Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Medicina Vietii. Ghidul zilnic Ayurveda
-15
Medicina Vietii. Ghidul zilnic Ayurveda
Editura: Prestige
Data aparitiei: 2022
Numar de pagini:
Autor(i): Marine Le Gouvello, Dr. Jayaprakash Gokul
Editura: Prestige
Disponibilitate: In stoc

Practicata de mii de ani in India, Ayurveda este cea mai veche medicina holistica din lume, examinand omul in integralitatea lui (corp, suflet si minte) si cautand, inainte de orice, motivele dezechilibrului la fiinta umana pentru a-i alina suferintele pe termen lung.

Rod al colaborarii dintre Marine Le Gouvello si Doctorul ...
Pret: 80,00 lei
Pret: 68,00 lei
buc.
CARTI » Medicina si Farmacie » Medicina Vietii. Ghidul zilnic Ayurveda

Medicina Vietii. Ghidul zilnic Ayurveda

Practicata de mii de ani in India, Ayurveda este cea mai veche medicina holistica din lume, examinand omul in integralitatea lui (corp, suflet si minte) si cautand, inainte de orice, motivele dezechilibrului la fiinta umana pentru a-i alina suferintele pe termen lung.

Rod al colaborarii dintre Marine Le Gouvello si Doctorul Jayaprakash Gokul, cartea aceasta va pune la dispozitie toate instrumentele necesare intelegerii medicinei ayurvdice, creand o punte intre India si societatile noastre occidentale, astfel incat sa va puteti insusi elementele sale de intelepciune, utile pentru a alina suferintele zilnice: insomnii, probleme digestive, stres, controlul greutatii... rima parte a acestei lucrari, menita sa va faca sa intelegeti functionarea acestui tip de medicina traditionala, va prezinta conceptele sale fondatoare, istoricul si diferitele tratamente.

Partea a doua intra in aspectul practic prin intermediul diferitelor tipuri de constitutii:

* Intr-o prima etapa, un chestionar va va permite sa va stabiliti profilul: vata, pitta, kapha sau constitutie mixta.

* Fiecare profil face apoi obiectul unei descrieri precise: caracteristici, puncte forte si slabiciuni. Veti descoperi apoi toate sfaturile si exercitiile menite sa va reechilibreze, in mod simplu, constitutia: regim alimentar, igiena de viata, posturi de yoga, exercitii de respiratie sau de meditatie, fitoterapie...

Porniti in descoperirea intelepciunii ancestrale din ayurveda pentru a va ameliora starea de bine!

Marine Le Gouvello imbina invataturile traditionale cu abordarile moderne.

Ea a studiat naturopatia la Cenatho, Colegiul european de naturopatie traditionala holistica. Fondata de catre Daniel Kieffer, aceasta scoala este cea mai renumita pentru invatarea disciplinei in Franta.

Licentiata in 2014, Marine Le Gouvello a trecut si examenul federal al FENA (Federatia franceza a scolilor de naturopatie), obtinand diploma in acelasi an.

Profesoara de yoga licentiata Sivananda Vedanta, ofera in mod sistematic cursuri de practica posturala, respiratie si meditatie.

Marine Le Gouvello este, in egala masura, purtatoarea de cuvant a miscarii Silence (Tacere), a carei intentie este de a reconecta oamenii cu tacerea si natura gratie refugiilor, atelierelor si stagiilor.

Sef al serviciului spitalicesc si director general al centrului de ingrijiri Ayur Kerala, situat in statul indian Kerala, Doctorul Jayaprakash Gokul a fost timp de trei ani profesor asistent intr-o scoala de ayurveda.

Detine mai multe diplome universitare: BAMS (Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery)/licentiat in medicina ayurvedica si chirurgie eliberata de catre Universitatea de Stiinte medicale si ayurvedice din Kerala, diploma de master eliberata de catre Universitatea de Stiinte medicale Rajiv Gandhi (India) si un doctorat in curs la Parul University of Health Science/Facultatea de Medicina din India. Teza lui trateaza diagnosticul psoriazisului in ayurveda.

Este coautor al lucrarii Hand Book and Colour Atlas of Ayurvedic Dermatology and Venereology / Manualul si Atlasul colorat al dermatologiei si venerologiei ayurvedice si autorul mai multor lucrari si publicatii jurnalistice, in special in revista International Medical Journal.

Participa, in egala masura, la diverse conferinte internationale consacrate disciplinei ayurveda.

Ce parere ai despre cartea "Medicina Vietii. Ghidul zilnic Ayurveda" ?

Cine a cumparat Medicina Vietii. Ghidul zilnic Ayurveda, a mai cumparat si:
Supercreierul
Deepak Chopra
Inima. O istorie completa
Sandeep Jauhar
Biblia Vitaminelor
Earl Mindell, Hester Mundis
Farmacologia alimentara a tiroiditei Hashimoto
Izabella Wentz
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE