Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Tehnici de a vinde
-20
Tehnici de a vinde
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 328
Autor(i): Dale Carnegie si Asociatii
Editura: Curtea Veche
Colectia: Dale Carnegie si Asociatii
Disponibilitate: In stoc

Dale Carnegie & Associates, Inc., este azi una dintre cele mai importante companii de training din întreaga lume. Cursurile sale au devenit esen­tiale în instruirea oricarei persoane preocupate de succesul profesional. Iar cartea de fata reprezinta primul curs de vânzari al companiei publicat în limba româna — un ghid eficient, ...
Pret: 48,00 lei
Pret: 38,40 lei
buc.

Tehnici de a vinde

Dale Carnegie & Associates, Inc., este azi una dintre cele mai importante companii de training din întreaga lume. Cursurile sale au devenit esen­tiale în instruirea oricarei persoane preocupate de succesul profesional. Iar cartea de fata reprezinta primul curs de vânzari al companiei publicat în limba româna — un ghid eficient, logic structurat si indispensabil.

Tehnicile prezentate în aceste pagini sunt extrase din interviuri luate unor profesionisti din America, Europa si Asia. Volumul contine peste 100 de cazuri adunate din toata lumea, referitoare la o larga varietate de produse si servicii. În fie­care capitol, exista sfaturi practice prin care puteti transforma provocarile din lumea reala în niste oportunitati pe care concurentii nici nu le banuiesc.

Astfel, veti putea sa stabiliti relatii durabile cu clientii si sa contribuiti atât la reusita lor, cât si la propriul succes.

Dale Carnegie (pe numele lui real Dale Carnegey) s-a nascut pe 24 noiembrie 1888 la o ferma saraca din Missouri si s-a stins din viata pe 1 noiembrie 1955, la Forest Hills, New York. Este considerat cel mai mare autor de literatura motiva­tionala al secolului XX.

Dupa absolvirea facultatii, vinde cursuri prin corespondenta în Nebraska si obtine câteva roluri ca actor la New York, fara mare succes. În 1912, este angajat de Young Men Christian Association sa predea cursuri pentru adulti si descopera, accidental, o metoda prin care poate diminua teama celor care vorbesc în fata unui public numeros. Astfel începe faimoasa cariera de orator si autor de mare succes a lui Dale Carnegie.

În urmatorii doi ani, Carnegie îsi rafineaza cursul, venind în întâmpinarea dorintei americanului mediu de a-si întari încrederea în sine. Îsi schimba numele din Carnegey în Carnegie, ceea ce reprezinta o miscare de marketing inspirata. Începe sa publice diverse materiale în care-si prezinta în mod sistematizat ideile; în 1926, acestea vor fi adunate într-o carte despre vorbirea în public — Public Speaking: A Practical Course for Business Men.

În 1936, Dale Carnegie publica How To Win Friends and Influence People, carte care a înregistrat înca de la publicare un succes rasunator. De-a lungul anilor, aceasta lucrare, considerata opera de referinta a lui Carnegie, s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare. Ea a fost tradusa în toate limbile de circulatie inter­natio­nala, iar în limba româna a aparut la Curtea Veche Publishing sub titlul Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent. O alta lucrare de referinta, publicata în 1948, este How to Stop Worrying and Start Living, aparuta în limba româna la Curtea Veche Publishing sub titlul Lasa grijile, începe sa traiesti — o colectie de sfaturi usor de pus în aplicare pentru a face fata mai bine stresului. Dintre cartile lui Dale Carnegie, aceasta a avut cel mai mare succes în Europa.

Pe Dale Carnegie îl regasim în topul celor mai bine vânduti autori din toate timpurile. La mai bine de jumatate de veac de la moartea lui, cartile sale sunt la fel de solicitate ca în primii ani dupa lansare.

Eforturile lui Dale Carnegie de raspândire a unor metode prin care ne putem optimiza relatiile cu semenii si cu lumea au fost continuate de Fundatia Carnegie. Cursurile pe care Carnegie însusi le-a initiat si predat sunt frecventate si astazi de zeci de mii de oameni din întreaga lume, confirmând actualitatea si utilitatea meto­delor scriitorului. Aprofundarea acestor practici e vitala pentru toti cei care doresc sa ocupe posturi importante în ierarhiile companiilor occidentale.

J. Oliver Crom a fost vicepresedinte în consiliul de administratie al companiei Dale Carnegie & Associates, Inc., pentru care a lucrat mai bine de o jumatate de secol. A fost responsabil cu instruirea managerilor de top în probleme de politica organizationala si de planificare strategica. De-a lungul timpului, a fost implicat în conducerea mai multor comitete din cadrul companiei.

Michael Crom activeaza ca vicepresedinte al companiei Dale Carnegie Training, pentru care lucreaza din 1978, fiind în prezent responsabil de serviciile de suport pe plan global si de instruirea prin materiale în format digital. Este implicat si în dezvoltarea planurilor strategice ale companiei. De asemenea, face parte din consiliul director pentru operatiuni internationale al Dale Carnegie & Associates, Inc.

Ce parere ai despre cartea "Tehnici de a vinde" ?

Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE