Pisica lui Dalai Lama si Arta de a toarce, volumul 2
Ce ne face sa toarcem? Dintre toate întrebarile din lume, aceasta este cea mai importanta. Totodata, este si punctul de referinta.BR>
Pentru ca, indiferent daca esti un puiut jucaus sau o pisica adulta sedentara, un motan vagabond sfrijit sau o pisica de rasa cu blana lucioasa si indiferent de contextul în care te afli, tot ceea ce îti doresti este sa ai fericire. Nu ma refer la acel gen de fericire trecatoare, care vine si pleaca precum o conserva de ton, ci la o fericire care dainuie. Acea fericire profunda care te face sa torci din inima.
Dalai Lama îi atribuie simpaticei sale feline de companie sarcina de a cerceta Arta de a Toarce. Fie ca e vorba de perspectiva comica obtinuta în urma vizitei unui profesor de psihologie de la grupul universitar Ivy League, de cercetarile extraordinare ale unui biolog de renume mondial sau de revelatiile importante ale unui yoghin mistic, Pisica Sfintiei Sale descopera o mare de întelepciune în ceea ce priveste tema fericirii. Stralucind prin eruditie, caldura si o tusa de strengarie, Arta de a toarce este un reminder fermecator al motivului pentru care Pisica Sfintiei Sale a devenit una din cele mai iubite pisici din lume.
David Michie
Despre autor: David Michie
David s-a nascut în Zimbabwe, a facut studii la Universitatea Rhodes din Africa de Sud si a trait la Londra timp de zece ani. Este casatorit si stabilit în Perth, Australia.
Este faimos pentru trilogia Pisica lui Dalai Lama (Pisica lui Dalai Lama, Arta de a toarce si Puterea lui Miau), cât si pentru cartile Buddhism for Busy People („Budismul pentru Oameni Ocupati”), Hurry Up and Meditate („Grabeste-te sa meditezi”) si Enlightenment to Go („Iluminare la pachet”). Toate au fost publicate international si sunt traduse în multe limbi.