Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Leonardo da Vinci

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP VANZĂRI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPER CĂRŢI
IN CURS DE APARIŢIE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Puterea momentelor
-20
Puterea momentelor
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2022
Numar de pagini: 380
Autor(i): Chip Heath, Dan Heath
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Puterea momentelor: De ce anumite experiențe au un impact extraordinar asupra noastră

Puterea momentelor este despre acele momente care îți marchează existența și despre modul în care poți crea astfel de momente extraordinare, luând în considerare elementele pe care le au în comun acestea și pe care frații Heath le evidențiază ...
Pret: 48,00 lei
Pret: 38,40 lei
buc.

Puterea momentelor

Puterea momentelor: De ce anumite experiențe au un impact extraordinar asupra noastră

Puterea momentelor este despre acele momente care îți marchează existența și despre modul în care poți crea astfel de momente extraordinare, luând în considerare elementele pe care le au în comun acestea și pe care frații Heath le evidențiază în cartea de față.

Te întrebi de ce ai citi o astfel de carte?

Simplu. Pentru că viața noastră se măsoară în momente, iar momentele extraordinare sunt cele care vor dăinui în amintirea noastră.

Pentru că din miliardele de momente ale vieții, în final ne vom aminti doar de cele remarcabile...

Motivul pentru care noi toți ar trebui să știm să creăm momente memorabile este acela că, reușind să facem asta, vom oferi servicii mai bune pentru clienți și ne vom bucura în general de afaceri mai prospere, pentru că, în multe domenii de activitate, succesul depinde de experiența clientului.

Dacă lucrezi în industria hotelieră, în industria sănătății, în domeniul bancar sau în oricare alt domeniu în care interacțiunea cu clienții este elementul care poate face diferența între succes și eșec, această carte va fi o sursă valoroasă de inspirație pentru tine.

Dar de capacitatea noastră de a realiza momente memorabile depinde și calitatea relațiilor noastre și a vieții noastre de cuplu.

Tot ea își spune serios cuvântul și asupra modului în care cresc copiii noștri, dar și asupra șanselor lor de a atinge succesul sau nu.

Prin urmare, această carte le va fi extrem de utilă nu numai părinților, ci și profesorilor și cadrelor didactice care vor să își ajute elevii să se autodepășească.

În plus, cartea deslușește una dintre enigmele memoriei, și anume, de ce unele momente ne rămân adânc întipărite în memorie, iar altele nu.

Ce parere ai despre cartea "Puterea momentelor" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Pagina de Psihologie
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE