Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Economia in vremea coronavirusului

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Pasi catre tine insuti. Puterea frumusetii interioare
Pasi catre tine insuti. Puterea frumusetii interioare
Editura: Dharana
Data aparitiei: 2015
Numar de pagini:-
Autor(i): Maria Timuc
Editura: Dharana
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Iubirea însasi si frumusetea ei diafana radiaza ca o lumina din alte sfere, prin ochii nostri, prin mâinile noastre, prin gânduri, prin cuvinte si prin fapte frumoase. De aceea frumusetea e reala; e reala pentru ca e divina si divin e sufletul care-o contempla, iar fara a ne contempla natura ...
Pret: 30,00 lei
buc.
CARTI » Beletristica, Spiritualitate si Ezoterism » Pasi catre tine insuti. Puterea frumusetii interioare

Pasi catre tine insuti. Puterea frumusetii interioare

Iubirea însasi si frumusetea ei diafana radiaza ca o lumina din alte sfere, prin ochii nostri, prin mâinile noastre, prin gânduri, prin cuvinte si prin fapte frumoase. De aceea frumusetea e reala; e reala pentru ca e divina si divin e sufletul care-o contempla, iar fara a ne contempla natura reala, noi nu putem trai.

Asadar, frumusetea este ceea ce suntem noi, ea e starea naturala a fiintei, doar ca dormim cumva, doar ca nu suntem constienti de prezenta ei în întreaga existenta.

Noi nu trebuie sa facem ceva pentru a atinge frumusetea, noi avem nevoie doar sa renuntam la negativitate, caci aceasta este precum stratul de nori care acopera albastrul fastuos al cerului.

Urâtul e doar o expresie a inconstientei noastre, doar un efect al somnului în care se afla constiinta, o stare autohipnotica, un vis al mintii, caci - iata ce marturie fascinanta ne face o fiinta care a depasit inconstienta, atingând starea de iluminare: constiinta, luminata de iubire, libera de negativitate, eliberata de toate proiectiile si de toate constrângerile materialitatii, vede totul îmbracat în "FRUMUSEtE"!

Urâtul, raul, suferinta, toate caznele omenesti sunt visele pe care le avem în aceasta aventura a noastra în trup, în aceasta aventura numita "viata noastra".

E drept ca totul ne pare din cale afara de real.

E drept ca visam asa de profund încât suferim, avem dureri, ne simtim parasiti, neiubiti, terorizati de lipsuri, de probleme, e drept ca vedem multa suferinta în jurul nostru si e drept ca adesea ne doare durerea lumii în care traim, precum si inconstienta celor care ar putea sa aline cumva durerea noastra, sa ne sprijine, sa ne fie aproape si sa ne întinda o mâna... frumoasa în momentele grele.

E drept ca vedem cruzime, rautate, amagire, distrugere, teroare, e drept ca aceste vise despre rau si despre urât sunt mai degraba cosmaruri, dar putem întelege azi si acum ca visele urâte sunt expresii ale inconstientei noastre cu privire la natura Realitatii, a divinului, care este aici, dar nu-l putem vedea.

Faptele reprobabile, suferinta, frica si raul, urâtul din lumea noastra sunt creatii ale inconstientei, ale acelei forme profunde de inconstienta, care învaluie mintea, emotiile si sufletul, determinând fiinta sa devina partasa la scenariul urâtului vietii si chiar sa-l creeze prin comportamente, atitudini, alegeri si fapte distructive.

Frumusetea Sinelui Divin straluceste în ochii fiecarei fiinte; frumusetea aceasta e ascunsa ingenios, as putea spune, de catre mintea noastra, care ne împinge cu o remarcabila îndemânare sa cream suferinta, raul si urâtul, ascunzându-ne puterea minunata a iubirii si puterea fara seaman a propriei noastre frumuseti înnascute.

Problema noastra este una: sa fim constienti de frumusete, de divinul frumos care ne danseaza împrejur, dar si în interiorul nostru, clipa de clipa.

Problema este sa ne trezim din somn, sa ne amintim ca visam suferinta si urâtul si, mai ales, sa ne folosim liberul arbitru pentru a alege starea de trezire a constiintei. Iubirea pentru tot ce ne înconjoara ne poate trezi.

Cautarea adevarului ne poate ajuta sa punem în miscare rotitele legilor spirituale, care vor aduce catre noi adevarul si anume acela ca suntem frumosi si toata existenta e plina de frumusete divina.

Negativitatea ne împiedica sa vedem frumusetea divina în noi si lânga noi. Modul nostru de a gândi, de a percepe, de a visa, de a întelege, mai ales, trebuie pus sub semnul întrebarii.

Avem nevoie sa fim atenti la frumos pentru a-l vedea. Avem nevoie sa învatam ca mintea noastra e ca un cal salbatic, care ne rataceste daca n-o conducem ca niste cunoscatori, cu inteligenta si cu un dram de cunoastere spirituala.

Ce parere ai despre cartea "Pasi catre tine insuti. Puterea frumusetii interioare" ?

Cine a cumparat Pasi catre tine insuti. Puterea frumusetii interioare, a mai cumparat si:
Casa umbrelor
Charles Dickens
Moarte pe Nil
Agatha Christie
Copiii libertatii
Marc Levy
Discursul regelui
Peter Conradi, Mark Logue
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE