Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Reteaua Alice
-15
Reteaua Alice
Editura: Litera
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 480
Autor(i): Kate Quinn
Editura: Litera
Disponibilitate: In stoc

1947. În haosul de dupa al Doilea Razboi Mondial, Charlie St. Clair, o studenta americana însarcinata, necasatorita si pe punctul de a fi alungata de propria familie, nutreste speranta disperata ca verisoara ei iubita, Rose, care a disparut în Franta ocupata de nazisti în timpul razboiului, ar putea sa fie ...
Pret: 45,00 lei
Pret: 38,25 lei
buc.
CARTI » Beletristica » Reteaua Alice

Reteaua Alice

1947. În haosul de dupa al Doilea Razboi Mondial, Charlie St. Clair, o studenta americana însarcinata, necasatorita si pe punctul de a fi alungata de propria familie, nutreste speranta disperata ca verisoara ei iubita, Rose, care a disparut în Franta ocupata de nazisti în timpul razboiului, ar putea sa fie înca în viata.

Prin urmare, când parintii o trimit în Europa ca sa-si rezolve „mica problema“, Charlie fuge si se îndreapta spre Londra, hotarâta sa afle ce s-a întâmplat cu verisoara ei.

1915. La un an de la începutul Marelui Razboi, Eve Gardiner arde de nerabdare sa se alature luptei împotriva germanilor si primeste aceasta sansa atunci când este recrutata sa lucreze ca spioana.

Trimisa în Franta ocupata de inamic, ea se alatura fascinantei Lili, „regina spionilor“, conducatoarea unei vaste retele de agenti secreti chiar sub nasul inamicului.

Treizeci de ani mai târziu, bântuita de tradarea care, în cele din urma, a destramat Reteaua Alice, Eve îsi petrece zilele izolata în casa ei din Londra, înecându-si amintirile în alcool.

Pâna când o tânara americana da buzna pronuntând un nume pe care Eve nu l-a mai auzit de zeci de ani si pornesc împreuna într-o misiune al carei scop este acela de a descoperi adevarul... indiferent care ar fi acesta.

„Reteaua Alice aduce în prim-plan curajul trecut sub tacere al spioanelor din Primul Razboi Mondial, reusind sa creeze un echilibru perfect între intriga plina de forta, detaliile istorice descrise cu minutiozitate si personajele viu creionate...

O fictiune istorica desavârsita – palpitanta, tulburatoare, o adevarata revelatie.“

(Jennifer Robson)

Ce parere ai despre cartea "Reteaua Alice" ?

Cine a cumparat Reteaua Alice, a mai cumparat si:
Si-n mintea mea dansam desculta
Olivia Zeitline
Insotitoarea de zbor
Chris Bohjalian
Cum să-ți iubești fiica
Hila Blum
Fantome
Dolly Alderton
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE