Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Obisnuinte noi, obisnuite vechi
-15
Obisnuinte noi, obisnuite vechi
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2020
Numar de pagini: 567
Autor(i): Jeremy Dean
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Fumezi... dar ai vrea sa te lasi, bei cam mult... dar ai vrea sa fii cumpatat, manânci numai prostii, dar îti doresti sa adopti un stil de viata sanatos.

În ciuda faptului ca îti doresti sa fii altfel si sa te comporti diferit, în fiecare zi te întorci la vechile obiceiuri. ...
Pret: 40,00 lei
Pret: 34,00 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala » Obisnuinte noi, obisnuite vechi

Obisnuinte noi, obisnuite vechi

Fumezi... dar ai vrea sa te lasi, bei cam mult... dar ai vrea sa fii cumpatat, manânci numai prostii, dar îti doresti sa adopti un stil de viata sanatos.

În ciuda faptului ca îti doresti sa fii altfel si sa te comporti diferit, în fiecare zi te întorci la vechile obiceiuri.

Te-ai întrebat probabil de multe ori pâna acum de ce faci asta, dar nu ai gasit niciodata un raspuns multumitor.

Cartea lui Jeremy Dean te va lamuri în aceasta privinta si, mai mult decât atât, îti va oferi câteva ponturi pretioase pentru a te schimba. Nu numai în privinta obisnuintelor rele pe care le ai, dar si pentru a-ti forma câteva obisnuinte bune, ca de exemplu, sa consumi zilnic câte un mar.

Si apropo, de ce în ciuda faptului ca a mânca un mar în fiecare zi pare o obisnuinta usor de format, ne este totusi aât de greu sa devenim consecventi în aceasta privinta?

Jeremy Dean îti ofera un raspuns pertinent în cartea de fata, însotit de numeroase studii si experimente amuzante si interesante.

Obisnuinte noi, obisnuinte vechi este cartea pe care o vei citi cu placere daca esti pasionat de psihologie si daca vrei sa întelegi mai bine creierul uman si modul în care functioneaza el.

Punctul de plecare al cartii a fost o întrebare cât se poate de simpla, care parea sa aiba un raspuns la fel de simplu: cât timp dureaza sa îti formezi o noua obisnuinta?

Raspunsurile gasite de Jeremy Dean, psiholog de profesie, au fost multiple: 21, 28, 50, 66, 84 de zile, în functie de subiect si de obisnuinta pe care dorea sa si-o formeze.

Dar ce sunt obisnuintele, cum ne usureaza ele viata de zi cu zi sau dimpotriva, cum ne-o pot pune în pericol, si cum putem sa ni le formam mai usor sau dimpotriva sa renuntam la ele în conditiile în care ne fac rau?

Raspunsurile se gasesc în paginile acestei carti.

Jeremy Dean (45 de ani) este un psiholog de origine britanica, autor si fondatorul popularului website PsyBlog unde scrie cu regularitate despre studii psihologice relevante pentru viata noastra de zi cu zi.

Printre temele abordate se numara: memoria, auto-controlul, metodele de a fi mai creativ, inteligenta, fericirea sau psihologia muncii.
Carti scrise de acelasi autor:
Jeremy Dean - Obisnuinte noi, obisnuite vechi

Ce parere ai despre cartea "Obisnuinte noi, obisnuite vechi" ?

Cine a cumparat Obisnuinte noi, obisnuite vechi, a mai cumparat si:
Sensul iubirii. Revolutia stiintifica a relatiilor de dragoste
Dr. Sue Johnson
Hartile sensului. Arhitectura credintei
Jordan Peterson
Abilitati de comunicare
Allan Pease, Barbara Pease
Cum sa devii capitalist cand nu ai niciun capital
Nathan Latka
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE