Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Tu si medicul din tine
Tu si medicul din tine
Editura: Herald
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 240
Autor(i): John E. Upledger
Editura: Herald

Ceea ce a inceput ca un fenomen inexplicabil, in timpul unei operatii efectuate la inceputul anilor `70, a devenit baza uneia dintre cele mai recunoscute terapii naturale din lume

Terapia Craniosacrala a fost pusa la punct de John E. Upledger D.O., O.M.M., dupa ce a observat si a inceput sa caute ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Tu si medicul din tine

Tu si medicul din tine

Ceea ce a inceput ca un fenomen inexplicabil, in timpul unei operatii efectuate la inceputul anilor `70, a devenit baza uneia dintre cele mai recunoscute terapii naturale din lume

Terapia Craniosacrala a fost pusa la punct de John E. Upledger D.O., O.M.M., dupa ce a observat si a inceput sa caute raspunsuri la un sistem mai putin cunoscut al corpului.

Dr. Upledger relateaza experientele personale de dezvoltare si explorare a tehnicilor blande care intensifica activitatea sistemului craniosacral, locul in care functioneaza creierul si maduva spinarii.

Terapia Craniosacrala este folosita in prezent de catre practicieni pentru a imbunatati functionarea sistemului nervos central, a elimina efectele negative ale stresului, a intari rezistenta la imbolnaviri si a spori sanatatea generala.

Cartea prezinta de asemenea o terapie inovatoare numita Eliberare Somatoemotionala, care ajuta la eliminarea efectelor reziduale ale unor traume si experiente emotionale negative.

Aceasta carte vorbeste despre descoperirea unui nou sistem al corpului - cum a fost el gasit, unde ne-a condus si ce importanta are pentru noi. El a fost denumit sistem craniosacral. Aceasta descoperire ofera sansa fiecarui individ de a-si imbunatati calitatea vietii indiferent de nivelul la care se afla in prezent. Folosirea Terapiei CranioSacrale, a tehnicilor avansate de Eliberare Somato-Emotionala si a Imaginii si Dialogului Terapeutic la care am fost condusi, ofera oricarei persoane sansa de a realiza un potential nou pentru vindecare si pentru imbunatatirea sanatatii la toate nivelurile.
Carti scrise de acelasi autor:
John E. Upledger - Tu si medicul din tine (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Tu si medicul din tine" ?

Cine a cumparat Tu si medicul din tine, a mai cumparat si:
Natiunea, eterna iubire
Vlad Hogea
Trezirea din somnul constiintei
Steve Taylor
Inocenta pierduta
Elizabeth Hoyt
Mama si copilul in diverse culturi
Mei-Ling Hopgood
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE