Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Revolta Roboților David Icke

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
Cuvinte cheie (puteti gasi carti cu un continut similar)
Erori judiciare, Scott Turow, Dialoguri cu Paulo Coelho, Juan Arias, Auschwitz, Laurence Reese, Biserica Alba, Ion Druta
 
ANPC
Insomnii
-15
Insomnii
Editura: For You
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: 352
Autor(i): Irina Binder
Editura: For You
Colectia: Fluturi, Seria de autor Irina Binder

Îndelung asteptata de public – mai mult, scrisa la cererea cititorilor –, cartea Insomnii este o colectie de cugetari despre iubire, familie, dorinte, visuri, împliniri, dezamagiri, regrete, despre viata cu bune si cu rele. Reflectiile nocturne cuprinse în cartea Insomnii sunt trairile fiecaruia dintre noi, din orice colt al lumii ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Insomnii

Insomnii

Îndelung asteptata de public – mai mult, scrisa la cererea cititorilor –, cartea Insomnii este o colectie de cugetari despre iubire, familie, dorinte, visuri, împliniri, dezamagiri, regrete, despre viata cu bune si cu rele. Reflectiile nocturne cuprinse în cartea Insomnii sunt trairile fiecaruia dintre noi, din orice colt al lumii si din orice epoca, asadar, oriunde am deschide-o ne vom regasi, iar inima noastra îsi va gasi alinare.

Cartea Insomnii este o colecţie de eseuri ce reuneşte cele mai cunoscute şi mai iubite „insomnii” ale Irinei – pastilele de înţelepciune care s-au bucurat de cea mai mare apreciere în rândul cititorilor.

Dezvoltat iniţial sub formă de blog, devenit în scurt timp adevărat balsam pentru suflet şi generator de dependenţă, proiectul „Insomnii” a grupat în jurul lui câteva zeci de mii de cititori din toată ţara şi din străinătate, uniţi prin universalitatea emoţiilor cărora autoarea, Irina Binder, reuşea să le dea glas mai bine ca nimeni alta.

Cartea Insomnii de Irina Binder dă glas sărbătorii sufletelor noastre.

Îndelung aşteptată de public – mai mult, scrisă la cererea cititorilor –, cartea Insomnii este o colecţie de cugetări despre iubire, familie, dorinţe, visuri, împliniri, dezamăgiri, regrete, despre viaţă cu bune şi cu rele.

Reflecţiile nocturne cuprinse în cartea Insomnii sunt trăirile fiecăruia dintre noi, din orice colţ al lumii şi din orice epocă, aşadar, ne vom regăsi oriunde am deschide-o, iar inima noastră îşi va găsi alinare.

„A venit momentul fericit în care Insomniile Irinei Binder să ni se prindă ca o podoabă în jurul sufletelor, iar gândurile ei de la ceasuri târzii să ne îmbrățișeze pe toți cu generozitate.

Citindu-i trăirile, vom descoperi încă o dată, cu uimire, că nedormirile ei sunt și ale noastre, că nesomnul meu și al tău ne apropie pe toți în acele clipe în care reușim să ne privim viața cu sinceritate și cu inimile așternute în palme.

Vom afla astfel, în nopți încercănate, că gândurile și simțirile Irinei sunt şi ale noastre, că bucuriile, tristeţile și speranțele ei ne curg năvalnic prin sânge tuturor, iar Irina e a fiecăruia dintre noi.

Fiindcă Irina Binder scrie pentru noi, naște splendori inspirate de stele și de viață și dăruiește confesiunile sale nocturne fiecărui om, fie el din Brașov, de la Melbourne sau Toronto - spre liniștea cugetelor și mai ales a existențelor noastre, unindu-ne într-o lume ideală, fără diferențe în simțire și fără frontiere geografice - pentru că universalitatea trăirilor sale reușește să ne fie far autentic şi sincer, fără prețiozitate și fără emfază."

- Camen Voinea-Răducanu
Carti scrise de acelasi autor:
Irina Binder - Am scris o carte despre noi
Irina Binder - Iubirea te invata (apare in curand - solicita acest produs)
Irina Binder - Pachet Saga Fluturi, set 4 volume (apare in curand - solicita acest produs)
Irina Binder - Fluturi, 3 volume (apare in curand - solicita acest produs)
Irina Binder - Fluturi, 3 volume (apare in curand - solicita acest produs)
Irina Binder - Insomnii (apare in curand - solicita acest produs)
Irina Binder - Strainul de langa mine (apare in curand - solicita acest produs)
Irina Binder - Pana la sfarsit (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Insomnii" ?

Cine a cumparat Insomnii, a mai cumparat si:
Erori judiciare
Scott Turow
Dialoguri cu Paulo Coelho
Juan Arias
Auschwitz
Laurence Reese
Biserica Alba
Ion Druta
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE