Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Redreseaza nava. Transformarea adeptilor in lideri
-15
Redreseaza nava. Transformarea adeptilor in lideri
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 462
Autor(i): L. David Marquet
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Cel mai bun manual pentru metode de delegare, training si o executie ca la carte a sarcinilor pentru managerii de pretutindeni!

Redreseaza nava! prezinta patru faze din straduinta lui comandorului David Marquet de a schimba modul de interactiune la bordul submarinului militar nuclear "Santa Fe".

Redreseaza nava! este o poveste adevarata despre ...
Pret: 47,00 lei
Pret: 39,95 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala » Redreseaza nava. Transformarea adeptilor in lideri

Redreseaza nava. Transformarea adeptilor in lideri

Cel mai bun manual pentru metode de delegare, training si o executie ca la carte a sarcinilor pentru managerii de pretutindeni!

Redreseaza nava! prezinta patru faze din straduinta lui comandorului David Marquet de a schimba modul de interactiune la bordul submarinului militar nuclear "Santa Fe".

Redreseaza nava! este o poveste adevarata despre transformarea adeptilor in lideri

În majoritatea organizatiilor, leadershipul se refera la cum sa controlezi oameni. Cea mai mare parte din ceea ce este studiat, învatat si practicat astazi în termeni de leadership urmeaza structura de lider-subordonat.

Chiar daca acest sablon a fost utilizat mult timp (o structura de succes, dezvoltata pentru munca fizica în special), în lumea moderna, cea mai importanta munca pe care o facem este cea cognitiva.

Oamenii care sunt tratati ca subordonati au asteptarile unor subordonati si se poarta ca niste subordonati. Cei care primesc ordine functioneaza de obicei la jumatate din viteza si nu îsi utilizeaza la maximum imaginatia si initiativa. Este o limita recunoscuta a modelului lider-subordonat.

Structura lider-lider este total diferita de structura lider-subordonat. Leadershipul nu este vreo calitate mistica pe care unii o au, iar altii nu. Ca oameni, toti au ce este necesar si cu totii trebuie sa-si foloseasca abilitatile de leadership în fiecare aspect al vietii lor profesionale.

Modelul lider-lider nu obtine doar îmbunatatiri importante în ceea ce priveste eficacitatea si moralul, dar face si organizatia mai puternica.

Redreseaza nava! prezinta patru faze din straduinta lui David Marquet de a schimba în bine modul de interactiune de la bordul echipajului navei Santa Fe.

În prima parte descrie cum trebuia sa se descotoroseasca de ideile vechi pentru a face loc unora noi. În urmatoarele patru parti descrie puntea spre lider-lider si pilonii de sustinere.

Puntea înseamna controlul, raspândirea controlului catre altii din organizatie, în timp ce dumneavoastra pastrati responsabilitatea. Controlul functioneaza doar cu o forta de munca competenta, care întelege scopul organizatiei.

Stephen R. Covey, autorul cartii The 7 Habits of Highly Effective People (Cele 7 obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace): „Nu cunosc un model mai bun pentru acest tip de leadership care confera putere decât Comandorul Marquet. Iar în paginile ce urmeaza veti gasi un model pentru calea voastra.”

Michael P. Peters, presedinte al Colegiului St. John’s, Santa Fe: „Cum descatusam intelectul si initiativa fiecarui membru al organizatiei în directia unui scop comun? Iata raspunsul: cu un fascinant stil de a povesti si o profunda întelegere a ceea ce motiveaza si inspira. David Marquet ofera liderilor din domeniul militar, al afacerilor si al educatiei un vehicul puternic ce-i va încânta, provoca si încuraja sa actioneze.”

Viceamiralul Al Konetzmi (USNA, în rezerva), fost capitan comandor de submarin în Flota din Pacific: „Cartea lui David Marquet discuta «motivatia de succes» care le-a oferit oamenilor sai energia de a depasi obstacole dificile. Valorile pe care el le-a insuflat tovarasilor sai au furnizat o explozie de energie ce i-a alimentat în mod pozitiv satisfacându-le nevoile de împlinire – furnizând recunoastere corespunzatoare, furnizând un simt al apartenentei, dezvoltând stima de sine, permitând un sentiment al controlului si facând posibila abilitatea de a se ridica la standarde corespunzatoare.

Acest tip de leadership energizeaza forta de munca si permite managementului superior sa creeze un tablou al viitorului si sa lumineze o cale ce duce întreaga echipa înspre el. Aceasta este o carte ce trebuie citita de toti cei care doresc o buna influenta morala asupra fortei de munca!”

Ce parere ai despre cartea "Redreseaza nava. Transformarea adeptilor in lideri" ?

Cine a cumparat Redreseaza nava. Transformarea adeptilor in lideri, a mai cumparat si:
Rusinea. Scapa de ea, regaseste-ti bucuria de a trai si intareste-ti stima de sine
Joseph Burgo
Manual de gesturi
Judi James
Arta subtila a nepasarii
Mark Manson
Cum sa satisfaci o femeie. Ghidul barbatilor care gandesc
Ian Kerner
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE