Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Toate panzele sus

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
ARTA SIMPLITĂȚII
ȘI A RAFINAMENTULUI
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Noile proceduri penale. Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute
Noile proceduri penale. Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute
Editura: Universul Juridic
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 466
Autor(i): Voicu Puscasu
Editura: Universul Juridic

Aceasta lucrare (relativ atipica in peisajul juridic romanesc) a aparut in primul rand dintr-o necesitate practica, pentru a oferi studentului la drept, dar mai ales practicianului dreptului penal informatia pe care experienta de avocat si de judecator a ajuns sa o considere cu adevarat utila si valoroasa pentru corecta intelegere ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Noile proceduri penale. Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute

Noile proceduri penale. Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute

Aceasta lucrare (relativ atipica in peisajul juridic romanesc) a aparut in primul rand dintr-o necesitate practica, pentru a oferi studentului la drept, dar mai ales practicianului dreptului penal informatia pe care experienta de avocat si de judecator a ajuns sa o considere cu adevarat utila si valoroasa pentru corecta intelegere a aspectelor practice legate de activitatea de judecata a magistratului judecator.

Lucrarea Noile proceduri penale se subsumeaza dezideratului de a reuni si de a sintetiza aspectele doctrinare si, mai ales, jurisprudentiale necesare in special practicianului aflat in prima parte a carierei sale, dar si studentului la drept (atat de des privat de aceasta dimensiune a dreptului procesual penal), oferindu-le o perspectiva punctuala si concreta asupra derularii unor proceduri penale, indeosebi de competenta judecatoriei, cu care familiarizarea se poate face relativ dificil.

Lucrarea Noile proceduri penale este structurata pe mai multe sectiuni, analizand cronologic principalele proceduri ale noii reglementari procesual-penale, de competenta judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara, a instantei de judecata, a judecatorului delegat cu executarile penale si a judecatorului de supraveghere a privarii de libertate.

Lucrarea Noile proceduri penale inglobeaza toate deciziile pronuntate in recurs in interesul legii, dar si decizii de speta ale instantelor nationale, indeosebi ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie sau ale fostei Curti Supreme de Justitie ori ale Tribunalului Suprem (pentru perioada 1969-1989), care au ramas actuale si sunt inca foarte valoroase, nu doar prin solutiile pronuntate, dar si prin rationamentele solide din spatele lor.

De asemenea, in cadrul fiecarei proceduri analizate sunt incluse si numeroase modele de minute ale sentintelor penale, care acopera multe dintre situatiile cu care practicianul magistrat se va confrunta in practica, in speranta ca si acestea pot ajuta la atingerea scopului propus.

In contextul intrarii in vigoare a noului Cod de procedura penala, lucrarea isi poate dovedi utilitatea prin aceea ca, pe langa perspectiva asupra aplicarii practice a unor proceduri de prima importanta, incearca sa ofere si solutii la unele dintre problemele cu care practicienii dreptului procesual penal s-au confruntat deja si unde reglementarea noua pare sa sufere la nivel calitativ.
Carti scrise de acelasi autor:
Voicu Puscasu - Noile proceduri penale. Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute (apare in curand - solicita acest produs)
Voicu Puscasu - Prezumtia de nevinovatie (apare in curand - solicita acest produs)
Voicu Puscasu - Noile proceduri penale. Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Noile proceduri penale. Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute" ?

Cine a cumparat Noile proceduri penale. Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute, a mai cumparat si:
Principii de medicina interna Harrison, Editia 14. Teste pentru autoevaluare si recapitulare
Harrison
Totul despre Homeopatie
Ambika Wauters
Imperiul foamei. Foametea artificiala din URSS si impactul asupra spatiului romanesc
Vadim Guzun
Xenos. Contact intre civilizatii
Liviu Radu, Aurel Carasel, Cristian Teodorescu, Daniel Haiduc, Diana Alzner, Ioana Visan, George Lazar, Mihai Liviu Goga, Stefana Czeller
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE