Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Metodele secrete ale lui Hermes. Ghid pentru calcularea si interpretarea ascendentului real
-7
Metodele secrete ale lui Hermes. Ghid pentru calcularea si interpretarea ascendentului real
Editura: Ganesha
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 328
Autor(i): Astronin Astrofilus
Editura: Ganesha
Colectia: Raspunsuri de Inspiratie Divina
Disponibilitate: In stoc

Cu bogatia de informatii si revelatii obtinute dintr-o astrograma natala, cineva s-ar putea întreba, pe buna dreptate, de ce mai este nevoie sa folosim, în primul rând, o metoda de corectie, de ce am vrea sa cunoastem momentul conceptiei si sa folosim simbolurile gradelor lui Janduz si Jones.

De ce sunt ...
Pret: 30,00 lei
Pret: 27,90 lei
buc.
CARTI » Spiritualitate si Ezoterism » Metodele secrete ale lui Hermes. Ghid pentru calcularea si interpretarea ascendentului real

Metodele secrete ale lui Hermes. Ghid pentru calcularea si interpretarea ascendentului real

Cu bogatia de informatii si revelatii obtinute dintr-o astrograma natala, cineva s-ar putea întreba, pe buna dreptate, de ce mai este nevoie sa folosim, în primul rând, o metoda de corectie, de ce am vrea sa cunoastem momentul conceptiei si sa folosim simbolurile gradelor lui Janduz si Jones.

De ce sunt aceste imagini atât de importante?

De ce trebuie sa cunoastem fundalul spiritual pentru a obtine informatii, atunci când examinam si procesam materialul astrologie disponibil?

Acestea sunt întrebarile la care ne-am straduit sa raspundem în acest eseu despre metoda de corectie a conceptiei, bazata pe lucrarea Prenatal Epoch, a lui E.H. Bailey, si intitulata Metodele secrete ale lui Hermes.

Metoda lui Hermes, care spune ca „semnul în care se afla Luna în momentul conceptiei este semnul care va da Ascendentul la nastere", a fost atribuita marelui întelept si initiat egiptean Hermes Trismegistos, Hermes „cel de trei ori mare", si unei parti a celor 42 de carti ale sale, care au disparut în timpul incendiului din Alexandria, desi unele volume au fost salvate si pastrate în secret (dupa parerea lui Sala Manley Palmer în The Secret Teachtings of All Ages).

Scopul acestui tratat este legat de calea si destinul fiintei umane si de relatia pe care o are cu Creatorul sau, Dumnezeu Tatal.

Cuprins

Introducere

1. Simbolurile gradelor lui Janduz si Jones

2. Pozitia Lunii în harta natala

3. Ascendentul, simbolul lui Persona

4. Conceptia

5. Calendarul iulian si cel gregorian

6. Metoda secreta a lui Hermes

7. Salvador Dali si roaba – un exemplu pentru latitudinea nordica si longitudinea estica si pentru gradul dublu al Ascendentului

8. Auguste Rodin si Mâna lui Dumnezeu – un exemplu pentru latitudinea nordica si longitudinea estica

9. Wim Koppejan si o caravana de camile – un exemplu pentru latitudinea nordica si longitudinea estica

10. Novalis si Imnurile noptii – un exemplu pentru latitudinea nordica si longitudinea estica calculat cu software astrologic

11. Francis Bacon si cancelarul nobil – un exemplu pentru latitudinea nordica si longitudinea vestica, Calendarul iulian si o nastere prematura

12. Înaltimea sa Printesa Beatrice si cavalerii – un exemplu pentru latitudinea nordica si longitudinea vestica

13. Paul Kruger si casa deschisa – un exemplu pentru latitudinea sudica si longitudinea estica

14. Daniel Barenboim si fierul încins – un exemplu pentru latitudinea sudica si longitudinea vestica

15. Baden Powell si Arcasul Soarelui – un exemplu pentru latitudinea nordica, longitudinea vestica si Ascendentul într-un semn în crestere rapida

16. Pearl Buck si ogorul – un exemplu pentru latitudinea nordica si longitudinea vestica, si de conceptie în latitudinea vestica si longitudinea estica

17. Înaltimea Sa Wilhelm-Alexander, Print de Orange – un exemplu pentru o nastere în latitudinea nordica si longitudinea estica si de conceptie în latitudinea nordica si longitudinea vestica, si o sarcina extraordinar de lunga

Bibliografie

Glosar de termeni

Scopul acestui tratat este legat de calea si destinul fiintei umane si de relatia pe care o are cu Creatorul sau.

În acest sens, autorul a petrecut treizeci de ani urmarind sa descopere semnificatia profunda a fiecarui grad din Zodiac si, în special, a metodei care ilustreaza gradul corectat al Ascendentului, care este în mod evident legat de momentul conceptiei.

Autorul marturiseste: "consider ca este un moment de mare dramatism, acela în care sufletul ce se încarneaza accepta cu curaj programul sau pentru viata urmatoare.

Împartasesc convingerea nonconformista ca Pluto este guvernatorul superior al Berbecului, si ca exista 3 planete „ipotetice”, Persefona, Hermes si Demetra, care sunt Guvernatorii superiori ai zodiilor Taur, Gemeni si respectiv Rac."

Ce parere ai despre cartea "Metodele secrete ale lui Hermes. Ghid pentru calcularea si interpretarea ascendentului real" ?

Cine a cumparat Metodele secrete ale lui Hermes. Ghid pentru calcularea si interpretarea ascendentului real, a mai cumparat si:
De vorba cu Valeriu Popa despre sanatate si viata. Carte plus DVD
Ovidiu Harbada
Respira pur si simplu
Dan Brule
Superinteligenta
Michael Hutchinson
Frumusete in Dar. Vindecarea sufletului
Marius Ghidel
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE