Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Tu esti placebo. Meditatia 2. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, Carte Audio CD
-25
Tu esti placebo. Meditatia 2. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, Carte Audio CD
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2016
carte audio CD
Autor(i): dr. Joe Dispenza
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

CD-ul de meditatii Tu esti placebo - Meditatia 2, Cum sa schimbi o credinta si o perceptie este menit sa ne deschida calea catre o viata mai constienta, mai buna, mai sanatoasa. Acesta poate fi folosit ca material de sine statator sau, pentru o întelegere mai aprofundata si o mai ...
Pret: 26,00 lei
Pret: 19,50 lei
buc.
CARTI » Audiobooks » Tu esti placebo. Meditatia 2. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, Carte Audio CD

Tu esti placebo. Meditatia 2. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, Carte Audio CD

CD-ul de meditatii Tu esti placebo - Meditatia 2, Cum sa schimbi o credinta si o perceptie este menit sa ne deschida calea catre o viata mai constienta, mai buna, mai sanatoasa. Acesta poate fi folosit ca material de sine statator sau, pentru o întelegere mai aprofundata si o mai buna aplicare a notiunilor, împreuna cu cartea Tu esti placebo!

Dupa o scurta prezentare a inductiei, trecem direct la practica gasirii momentului prezent. Când descoperi punctul optim al momentului prezent si uiti de tine, ca acea personalitate care ai fost dintotdeauna, ai acces la alte posibilitati care exista deja în câmpul cuantic.

Asta se întâmpla pentru ca nu mai esti conectat la acelasi sistem minte-corp, la aceeasi identificare cu mediul înconjurator si la aceeasi axa previzibila a timpului. în momentul prezent, trecutul familiar si viitorul nu mai exista, si devii constienta pura - un simplu gând. Acesta este momentul în care îti poti schimba corpul si mediul si poti crea o noua viata pentru tine însuti!

Când începeti meditatia ghidata a concentrarii deschise, veti trece de la particula la unda, de la concentrarea limitata pe care o aveti de obicei asupra oamenilor, locurilor si lucrurilor din lumea exterioara la o concentrare mai deschisa – în care va veti concentra nu asupra vreunui lucru fizic, ci asupra spatiului.

La urma urmei, daca un atom este aproximativ 99,9 la suta energie si noi ne concentram întotdeauna asupra particulei, poate ca este timpul sa acordam un pic de atentie si undei, deoarece constientizarea si energia noastra sunt intrinsec combinate – faptul de a ne plasa atentia asupra energiei noastre este ceea ce amplifica energia.

Ce parere ai despre cartea "Tu esti placebo. Meditatia 2. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, Carte Audio CD" ?

Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE