Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Metoda Glucose Goddess

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume
Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume
Editura: Universul Juridic
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 934
Autor(i): Francisc Deak
Editura: Universul Juridic

Actuala editie a Tratatului de drept succesoral apare la mai bine de 12 ani de la trecerea in nefiinta a regretatului profesor Francisc Deak, una dintre cele mai importante personalitati ale stiintei juridice din Romania, care a format zeci de generatii de juristi, pentru care a constituit un model de ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume

Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume

Actuala editie a Tratatului de drept succesoral apare la mai bine de 12 ani de la trecerea in nefiinta a regretatului profesor Francisc Deak, una dintre cele mai importante personalitati ale stiintei juridice din Romania, care a format zeci de generatii de juristi, pentru care a constituit un model de profesionalism, creativitate, rigurozitate, exigenta si onestitate. Tratatele sale consacrate contractelor speciale si succesiunilor au ramas si acum opere de referinta in domeniile respective.

Aparitia noului Cod civil si a operelor ulterioare, adoptarea sau, dupa caz, modificarea unor acte normative relevante in materia dreptului de mostenire, pronuntarea unor hotarari importante ale Curtii Constitutionale si ale instantelor judecatoresti au creat necesitatea actualizarii Tratatului de drept succesoral, aparut ultima data in anul 2002.

Reunind vechea editie scrisa de profesorul Francisc Deak cu actualizarea apartinand profesorului Romeo Popescu, aceasta lucrare monumentala se constituie intr-o veritabila punte intre generatiile de dascali de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si ramane la fel de vie, constituind un instrument juridic util pentru studentii facultatilor de drept, pentru teoreticienii si practicienii dreptului.

Cartea ofera explicatiile necesare privitoare la ratiunea pentru care au fost adoptate anumite reglementari din noul Cod civil si ilustreaza unele idei prin exemple concrete, care sa fie de ajutor in special studentilor.

Nu in ultimul rand, profesorul Romeo Popescu s-a straduit ca ? ori de cate ori a considerat necesar ? sa priveasca dincolo de caracterul tehnic al materiei succesiunilor si sa scoata in evidenta aspectele de ordin moral, social si psihologic care stau la baza reglementarii din ?cea mai frumoasa materie a dreptului civil?, asa cum o considera profesorul Francisc Deak.

Ce parere ai despre cartea "Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume" ?

Cine a cumparat Oferta pachet Tratat de drept succesoral. Editia III-a, 3 volume, a mai cumparat si:
Dictionar de marketing englez-roman
A. Ivanovic, P.H. Collin
Misterul telegramei de la Stockholm din 23 august 1944 si unele amanunte aproape de necrezut
Neagu Djuvara
Vremea Ingerului. Cantecele Serafimului 1
Anne Rice
Al treilea secret
Steve Berry
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE