Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Secretele mintii de milionar, editia a Iv-a
-20
Secretele mintii de milionar, editia a Iv-a
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2013
Numar de pagini: 200
Autor(i): Harv T. Eker
Editura: Curtea Veche
Colectia: Carti Cheie
Disponibilitate: In stoc

„Dati-mi 5 minute si... va pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vietii!“ Iata ce ne spune T. Harv Eker în cartea de fata. Un om remarcabil, care a lansat multe afaceri si a dat faliment de nenumarate ori — pâna când a înteles ca trebuie sa-si schimbe gândirea.

Odata ce ...
Pret: 47,00 lei
Pret: 37,60 lei
buc.
CARTI » Business, economie, finante , Dezvoltare Personala » Secretele mintii de milionar, editia a Iv-a

Secretele mintii de milionar, editia a Iv-a

„Dati-mi 5 minute si... va pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vietii!“ Iata ce ne spune T. Harv Eker în cartea de fata. Un om remarcabil, care a lansat multe afaceri si a dat faliment de nenumarate ori — pâna când a înteles ca trebuie sa-si schimbe gândirea.

Odata ce a realizat acest lucru, în câtiva ani, a devenit milionar. Eker pleaca de la premisa ca „nu lucrurile pe care le stim ne împiedica sa avem succes, ci lucrurile despre care avem o parere incorecta reprezinta cel mai mare obstacol“. Cartea sa trateaza mai putin ceea ce trebuie învatat si mai mult ceea ce trebuie „dezvatat“.

Fiecare dintre noi are setat în minte un anumit tipar financiar. Iar modul în care gândim determina dimensiunea averii pe care o acumulam. Bogatii gândesc toti la fel (sunt convinsi ca „îsi fac singuri viata“). Si saracii gândesc toti la fel (dar ei cred ca viata decurge conform „unui tipar deja stabilit“). Iar atunci când subconstientul are de ales între emotii adânc înradacinate si logica, emotiile înving aproape întotdeauna.

Secretul sta în constientizarea propriilor gânduri si actiuni, astfel încât sa ne putem elibera de alegerile facute în trecut. E timpul sa renuntam la presupunerea ca, pentru a avea succes, ordinea logica este: a avea, a face, a fi. Trebuie sa adoptam, în schimb, convingerea oamenilor bogati, care considera ca ordinea corecta este: a fi, a face, a avea.

T. Harv Eker este om de afaceri, autor de carti si orator motivational. Este fiul unor imigranti europeni stabiliti în America de Nord. S-a nascut la Toronto si s-a mutat mai apoi în Statele Unite. Pentru ca familia sa avea probleme financiare pe când el era copil, a început sa munceasca de la 13 ani. A avut diverse joburi si a urmat timp de un an cursurile de la University of York, iar apoi a decis sa-si urmeze visul de a deveni milionar.

Dupa multe încercari nereusite, Eker si-a atins obiectivul. A deschis unul dintre primele magazine cu articole pentru fitness din America de Nord, a dezvoltat afacerea si apoi a vândut pachetul majoritar de actiuni unei corporatii din topul Fortune 500, reusind sa devina milionar în numai doi ani si jumatate.

Ulterior, a început sa dezvolte propria teorie privind relatia dintre bani si aspectele ce tin de mentalitatea si atitudinile oamenilor. Folosind principiile si exercitiile pe care le expune în cartea de fata, el si-a revizuit gândurile, sentimentele si actiunile – nu doar pentru a obtine succesul, ci si pentru a-l mentine pe termen lung.

T. Harv Eker este fondatorul si presedintele companiei Peak Potentials Training, una dintre companiile cu cea mai rapida crestere din America de Nord, ce ofera servicii de dezvoltare personala.

Prin cartile, seminariile si conferintele sale, ca si prin programele educationale oferite, el a schimbat vietile a numerosi oameni din toate colturile lumii, ajutându-i sa-si atinga obiectivele si sa obtina independenta financiara

Ce parere ai despre cartea "Secretele mintii de milionar, editia a Iv-a" ?

Cine a cumparat Secretele mintii de milionar, editia a Iv-a, a mai cumparat si:
Secretul vanzarilor perene. Arta de a crea produse memorabile
Ryan Holiday
Ce mai e si EOS-ul ăsta
Gino Wickman, Tom Bouwer
The 5AM Revolution
Dan Luca
Oare o sa zboare
Pat Flynn
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE