Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Teste de personalitate prin alegerea culorilor DEWEY
-10
Teste de personalitate prin alegerea culorilor DEWEY
Editura: Meteor Press
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 256
Autor(i): Sadka Dewey
Editura: Meteor Press

Ce va motiveaza în viata? Care va este culoarea preferata? S-ar putea sa nu credeti, dar între aceste doua întrebari exista o legatura inerenta.

Folosind testul de personalitate din aceasta carte, revolutionar, distractiv si de o remarcabila acuratete, veti afla cum sa va puneti de acord obiectivele din cariera, cum sa ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Teste de personalitate prin alegerea culorilor DEWEY

Teste de personalitate prin alegerea culorilor DEWEY

Ce va motiveaza în viata? Care va este culoarea preferata? S-ar putea sa nu credeti, dar între aceste doua întrebari exista o legatura inerenta.

Folosind testul de personalitate din aceasta carte, revolutionar, distractiv si de o remarcabila acuratete, veti afla cum sa va puneti de acord obiectivele din cariera, cum sa va îmbunatatiti aptitudinile de comunicare si cum sa dati mai multa profunzime relatiilor cu partenerii de cuplu, prietenii, membrii familiei si colaboratorii – toate acestea bazându-va numai pe alegerea culorilor preferate.

Deschideti pur si simplu cartea la pagina culorilor si exprimati-va preferintele – de la culorile primare ca rosu si albastru pâna la nuante ca magenta si indigo.

Apoi cititi sectiunile cartii unde veti gasi descrierea tipului dumneavoastra energetic. Fiecare culoare semnifica anumite trasaturi ale personalitatii.

Raspunzând doar daca va place sau nu, veti capata usor o mai buna constiinta de sine, va veti îmbunatati capacitatea de luare a deciziilor si de rezolvare a problemelor, veti avea revelatii despre viata amoroasa, relatiile personale si cariera... alaturi de multa distractie.

Testul psihologic Dewey poate fi folosit ca instrument de lucru ajutator pentru:descoperirea adevaratei personalitati – preferinte si aversiuni, aspecte care pot fi îmbunatatite, pasiuni si aptitudini;

întelegerea tipului de relatie cu partenerul, cu parintii, fratii si surorile, copiii – dar si cu sefii si colaboratorii; alegerea vestimentatiei, decorarea locuintei si folosirea culorilor care va ocrotesc adevarata personalitate.

DEWEY SADKA este fondatorul uneia dintre cele mai mari agentii de recrutare a fortei de munca din SUA. Dupa ce a folosit mult timp instrumente traditionale de lucru de tipul testului de personalitate Myers-Briggs, si-a dorit un sistem care sa nu fie limitat de limbajul din chestionarele traditionale, dar imprecise, si care sa reveleze cu adevarat talentele si limitele fiecaruia.

Fascinat de multa vreme de culori si stiinta de dincolo de ele, Dewey si-a creat propriul sistem, care s-a dovedit a fi un succes imediat pe lânga afacerea sa. Testul psihologic Dewey a fost prezentat pe iVillage si pe Discovery Channel, ca si în Women’s Day, Modern Bride, Better Homes & Gardens si zeci de alte publicatii.
Carti scrise de acelasi autor:
Sadka Dewey - Teste de personalitate prin alegerea culorilor DEWEY (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Teste de personalitate prin alegerea culorilor DEWEY" ?

Cine a cumparat Teste de personalitate prin alegerea culorilor DEWEY, a mai cumparat si:
Labirintul Rozelor
Titania Hardie
Eu o sa vorbeste dragut candva
David Sedaris
In ajun. Fum. Prima iubire
I.S. Turgheniev
Curs de meditatie
Osho
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE