Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Toate panzele sus

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Vizualizarea creativa, Carte Audio CD
-10
Vizualizarea creativa, Carte Audio CD
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2016
Format: CD Audio MP3
Autor(i): Shakti Gawain
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Vizualizarea creativa - Utilizeaza puterea imaginatiei tale pentru a crea ceea ce-ti doresti în viata

Vizualizarea creativa este tehnica folosirii propriei imaginatii pentru a crea ceea ce va doriti în viata. Este, de fapt, puterea naturala a imaginatiei dumneavoastra, energia creativa fundamentala a universului, pe care o folositi constant, fie ca ...
Pret: 44,00 lei
Pret: 39,60 lei
buc.
CARTI » Audiobooks » Vizualizarea creativa, Carte Audio CD

Vizualizarea creativa, Carte Audio CD

Vizualizarea creativa - Utilizeaza puterea imaginatiei tale pentru a crea ceea ce-ti doresti în viata

Vizualizarea creativa este tehnica folosirii propriei imaginatii pentru a crea ceea ce va doriti în viata. Este, de fapt, puterea naturala a imaginatiei dumneavoastra, energia creativa fundamentala a universului, pe care o folositi constant, fie ca sunteti sau nu constienti de asta.

Vizualizarea creativa (Creative Visualization), de Shakti Gawain, s-a vândut pâna acum în peste sase milioane de exemplare – mai mult de trei milioane în America de Nord si cel putin alte trei milioane în restul lumii, în 35 de editii traduse.

Shakti Gawain a scris Vizualizarea creativa pentru ca i s-a parut cea mai buna cale de a împartasi si altora multimea de lucruri minunate pe care le-a învatat si care i-au adâncit si extins experienta si placerea vietii.

Atentie! Acest audiobook contine meditatii. Nu le ascultati/practicati în timp ce sofati sau manevrati utilaje sau în timpul oricarei activitati care necesita atentie sporita!

Vizualizarea creativa este tehnica folosirii propriei imaginatii pentru a crea ceea ce va doriti în viata. Este, de fapt, puterea naturala a imaginatiei dumneavoastra, energia creativa fundamentala a universului, pe care o folositi constant, fie ca sunteti sau nu constienti de asta.

Toti oamenii fac parte dintr-un mare câmp de energie, lucrurile percepute ca fiind solide si separate, sunt în realitate doar diverse forme ale energiei esentiale ale omului. Energia vibreaza la diferite grade de viteza, si, prin urmare, are calitati diferite (de la cea mai fina la cea mai densa). Gândul este o forma de energie usor de schimbat. Materia este energie relativ densa, compacta, mai greu de miscat si de schimbat.

Energia de o anumita calitate sau vibratie tinde sa atraga energie de o calitate si o vibratie similare.

Când învatati pentru prima data sa folositi vizualizarea creativa, este important sa va relaxati profund. Atunci când corpul si mintea sunt profund relaxate, tiparul undelor cerebrale chiar se schimba si devine mai lent. Acest nivel mai profund si mai lent este cunoscut ca nivelul alfa.

Ce anume înseamna termenul „a vizualiza”? Unii oameni se îngrijoreaza pentru ca nu „vad” efectiv o reprezentare sau o imagine mentala atunci când închid ochii si încearca sa vizualizeze. Nu ramâneti blocati asupra termenului „a vizualiza”. Nu este deloc necesar sa aveti o imagine mentala. Unii oameni spun ca vad imagini foarte clare, exacte, atunci când închid ochii si îsi imagineaza ceva. Altii nu „vad” cu adevarat ceva; percep sau simt, sau doar se „gândesc” într-un fel la acel ceva.

Cele patru etape de baza pentru o vizualizare creativa eficienta:

- Stabiliti-va obiectivul;
- Creati-va o idee sau o imagine clara;
- Concentrati-va asupra ei;
- Conferiti-i energie pozitiva.

Nu va temeti de faptul ca puterea vizualizarii creative ar putea fi folosita în scopuri daunatoare. Vizualizarea creativa este un mijloc de deblocare sau de înlaturare a barierelor pe care vi le-ati creat în calea cursului natural armonios, abundent si iubitor al universului. Este cu adevarat eficace doar atunci când este utilizata în concordanta cu cele mai înalte obiective si scopuri ale voastre, pentru binele suprem al tuturor fiintelor.

Unul dintre cele mai importante elemente ale vizualizarii este reprezentat de „afirmatii”. A afirma înseamna „a manifesta ferm” ceea ce va imaginati. Practica de a rosti afirmatii va permite sa începeti sa înlocuiti unele dintre „sporovaielile” învechite, perimate sau negativiste ale mintii cu idei si concepte mai pozitive. Este o tehnica puternica, una care poate transforma într-un timp scurt multe dintre atitudinile si asteptarile cu privire la viata dumneavoastra, si de a va ajuta astfel sa schimbati ceea ce creati pentru propria persoana.

Vizualizarea creativa este un instrument care poate fi utilizat inclusiv pentru propria crestere spirituala. Puteti folosi vizualizarea creativa pentru a va imagina ca fiind o persoana mai relaxata, mai deschisa, care se lasa purtata de val, traind momentul prezent si conectata mereu cu esenta sa interioara.

Cele trei elemente dinlauntrul dumneavoastra care determina cât succes va avea vizualizarea creativa pentru propria persoana în orice situatie, sunt reprezentate de: dorinta, credinta si acceptare.

Printre cei mai importanti pasi pentru a face ca vizualizarea creativa sa functioneze eficient si cu succes este sa aveti sentimentul ca sunteti conectati la sursa voastra spirituala interioara. Sursa dumneavoastra spirituala este rezerva de dragoste, întelepciune si energie infinite din univers. Sursa poate însemna Dumnezeu, o zeita, inteligenta universala, Marele spirit, Puterea superioara, ori adevarata voastra esenta. În orice fel ati conceptualiza-o, ea poate fi gasita în clipa aceasta în fiecare persoana, în strafundurile fiintei dumneavoastra.

Ce parere ai despre cartea "Vizualizarea creativa, Carte Audio CD" ?

Cine a cumparat Vizualizarea creativa, Carte Audio CD, a mai cumparat si:
Fii propriul tau saman, Carte Audio CD
Deborah King
Craii de Curtea-Veche
Mateiu Caragiale
Meditatie profunda pentru vindecare, Carte Audio CD
Anita Moorjani
Zonele Albastre, Carte Audio CD
Dan Buettner
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE