Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Psihologie judiciara
-15
Psihologie judiciara
Editura: Trei
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 544
Autor(i): Tudorel Butoi
Editura: Trei

Cursul universitar de Psihologie judiciara ne surprinde in modul cel mai placut prin evidenta tangibila a aspectelor practic-aplicative. Spetele si analizele de caz (vezi modulul dedicat psihologiei erorii judiciare si detectiei comportamentelor simulate) precum si excelenta abordare a psihologiei duelului judiciar aparare-acuzare in cadrul judecatii sunt provocari apte sa suscite ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Psihologie judiciara

Psihologie judiciara

Cursul universitar de Psihologie judiciara ne surprinde in modul cel mai placut prin evidenta tangibila a aspectelor practic-aplicative. Spetele si analizele de caz (vezi modulul dedicat psihologiei erorii judiciare si detectiei comportamentelor simulate) precum si excelenta abordare a psihologiei duelului judiciar aparare-acuzare in cadrul judecatii sunt provocari apte sa suscite interesul viitorilor magistrati care se formeaza in cadrul Institutului National al Magistraturii.

Din aceste considerente, in conformitate si cu convingerile profesionale proprii, gasesc utila, pertinenta si oportuna aparitia prezentei lucrari, recomandand-o calduros auditorilor de justitie.

Dr. Octavia Spineanu-Matei

Abordarea clasica, act infractional - marturie - ancheta - judecata etc., este in aceasta lucrare pretentios nuantata din perspectiva actului infractional ca provocare exploratorie, iar duelul judiciar zaboveste cu seriozitate asupra psihologiei apararii (problematica pana acum inexistenta in literatura de specialitate), fara a mai vorbi de personalitatea criminala abordata complex in relatia exploratorie cu mediul habitatual si circumstantele favorizante.

Cursul este, din punctul nostru de vedere, o reusita si, dincolo de toate, un exercitiu benefic studentilor in drept si nu numai lor. Odata cu aparitia cursului, aprofundarea psihologiei judiciare in programele facultatilor de drept capata, iata, un reper solid apt sa contribuie la componenta informativ-formativa si de cultura profesionala a magistratului in statul de drept.

Prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu

Fara a exagera catusi de putin, cursul este o lucrare de referinta, impunandu-se atat prin profunzimea de idei, cat si prin complexitatea si intinderea abordarilor de probleme.

Dimensiunea demersului descriptiv-demonstrativ este dublata de o exceptionala conotatie aplicativ-pragmatica, autorul reusind valorificarea unei documentatii reale, selectionata din cazuistica complexa a carei solutionare, in calitate de expert psiholog criminalist, a fost preocuparea dlui dr. Tudorel Butoi aproape treizeci de ani.

Din aceste considerente, recomand lucrarea prioritar studentilor la psihologie si drept, dar fara rezerve, in egala masura, si magistratilor consacrati, corpului aparatorilor, medicilor legisti, expertilor criminalisti si tuturor celor care slujesc cu devotament echilibrul balantei justitiei.

Chestor de politie, Prof.univ. dr. Gheorghe Popa

Carti scrise de acelasi autor:
Tudorel Butoi - Psihologie judiciara (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Psihologie judiciara" ?

Cine a cumparat Psihologie judiciara, a mai cumparat si:
Intre acte
Virginia Woolf
Client o data, client mereu
Chris Daffy
Al cincilea copil
Doris Lessing
Jihadul Islamic
Anghel Andreescu, Nicolae Radu
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE