Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Totul sub cer
Totul sub cer
Editura: Humanitas
Data aparitiei: 2011
Numar de pagini: -
Autor(i): Matilde Asensi
Editura: Humanitas

Un roman fascinant semnat de autoarea bestsellerului international ?Ultimul Cato?, ?n care istoria veche a Chinei se ?mpleteste cu meandrele prezentului.

Anii ?20, Shanghai. Pictorita spaniola Elvira De Poulain se confrunta cu datorii uriase si cu pericole mortale, ?n ?ncercarea de a descurca firele complicate ale afacerilor sotului sau ucis ?n ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Totul sub cer

Totul sub cer

Un roman fascinant semnat de autoarea bestsellerului international ?Ultimul Cato?, ?n care istoria veche a Chinei se ?mpleteste cu meandrele prezentului.

Anii ?20, Shanghai. Pictorita spaniola Elvira De Poulain se confrunta cu datorii uriase si cu pericole mortale, ?n ?ncercarea de a descurca firele complicate ale afacerilor sotului sau ucis ?n ?mprejurari neelucidate.

?mpreuna cu nepoata sa, va ?ncerca sa descifreze indiciile legate de un cufar aflat ?n casa sotului sau pe care asasinii nu au reusit sa-l gaseasca si totodata sa descopere ?naintea acestora o comoara pierduta, ?ngropata odata cu primul ?mparat al Chinei.

?mpreuna cu un anticar priceput, un jurnalist irlandez si un ?ndem?natic slujitor chinez, Elvira si nepoata ei vor porni ?n aventura vietii lor, la capatul careia se poate afla o comoara care le va schimba viata sau aduce moartea cea mai cumplita.

Despre autor:

Matilde Asensi a debutat cu romanul El sal?n de ?mbar (1999), foarte bine primit de cititori, urmat de Iacobus (2000), care s-a numarat printre bestsellerurile iberice ale anului.

Ultimul Cato (El ?ltimo cat?n, 2001) a devenit peste noapte un succes fenomenal: peste 1 250 000 de exemplare v?ndute doar ?n Spania (unde este reeditat periodic) si traduceri ?n SUA, Franta, Germania, Italia, Japonia etc.

Matilde Asensi a mai scris El origen Perdido (2003), Peregrinatio (2004), Todo Bajo el cielo (2006) si Tierra firme (2007). Romanele ei au fost publicate ?n peste 12 tari

Carti scrise de acelasi autor:
Matilde Asensi - Ultimul Cato (apare in curand - solicita acest produs)
Matilde Asensi - Totul sub cer (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Totul sub cer" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE