Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Pasarea Lira
-15
Pasarea Lira
Editura: All
Data aparitiei: 2021
Numar de pagini:
Autor(i): Cecelia Ahern
Editura: Alfa All
Disponibilitate: In stoc

Pasarea Lira, cel mai nou titlu al Ceceliei Ahern tradus în limba româna, surprinde o poveste de dragoste traita cu inocenta, într-o lume din care tocmai inocenta lipseste cu desavârsire.

Nascuta ca rod al unei legaturi secrete, Laura traieste pâna la vârsta de douazeci si sase de ani ascunsa într-o cabana ...
Pret: 60,00 lei
Pret: 51,00 lei
buc.
CARTI » Beletristica » Pasarea Lira

Pasarea Lira

Pasarea Lira, cel mai nou titlu al Ceceliei Ahern tradus în limba româna, surprinde o poveste de dragoste traita cu inocenta, într-o lume din care tocmai inocenta lipseste cu desavârsire.

Nascuta ca rod al unei legaturi secrete, Laura traieste pâna la vârsta de douazeci si sase de ani ascunsa într-o cabana de munte.

Obisnuita mai degraba cu vietatile padurii decât cu oamenii, nici nu realizeaza ca a fost înzestrata din nastere cu un talent uluitor: poate imita perfect absolut orice sunet din jur.

Precum o pasare lira. Pâna când o producatoare de filme documentare o descopera absolut întâmplator, oferindu-i posibilitatea de a-si schimba total viata.

Laura accepta si se trezeste în cruda lume a showbiz-ului, prinsa într-un vârtej de experiente bulversante. Dar îsi continua calatoria zbuciumata, din dorinta de a-si întâlni sufletul pereche. Iar acel om pare a fi lânga ea înca din clipa în care paraseste muntele. Este vorba despre Solomon, iubitul producatoarei.

O tânara fermecatoare, dar stranie în reactii – stinghera, nedumerita, imitând si iar imitând nu doar voci, ci si sunetele cele mai ciudate – se expune în vazul tuturor. Cum vor reactiona oamenii? O vor respinge sau o vor admira?

Un barbat cu ambitii muzicale se resemneaza în ipostaza de inginer de sunet în lumea televiziunii. Se resemneaza si într-o relatie amoroasa în care viata privata si cea profesionala nu mai pot fi delimitate.

Aceasta femeie si acest barbat se întâlnesc si se îndragostesc. Dar le va fi cu adevarat dat sa se iubeasca?

„O carte captivanta, o evadare din viata de zi cu zi, o lectura placuta si o poveste de dragoste memorabila.” The Irish Times

Ce parere ai despre cartea "Pasarea Lira" ?

Cine a cumparat Pasarea Lira, a mai cumparat si:
Copiii lui Hurin
Tolkien J.R.R.
Luminatorii
Eleanor Catton
Vaduva de Fier
Xiran Jay Zhao
Secretele Nilului
Isabel Ibanez
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE