Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Fantanile tacerii

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Minunea
Minunea
Editura: ART
Data aparitiei: 2020
Numar de pagini: 488
Autor(i): Emma Donoghue
Editura: Grupul Editorial ART

Este anul 1859, iar Irlanda înca nu si-a revenit dupa Marea Foamete care a ucis aproape un sfert din populatia tarii.

Lib Wright, o infirmiera cu experienta, este chemata din Anglia sa o supravhegeze pe Anna O̕Donnel - o tânara de unsprezece ani care pretinde ca traieste de mai multe luni ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Minunea

Minunea

Este anul 1859, iar Irlanda înca nu si-a revenit dupa Marea Foamete care a ucis aproape un sfert din populatia tarii.

Lib Wright, o infirmiera cu experienta, este chemata din Anglia sa o supravhegeze pe Anna O̕Donnel - o tânara de unsprezece ani care pretinde ca traieste de mai multe luni fara hrana, doar cu mana cereasca.

Unii o privesc ca pe o anomalie a naturii, altii ca pe o farsoare, dar majoritatea celor care vin sa o vada sunt convinsi ca au în fata o minune dumnezeiasca.

Însa refuzul Annei de a mânca are cu o totul alta explicatie, iar cea care va avea rabdare sa afle adevarul îsi va pune viata în joc.

Situatia Annei scoate la iveala puterea nefasta a prejudecatii, dar si ignoranta celor care, desi ar fi putut face ceva, aleg sa îsi urmareasca interesele meschine.

„Minunea exploreaza Irlanda rurala a secolului al XIX-lea: fervoarea religioasa, rugaciunea, superstitiile, ritualul, coruptia si nebunia colectiva care decurge din toate acestea. Donoghue este un stilist literar desavârsit.

Sunday Times

„Deopotriva o meditatie dura asupra naturii maligne a fundamentalismului si un roman de investigatii. Asa cum se întâmpla cu cele mai bune fictiuni istorice - nu este vorba despre trecut, ci despre prezent.

Financial Times

„Atentia pe care Donoghue o acorda raului pe care religia îl poate face atunci când se transforma în superstitie înalta aceasta poveste, mai degraba decât o împovareaza.

Stephen King, New York Times Book Review

„Aceasta carte este un vortex narativ, în care vechea autoritate a religiei si noua autoritate a stiintei sunt simultan zdruncinate din temelii.

New York Review Of Book

„Donoghue creeaza suspans narativ folosind acea combinatie de verva istorica si delicatete emotionala cu care ne-a obisnuit deja. Asemenea romanului Camera, aceasta poveste este o psihodrama care îsi din detaliile cotidiene si din acel horror gotic.

The Guardian
Carti scrise de acelasi autor:
Emma Donoghue - Minunea (apare in curand - solicita acest produs)
Emma Donoghue - Camera

Ce parere ai despre cartea "Minunea" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE