Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Splendoare
Splendoare
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2015
Numar de pagini: 320
Autor(i): Margaret Mazzantini
Editura: Polirom

Margaret Mazzantini este autoarea bestsellerului Nu te misca (cu peste doua milioane de exemplare vindute), tradus in 35 de limbi si ecranizat in regia lui Sergio Castellitto, cu Penelope Cruz in rolul principal.

Splendoare este un roman despre adolescenta zbuciumata a doi baieti, doua caractere in care se impletesc neliniste interioara ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Splendoare

Splendoare

Margaret Mazzantini este autoarea bestsellerului Nu te misca (cu peste doua milioane de exemplare vindute), tradus in 35 de limbi si ecranizat in regia lui Sergio Castellitto, cu Penelope Cruz in rolul principal.

Splendoare este un roman despre adolescenta zbuciumata a doi baieti, doua caractere in care se impletesc neliniste interioara si capriciu, tenacitate si aplecare spre carnal. Dupa copilaria petrecuta alaturi, Guido si Costantino sint purtati de viata pe drumuri separate.

In ciuda despartirii, legatura tensionata dintre ei creste in intensitate si, odata cu maturizarea tinerilor, se dezvolta in dragoste homosexuala. Separarea nu le impiedica destinele sa semene, traseele celor doi urmind fire comparabile pina in clipa reintilnirii. Harta iubirii lor ajunge sa descrie atit o Roma impregnata de mitologie, cit si o Londra extravaganta, oras in care cuplul isi poate pierde urma, o calatorie prin viata din care transpare adevarul ca splendoare inseamna insusi propriul fel ? unic, complicat ? de a fi.

?Un tribut adus iubirii eliberate de orice constringere, care gaseste curajul de a transforma rusinea in frumusete.? (Il Centro)

?Splendida in romanul Splendoare este abilitatea autoarei de a se apleca asupra pasiunii dintre protagonisti cu atita naturalete, incit face uitata tema homosexualitatii care impune personajelor o imensa problema morala si sociala, un pacat de la care trebuie sa se infrineze dinaintea judecatii celorlalti. Dar care in esenta nu e altceva decit iubire: totala, deplina, viscerala si sublima.? (La Repubblica)

?Un roman care transcende granitele simplei istorisiri de viata pentru a cuprinde desfasurarea a doua existente, din copilarie pina la maturitatea tirzie. Si face acest lucru cufundindu-se in curge-rea vietii, printre splendori si prabusiri, printre loviturile sortii si alegerile dramatice, abandonindu-se ca si cum ar fi in orice moment prada unei vointe care o calauzeste si o determina.? (Il Messaggero)
Carti scrise de acelasi autor:
Margaret Mazzantini - Nimeni nu se salveaza singur (apare in curand - solicita acest produs)
Margaret Mazzantini - Nu te misca (apare in curand - solicita acest produs)
Margaret Mazzantini - Marea, dimineata (apare in curand - solicita acest produs)
Margaret Mazzantini - Splendoare (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Splendoare" ?

Cine a cumparat Splendoare, a mai cumparat si:
Drept procesual penal. Ed. 2
Alexandru Boroi, Gina Negrut
Managementul resurselor umane, editia a III-a
Georgeta Panisoara
Moise si monoteismul
Sigmund Freud
Ortodoxia
Serghei Bulgakov
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE