Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Economia in vremea coronavirusului

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Supranatural. Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite
-15
Supranatural. Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: 600
Autor(i): dr. Joe Dispenza
Editura: Act si Politon
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Supranatural: Te-ai gândit vreodata ca noi oamenii nu suntem chiar atât de neputinciosi?

Ca suntem si noi capabili de „minuni” care pot fi perfect justificate din punct de vedere stiintific, asa cum ne demonstreaza Joe Dispenza în cartea de fata, folosind argumente din epigenetica, biologie moleculara, neurocardiologie si fizica cuantica?

Ca „imposibilul” ...
Pret: 59,00 lei
Pret: 50,15 lei
buc.
CARTI » Top Vanzari, Spiritualitate si Ezoterism, Stiinta si Tehnica » Supranatural. Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite

Supranatural. Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite

Supranatural: Te-ai gândit vreodata ca noi oamenii nu suntem chiar atât de neputinciosi?

Ca suntem si noi capabili de „minuni” care pot fi perfect justificate din punct de vedere stiintific, asa cum ne demonstreaza Joe Dispenza în cartea de fata, folosind argumente din epigenetica, biologie moleculara, neurocardiologie si fizica cuantica?

Ca „imposibilul” poate fi la fel de firesc ca un rasarit de soare atât timp cât ne depasim limitele de gândire pe care ni le-am impus pâna la urma noi însine?

Ca în cazul legendarului yoghin Milarepa, sau a maestrului în arte martiale chinez Li Ching-Yuen sau, de ce nu, ca autorul însusi care si-a vindecat cu puterea mintii coloana vertebrala în urma unui grav accident?

Te invit sa te gândesti la Supranatural ca la o punte de legatura între lumea stiintei si lumea misticismului, în care, Dr. Joe Dispenza îti pune la dispozitie toata cunoasterea si exemplele concrete de care ai nevoie pentru a te convinge ca oamenii obisnuiti pot face lucruri iesite din comun.

Te invit sa te gândesti la viitor ca la un moment foarte apropiat în timp, în care, fiecare dintre noi devine… supranatural

Prezentarea cartii

Supranatural: cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite de Dr. Joe Dispenza este cartea care te va convinge cu argumente stiintifice solide ca oamenii obisnuiti pot face lucruri neobisnuite cu conditia sa depaseasca credintele limitative cu care au crescut.

Stiinta detine dovezi despre vindecarea spontana a nenumarate boli, documentata de Institutul de Stiinte Noetice (IONS) prin intermediul a 3.500 de referinte din peste 800 de reviste publicate în 20 de limbi.

În aceste conditii, nu ar fi normal si firesc sa reconsideram tot ceea ce am crezut pâna acum despre imposibil?

Dr. Joe Dispenza face acest lucru în cartea de fata, pornind de la premisa ca acceptarea potentialului uman extins constituie o tendinta dominanta în zilele noastre, iar întrebarea „Ce este posibil în viata?” a devenit „Cum sa facem asta? „Supranatural. Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite” reprezinta un raspuns complex la întrebarea: Cum putem sa ne punem în practica extraordinarul potential pe care îl avem în viata de zi cu zi?

Dr. Joe Dispenza este licentiat în stiinte la Facultatea Evergreen State si este doctor chiropractician al Universitatii Life, unde a absolvit cu brio. Studiile sale postuniversitare sunt în domenii precum neurologia, neurostiinta, chimia si functia creierului, biologia celulara, formarea memoriei, îmbatrânirea si longevitatea.

Detinând o capacitate extraordinara de a explica notiuni foarte complicate pe întelesul tuturor, principala sa convingere este ca fiecare dintre noi detine potentialul maretiei si abilitati nelimitate.

Ca cercetator, pasiunea doctorului Joe se situeaza la intersectia celor mai recente descoperiri din domeniile neurostiintei, epigeneticii si fizicii cuantice, fiind interesat de explorarea stiintei din spatele remisiilor spontane.

El foloseste aceste cunostinte pentru a ajuta oamenii sa se vindece de suferinte, de boli cronice si chiar de boli în faze terminale.

Cartea vorbeste la fel de mult despre misticism pe cât vorbeste despre vindecare si despre crearea de noi oportunitati în viata.

La finalul parcurgerii celor 14 capitole, vei avea toate datele necesare pentru a deveni supranatural.

Fiecare capitol va însemna o noua treapta urcata spre capacitatile tale supranaturale, dupa cum urmeaza:

Capitolul 1: Deschiderea usii catre supranatural

Capitolul 2: Momentul prezent

Capitolul 3: cum sa te conectezi la noile posibilitati din sfera cuantica

Capitolul 4: binecuvântarea centrilor energetici

Capitolul 5: Reconditionarea trupului pentru o minte noua

Capitolul 6: Studii de caz: exemple vii ale adevarului

Capitolul 7: inteligenta inimii

Capitolul 8: Filme mentale / caleidoscop

Capitolul 9: meditatia în mers

Capitolul 10. Studii de caz: transformarea în realitate

Capitolul 11: Spatiul-timp si timpul-spatiu

Capitolul 12: Glanda Pineala

Capitolul 13: Proiectul Coerenta: crearea unei lumi mai bune

Capitolul 14: Studii de caz: ti s-ar putea întâmpla si tie

O carte recomandata de Gregg Braden:

„Bazându-se pe informatii din diverse domenii stiintifice bine consolidate, precum epigenetica, biologia moleculara, neurocardiologia si fizica cuantica, dr. Dispenza depaseste barierele traditionale care au separat în trecut gândirea stiintifica de experienta umana.

Prin acest demers, el face posibila dezvoltarea unei paradigme noi si îndraznete a capacitatii umane de atingere a potentialului maxim: o modalitate de a gândi si de a trai bazata pe ceea ce simtim ca este posibil în viata noastra, dar si pe ceea ce acceptam ca fapt stiintific.”

Ce parere ai despre cartea "Supranatural. Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite" ?

Cine a cumparat Supranatural. Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite, a mai cumparat si:
Geneza uitata
Radu Cinamar
Politic Incorect. Fapte Incomode si Adevaruri Periculoase despre care ne este interzis sa discutam
Jan Van Helsing
Alegeri alimentare neinspirate
Marco Pizzuti
Dieta ketogenica
dr. Joseph Mercola
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE