Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Dacia esoterica

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Blestemati
Blestemati
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 280
Autor(i): Chuck Palahniuk
Editura: Polirom

Romanul Blestemati poarta in sine imaginea unui Woodstock etern, cu celebritati de prima pagina batindu-i drumurile (v-ati putea intilni la un bulgare de popcorn caramelizat cu Frank Sinatra, John Lennon, Jackie Onassis sau chiar cu Norman Mailer), ingreunat totusi de birocratia infiora­toare a demonilor si de proiectiile nesfirsit de plicticoase ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Blestemati

Blestemati

Romanul Blestemati poarta in sine imaginea unui Woodstock etern, cu celebritati de prima pagina batindu-i drumurile (v-ati putea intilni la un bulgare de popcorn caramelizat cu Frank Sinatra, John Lennon, Jackie Onassis sau chiar cu Norman Mailer), ingreunat totusi de birocratia infiora­toare a demonilor si de proiectiile nesfirsit de plicticoase ale clasicului film hollywoodian Pacientul englez.

?Esti acolo, Satan ? Sint eu Madison?, striga fetita de treisprezece ani, cu mintea si limba ascutite ca briciul, care face raportul iadului de la fata locului.

Expediata pe lumea cealalta de o supradoza de marijuana, Madison e nevoita sa-si petreaca vesnicia in compania unei gasti mai pestrite decit pilulele ce asigura fericirea mamei sale multimiliardare.

Impreuna cu o majoreta cu pantofi contrafacuti, cu un fotbalist, un tocilar si un punkist, Madison traverseaza Desertul de Matreata si Valea Scutecelor Folosite pentru ca, pina la urma, sa-l infrunte pe Satan in propria fortareata draceasca.
 
?Blestemati isi poarta fara ascunzisuri marca lasata de Chuck Palahniuk: o satira nedusa la biserica, inteligenta si nu lipsita de rautate; ce sa mai vorbim de peisajele iadului, pe care le pune-n scena?? (Pittsburgh Tribune Review)
 
?Romanul lui Chuck Palahniuk este pe atit de viu pe cit poate fi o carte despre cei trecuti dincolo: o enciclopedie despre lucrurile pe care sintem ispititi tot timpul sa le facem, dar despre care nu vorbim niciodata.? (The New York Times)
 
?Veti recunoaste in Blestemati citeva locuri comune romanului Fight Club: alienarea virstei tinere, violenta, umorul frust, fundalul apocaliptic, scenele patetice scoase parca din cutie. Pina si Madison Spencer, personajul principal al Blestematilor, are ceva din Tyler Durden.? (Minneapolis Star-Tribune)

Carti scrise de acelasi autor:
Chuck Palahniuk - Fight Club (apare in curand - solicita acest produs)
Chuck Palahniuk - Fight Club 2. Gambitul seninatatii, roman grafic (apare in curand - solicita acest produs)
Chuck Palahniuk - Inventeaza ceva (apare in curand - solicita acest produs)
Chuck Palahniuk - Apocalipsa (apare in curand - solicita acest produs)
Chuck Palahniuk - Ziua Ajustarii (apare in curand - solicita acest produs)
Chuck Palahniuk - Beautiful You (apare in curand - solicita acest produs)
Chuck Palahniuk - Bintuitii (apare in curand - solicita acest produs)
Chuck Palahniuk - Blestemati (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Blestemati" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE