Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Illuminati. Societatea secreta care a deturnat intreaga lume

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP VANZARI
IANUARIE 2019
CARTILE ANULUI 2018
BESTSELLER LIST
ARTA JAPONEZA
DE A ECONOMISI BANI
Aboneaza-te la newsletter
Programul de intinerire Real Age
-10
Programul de intinerire Real Age
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2010
Numar de pagini: 440
Autor(i): Dr. Michael F. Roizen
Editura: Curtea Veche
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Urmând recomandarile doctorului Roizen, veti descoperi ca nu avem nevoie de tratamente cosmetice sau de chirurgia estetica pentru a arata mai tineri, ci putem cu adevarat sa devenim mai sanatosi si mai plini de energie.

Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de ...

Pret: 40,00 lei
Pret: 36,00 lei
buc.
CARTI » Diete, Fitness, Sport, Medicina si Farmacie » Programul de intinerire Real Age

Programul de intinerire Real Age

Urmând recomandarile doctorului Roizen, veti descoperi ca nu avem nevoie de tratamente cosmetice sau de chirurgia estetica pentru a arata mai tineri, ci putem cu adevarat sa devenim mai sanatosi si mai plini de energie.

Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual.

Caile medicinei clasice se îmbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

În ultimele decenii, speranta de viata a crescut si cei mai multi dintre noi se pot astepta sa ajunga la o vârsta înaintata.

Cu toate acestea, nu este de dorit ca în ultimii treizeci de ani de viata sa fim bolnavi, infirmi, dependenti de familie sau de medic.

Bazându-se pe bogata sa experienta ca medic, precum si pe numeroase descoperiri stiintifice legate de procesul de îmbatrânire si de factorii care îl accelereaza, Michael F. Roizen  a pus la punct programul RealAge, fundamentat pe ideea ca avem o vârsta calendaristica, dar si una reala, ce reflecta cu mai multa fidelitate cu cât a îmbatrânit corpul nostru.

Autorul ne propune un tabel de calcul al vârstei noastre reale si ne ofera peste 70 de solutii pentru reducerea acesteia si pentru a avea o viata mai lunga si mai sanatoasa.

Pentru fiecare dintre aceste solutii este indicat numarul de ani câstigat prin punerea ei în aplicare.

Urmând recomandarile sale, veti descoperi ca nu avem nevoie de tratamente cosmetice sau de chirurgia estetica pentru a arata mai tineri, ci putem cu adevarat sa devenim mai sanatosi si mai plini de energie.

 Dr. Michael F. Roizen, cel care a creat conceptul „RealAge” (vârsta reala), este cofondator si presedinte al Consiliului stiintific al RealAge, Inc. A fost decan al Departamentului de Anestezie si Medicina de Urgenta de la Universitatea din Chicago. Apoi a devenit prorector al scolii de Medicina si vicepresedinte pentru stiinte Biomedicale la SUNY din Upstate.

Actualmente este conducator al Diviziei de Anesteziologie si Medicina de Urgenta la clinica din Cleveland.

Programul de întinerire RealAge a fost pe locul întâi al bestsellerurilor New York Times. Michael F. Roizen semneaza, împreuna cu dr. Mehmet C. Oz, urmatoarele titluri publicate la Curtea Veche Publishing: TU. Ghid de functionare. Cunoaste-ti corpul pentru a ramâne tânar si sanatos (2007, editia a II-a, 2008); TU. La regim. Ghid de functionare pentru o talie de invidiat (2009). De aceiasi autori, în curs de aparitie la Curtea Veche Publishing: TU. Sa ramâi tânar.

Ce parere ai despre cartea "Programul de intinerire Real Age" ?

Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE