Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Toate panzele sus

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
ARTA SIMPLITĂȚII
ȘI A RAFINAMENTULUI
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Haihui pe Wall Street
-10
Haihui pe Wall Street
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2021
Numar de pagini: -
Autor(i): Burton G. Malkiel
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Haihui pe Wall Street: O strategie pentru investitii de succes care a trecut testul timpului"

Haihui pe Wall Street este un mega-bestseller pe teme financiare care, la 48 de ani de la prima editie (aparuta în 1973), si-a pastrat actualitatea.

Astfel, economistul si scriitorul Burton G. Malkiel sustine ca si astazi este ...
Pret: 58,00 lei
Pret: 52,20 lei
buc.
CARTI » Noutati, Business, economie, finante » Haihui pe Wall Street

Haihui pe Wall Street

Haihui pe Wall Street: O strategie pentru investitii de succes care a trecut testul timpului"

Haihui pe Wall Street este un mega-bestseller pe teme financiare care, la 48 de ani de la prima editie (aparuta în 1973), si-a pastrat actualitatea.

Astfel, economistul si scriitorul Burton G. Malkiel sustine ca si astazi este perfect valabil ceea ce afirma în urma cu aproape 50 de ani, si anume, ca, achizitia si detinerea de actiuni pe o piata de actiuni este mai profitabila decât fondurile administrate de profesionisti, ale caror taxe ridicate si costuri mari de tranzactionare diminueaza substantial profitul investitiilor.

Te invit asadar la un tur ghidat al complexei lumi financiare, pe parcursul caruia vei primi sfaturi practice despre oportunitati si strategii de investitii, despre asigurari si impozite pe venit, vei afla chiar cum sa procedezi cu aurul si diamantele, dar mai ales cu actiunile obisnuite, pentru ca acestea sunt investitii care îti pot aduce profituri generoase pe termen lung.

Cartea îti va dezvalui asadar cum sa te îmbogatesti încet, dar sigur

Burton G. Malkiel iubeste în egala masura afacerile si economia.

A absolvit Universitatea Harvard, unde a obtinut si un MBA, dupa care si-a îndreptat pasii catre lumea afacerilor cea plina de provocari.

Nu a uitat însa nicio clipa de marea lui dragoste pentru economie care l-a determinat sa activeze ca profesor o lunga perioada din cariera sa la Universitatea Princeton, unde a obtinut si titlul de doctor în economie.

In aceasta a 12-a editie a cartii autorul revine cu informatii foarte necesare pentru investitorii individuali, si anume, cu noile instrumente financiare disponibile astazi pe piata, dar si cu lamuriri suplimentare în ceea ce priveste multitudinea de informatii noi oferite de teoreticienii si profesionistii pietei – transpuse într-un limbaj accesibil.

Aceste completari sunt absolut necesare într-o lume în care tehnologia a schimbat fiecare aspect al vietii noastre si în care inovatia este cuvântul de ordine în domeniul financiar.

Cartea te va pune la curent de asemenea si cu progresele academice în teoria si practica investitiilor, explicând într-un mod accesibil ce este behaviorismul financiar, ce sunt strategiile de investitii „beta inteligente”, sau daca paritatea de risc nu este cumva o strategie prea riscanta.

O sectiune foarte interesanta a cartii este si cea referitoare la strategiile practice de investitii pentru cei care au iesit la pensie sau care urmeaza sa iasa, dar si capitolul „Un ghid de investitii în functie de etapele vietii”, util pentru oamenii de toate vârstele, care e la fel de valoros ca o întâlnire cu un consilier financiar personal.

Dar editia de fata te va convinge în primul rând de faptul ca piata regleaza preturile actiunilor atât de eficient, încât, „pâna si un cimpanzeu legat la ochi, care arunca cu sageti pe listarile bursiere, poate selecta un portofoliu care sa fie la fel de profitabil precum cele administrate de experti”.

Cartea este împartita în patru parti, dupa cum urmeaza:

PARTEA I: Stocurile de actiuni si valoarea lor

Autorul îti ofera în acest prim capitol o serie de lectii care te vor ajuta sa te feresti pe viitor de freneziile speculative care apar cu o oarecare constanta în istoria omenirii si în capcana carora poti cadea cu mare usurinta.

De la mania lalelelor si pâna la bula criptomonedelor de la începutul acestui mileniu, tentatia de a investi „dupa curent” a existat mereu.

PARTEA a II-a: Cum practica profesionistii cel mai tare joc din oras

Autorul iti arata ce metode utilizeaza managerii de portofoliu profesionisti pentru a prezice corect cursul viitor al pretului actiunilor si care sunt investitiile care isi merita banii.

PARTEA A III-A: Noua tehnologie de investitii

Aceasta parte a cartii este o incursiune în teoria moderna a pietelor de capital fiind dedicata noilor teorii de evaluare a pietei de actiuni create de comunitatea academica, dezbaterii ideii ca psihologia, nu ratiunea, controleaza piata si ca pentru a îmbunatati rezultatele investitiilor, pot fi urmate o serie de strategii de investitii precum strategia „beta inteligenta” si cea a „paritatii riscului”, care si-au câstigat o mare popularitate pe Wall Street.

PARTEA A IV-a: Un ghid practic pentru cei care se plimba haihui si pentru alti investitori

Ultima parte a cartii este un ghid practic pentru viitorii investitori.

Autorul ofera aici sfaturi generale de investitii, care le vor fi utile tuturor investitorilor, chiar si celor care nu cred ca pietele bursiere sunt eficiente.

Autorul vorbeste despre metode de a econonomisi, asigurari, fonduri monetare, certificate de depozit, bonuri de trezorerie, cum sa obtii deduceri fiscale pentru economiile tale, conturi individuale de pensii, titluri de stat protejate împotriva inflatiei, investitii în imobiliare, achizitii rentabile de obligatiuni; aurul si obiectele de colectie trebuie sa faca fata dintr-un portofoliu bine diversificat, fonduri speculative, fonduri de capital privat si fonduri de capital de risc, strategii rationale de investitii în privinta actiunilor comune si strategii bursiere prin care investitorii amatori pot obtine rezultate la fel de bune, sau chiar mai bune, decât cei mai sofisticati profesionisti.

Ghidul de investitii în functie de etapele vietii îti va arata cum etapele existentei tale joaca un rol important în alegerea combinatiei de investitii si instrumente financiare cu care ai cele mai multe sanse sa îti îndeplinesti obiectivele financiare.

Astfel, autorul îti va arata cum trebuie sa se prezinte portofoliul tau de investitii daca ai: 25 de ani, între 35 si 45 de ani, în jur de 55 de ani sau peste 65 de ani si îti prezinta ca alternativa „fondul pentru tot ciclul vietii” care face automat reechilibrarea, trecând la o alocare mai sigura a activelor odata ce tu înaintezi în vârsta.

În cazul în care ai fost prevazator si ti-ai pus bani deoparte pentru pensie, autorul îti spune ce strategii de investitii poti folosi pentru ca acestia sa-ti ajunga cât vei mai trai.

Este vorba mai exact despre anuitati si pastrarea portofoliului de investitii si stabilirea unei rate de retragere care sa-ti asigure o pensie linistita.

Cele cinci principii de alocare a activelor à la Burton Gordon Malkiel îti vor arata ce câstiguri uriase pot fi obtinute respectând cu consecventa metoda costului mediu unitar si vei descoperi reguli pentru cumpararea de actiuni si recomandari specifice pentru instrumentele pe care le poti folosi pentru a urma liniile directoare de alocare a activelor.
Carti scrise de acelasi autor:
Burton G. Malkiel - Haihui pe Wall Street

Ce parere ai despre cartea "Haihui pe Wall Street" ?

Cine a cumparat Haihui pe Wall Street, a mai cumparat si:
Toate la locul lor
Oliver Sacks
Idila hipnotizatoarei
Liane Moriarty
Tehnici de meditatie pentru incepatori
Benjamin W. Decker
Falling
T.J. Newman
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE