Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Wise Guy. Lectii dintr-o viata
-10
Wise Guy. Lectii dintr-o viata
Editura: Publica
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 272
Autor(i): Guy Kawasaki
Editura: Publica
Colectia: Autorii Brand Minds

Wise Guy - Lectii dintr-o viata

Guy Kawasaki a fost o prezenta constanta în lumea tehnologiei înca de când facea parte din echipa Macintosh a Apple, în anii 1980.

Este celebru pentru învatamintele sale din sfera antreprenoriatului, a investitiilor cu capital de risc, a marketingului si evanghelismului în afaceri.

Dar înainte ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Wise Guy. Lectii dintr-o viata

Wise Guy. Lectii dintr-o viata

Wise Guy - Lectii dintr-o viata

Guy Kawasaki a fost o prezenta constanta în lumea tehnologiei înca de când facea parte din echipa Macintosh a Apple, în anii 1980.

Este celebru pentru învatamintele sale din sfera antreprenoriatului, a investitiilor cu capital de risc, a marketingului si evanghelismului în afaceri.

Dar înainte de toate acestea nu a fost decât un pusti din clasa de mijloc din Hawaii, nepotul unor bunici imigranti din Japonia, un copil caruia i-a placut fotbalul american si care era un elev de nota 8 la engleza, în clasa a IX-a.

Wise Guy, cea mai personala carte pe care a scris-o, este despre surprinzatoarea sa calatorie.

Nu este un volum traditional de memorii, ci o serie de scurte evocari. A cochetat cu ideea de a-i pune titlul „Supa Miso pentru suflet” datorita acestor povesti (asemanatoare celor din seria „Supa de pui pentru suflet”), care ilustreaza o gama bogata de experiente care l-au luminat si l-au inspirat.

În aceasta carte, Guy Kawasaki îsi povesteste surprinzatoarea calatorie, acoperind nenumarate subiecte, de la valori morale, pâna la aptitudini de business sau cresterea copiilor.

Asa cum scrie chiar el, „sper ca povestile mele sa te ajute sa traiesti o viata plina de bucurii, mai productiva si mai plina de sens. Daca aceasta carte reuseste sa faca asta, atunci va fi cea mai buna poveste dintre toate”.

Îl vei urmari pe Guy pe masura ce:

- Obtine primul lui job real în domeniul bijuteriilor, care s-a dovedit o pregatire surprinzator de utila pentru lumea tehnologiei.

- Denigreaza unul dintre potentialii parteneri Apple în fata directorului executiv al companiei respective, fiind instigat chiar de Steve Jobs.

- Îsi distruge cariera la Apple cu o singura propozitie, dupa ce Jobs refuza sa-i ofere acces înainte de lansare la o copie a materialului folosit în campania publicitara Gândeste altfel: „E OK, Steve. Nici eu nu am încredere în tine”.

- Îsi revizuieste atitudinea infatuata dupa ce este confundat cu Jackie Chan de patru tinere.

- Se apuca de surf la 62 de ani – ceea ce îl învata ca poti descoperi o pasiune noua la orice vârsta, dar e mai usor când esti tânar.

Începând cu Apple si pâna la Canva, Guy s-a focusat sa aduca plus-valoare oamenilor prin modul lui unic de a gândi. Ai în mâna povestea vietii unui om care si-a dedicat timpul pentru a încânta oamenii prin produsele si serviciile sale. Cartea aceasta este o scurtatura care îti va arata cum gândeste un mare strateg de marketing al acestei planete. — Avi Cicirean, Brand Emotion | Brand Minds | Digitalium

Argumentul UniCredit: Dupa 35 de ani în care a plonjat cu capul înainte si a practicat diverse activitati – evanghelist, scriitor, speaker si antreprenor –, Guy ne ofera un cadou enorm: o multitudine de sfaturi necesare astazi, indiferent de domeniul în care activam. Te invitam sa lecturezi autobiografia si învatamintele lui; cu siguranta abilitatile tale viitoare îti vor multumi.
Carti scrise de acelasi autor:
Guy Kawasaki - Wise Guy. Lectii dintr-o viata (apare in curand - solicita acest produs)
Guy Kawasaki - Arta retelelor sociale (apare in curand - solicita acest produs)
Guy Kawasaki - Incantare. Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Wise Guy. Lectii dintr-o viata" ?

Cine a cumparat Wise Guy. Lectii dintr-o viata, a mai cumparat si:
Din toate bogatiile
Stefano Benni
Al 5-lea calaret
James Patterson
Pregatirea examenului de BACALAUREAT 2014 in 30 de saptamani. Matematica. M_stiintele naturii
C. Angelescu, N. Baciu, O. Badescu, D. Balanescu, N. Buzduga, C. Chirila, D. Chites, M. C. Cimpoesu, G. Constantinescu, D. Cremenescu, D. Cosic, M. Haiducu, M. Ionescu, V. Lupsor, I. Marinesc
Acvariul de apa dulce. Ghid practic pentru incepatori
Patrick Louisy
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE