Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Un val, un ocean
Un val, un ocean
Editura: Cartea Daath
Data aparitiei: 2013
Numar de pagini: 528
Autor(i): Bert Hellinger
Editura: Cartea Daath

Bert Hellinger este creatorul metodei constelatiilor de familie.

Cartea "Un val, un ocean" aduna si ordoneaza eforturile si intuitiile sale în legatura cu legile iubirii si în acelasi timp cu efectele si limitele constiintei.

Cartea surprinde esenta a ceea ce Bert Hellinger are de spus în legatura cu modul de abordare ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Un val, un ocean

Un val, un ocean

Bert Hellinger este creatorul metodei constelatiilor de familie.

Cartea "Un val, un ocean" aduna si ordoneaza eforturile si intuitiile sale în legatura cu legile iubirii si în acelasi timp cu efectele si limitele constiintei.

Cartea surprinde esenta a ceea ce Bert Hellinger are de spus în legatura cu modul de abordare a bolilor grave, a traumelor, psihozelor, a relatiei dintre agresori si victime, dar, în acelasi timp, ofera întelegerea sa asupra relatiilor umane în context mai larg, spre exemplu, asupra legilor iubirii în relatiile de cuplu, în relatiile dintre parinti si copii, a diferitelor efecte ale credintelor religioase, a întâlnirilor noastre cu mortii si moartea si a modalitatilor si mijloacelor prin care putem contribui la dobândirea pacii si reconcilierii.

Dincolo de toate, contactul cu aceasta informatie atinge sufletul într-un mod profund, misterios si contribuie la experiente care prin exceptionalitatea lor ar fi suficiente în sine.

Daca, în plus, poate constitui si un ghid pentru cei ce doresc sa aprofundeze cunoasterea la nivelul sufletului, atunci consideram ca menirea eforturilor noastre a fost atinsa pe deplin.

In cele din urma, a citi orice lucrare a lui Bert Hellinger este o experienta în sine si ne dorim sa va bucurati din plin de ea.

Ion Bucur

Fragmente din carte: Un val, un ocean. Experiente si reflectii

Perceptie si îndoiala

Participant: în ce masura tu, ca terapeut, ai o influenta asupra reprezentantilor? Am impresia ca îi influentezi atât pe ei cât si modul în care ei simt si experimenteaza situatia, ca poate gândurile tale sunt transferate catre ei iar ei, la rândul lor, desi inconstient, îsi doresc sa se potriveasca cu ceea ce gândesti. Cum te pozitionezi fata de acest lucru? Este o responsabilitate foarte mare pe care o ai în calitate de terapeut.

Hellinger: Dar hai sa ne uitam la asta din alt unghi. Daca am dubii si ezit, si acestea vor fi transferate. si atunci apare întrebarea: ce este mai bine? Când lucrez trebuie sa am încredere în reprezentanti. si totusi nu trebuie sa renunt nici la perceptiile mele.

Este important sa întelegi ca perceptia directa sau constientizarea aduc cu sine o experienta particulara. Când cineva devine constient de ceva, dar acel lucru îl face sa exprime o îndoiala sau o obiectie, chiar daca asta se întâmpla doar în interiorul lui, atunci constientizarea dispare. Constientizarea nu tolereaza obiectiile sau opozitia.

Un alt aspect de luat în considerare este ca atunci când lucrez cu un grup terapeutic lucrez cu toti participantii în acelasi timp. Daca lucrez cu respect si iubire pentru client si cu bunavointa pentru gasirea unei solutii, atunci îmi pun toata încrederea în faptul ca din energiile noastre combinate si din energia câmpului, va aparea o solutie. în acest context, daca as influenta pe cineva, ar trebui sa fie grupul ca întreg, în cazul în care o astfel de alterare a procesului ar putea sa apara. Totusi, întrebarea ta arata faptul ca multi participanti de aici se bazeaza pe ei însisi si sunt independenti. Daca ar fi sa gresesc sau sa comit o greseala, ea ar fi observata de altcineva si corectata. Nu am încredere doar în perceptiile mele, ci si în cele ale participantilor care vad desfasurându-se în fata lor aceeasi situatie ca si mine.

Lumina si întuneric

Familia are o memorie dincolo de amintirile ei. Ceea ce iese la lumina din aceasta memorie este un dar. Dar, nu totul iese la lumina. Ceea ce îi este esential, esenta ei, ramâne ascunsa privirilor noastre, de exemplu originea si scopul ei. Putem folosi ceea ce este dezvaluit, dar nu îl putem detine si nici nu putem merge mai departe decât ceea ce ni se arata.

Ceea ce iese la lumina nu divulga tot ceea ce este ascuns si protejat. Lucrurile ne sunt dezvaluite în anumite limite. Iar opiniile noastre adesea se interpun, punând în umbra ceea ce a iesit la suprafata. O opinie, imediat ce s-a format, ne constrânge sa ramânem subiectivi si asta sta în calea cunoasterii.

Daca ne centram atunci când lucram, atunci ne focalizam nu numai pe ceea ce este vizibil, ci si pe ceea ce a ramas ascuns. Avem respect atât pentru ceea ce ne este revelat, cât si pentru ceea ce ramâne umbrit. Le acceptam pe amândoua, esenta vizibilului si esenta ascunsului. si cu toate astea, modul acesta de lucru nu este limitat la sau de ceea ce este în prim plan, cum ar fi nevoia de a vindeca o suferinta. Merge dincolo de asta. si în acest fel, demersul este calitativ diferit de psihoterapie.
Carti scrise de acelasi autor:
Bert Hellinger - Un val, un ocean (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Un val, un ocean" ?

Cine a cumparat Un val, un ocean, a mai cumparat si:
Nunta
Nicholas Sparks
Lucrarea
Cornel Constantin Ciomazga
Arhivele de la Monte Negro
Octavian Soviany
Nina, fetita Celei de a Sasea Luni, 4 volume
Moony Witcher
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE