Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Memomed 2019
Memomed 2019
Editura: Universitara
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini vol. 1: 1152
Numar de pagini vol. 2: 344
Autor(i): Dumitru Dobrescu
Editura: Universitara
Colectia: Ghiduri medicale

Memomed 2019. Editia 25 - Volumele 1 si 2 (Dumitru Dobrescu)

Ajuns la un sfert de secol de existenta, Memoratorul de Medicamente a fost si a ramas un instrument practic utilizat de catre farmacisti si de catre medici pentru actualizarea continua a informatiilor din domeniul medicamentului si pentru prescrierea optima a ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Memomed 2019

Memomed 2019

Memomed 2019. Editia 25 - Volumele 1 si 2 (Dumitru Dobrescu)

Ajuns la un sfert de secol de existenta, Memoratorul de Medicamente a fost si a ramas un instrument practic utilizat de catre farmacisti si de catre medici pentru actualizarea continua a informatiilor din domeniul medicamentului si pentru prescrierea optima a acestora.

Am asistat in ultimii ani la fenomenul de crestere a procentului de pacienti varstnici in populatie si implicit la o crestere a cererii pentru serviciile medicale datorata polipatologiei si polimedicatiei intalnite la aceasta categorie de populatie.

De asemenea, bolile cu mortalitate mare si cu frecventa crescuta in populatie au determinat producatorii de medicamente sa investeasca in cercetare pentru descoperirea unor molecule noi, eficiente si sigure.

Cu toate ca introducerea medicamentelor noi in terapie, reprezinta un proces complex, anevoios si costisitor, cercetarea din ultimii 20 de ani s-a concentrat asupra unor arii terapeutice neacoperite suficient din punct de vedere farmacologic: boli degenerative, cancer, patologii inflamatorfii cronice cu componenta autoimuna, boli rare.

In acest context, o amploare deosebita a luat-o dezvoltarea terapiei biologice, anticorpi monoclonafi nou inregistrati antagonizand fie efectul citokinelor (IL1, IL6; TNFa etc.) fie efectele activarii unor factori de crestere implicati in dezvoltarea si progresia tumorilor: factor de crestere epidermic, molecule de adeziune ale celulelor epiteliale, factor de crestere endotelial vascular, factor de crestere epidermic uman, etc.

O atentie deosebita a fost acordata bolilor rare si chiar daca cercetarea in acest domeniu este relativ deficitara datorita esantionului de populatie restrans, progresele facute prin autorizarea medicamentelor orfane sunt remarcabile.

Industria farmaceutica a investit si in domeniul formularilor farmaceutice noi si al asocierilor fixe de medicamente cu scopul cresterii aderentel la tratament.

Toate aceste informatii sunt incluse in editia curenta a Memoratorului de Medicamente si contribuie la informarea continua a profesionistilor care lucreaza in domeniul sanatatii".- Acad. Prof. Dr. Doc. Dumitru Dobrescu, in prefata lucrarii MEMOMED - editia 25

Ce parere ai despre cartea "Memomed 2019" ?

Cine a cumparat Memomed 2019, a mai cumparat si:
Tu. Ghid de functionare. Ed. a III-a, revazuta si adaugita
Doctor Oz, Dr. Michael Roizen
Nimeni nu se salveaza singur
Margaret Mazzantini
Carti de joc educative. Primele cuvinte
Carti de joc educative
Ghidul complet al mamei in primul an de viata al copilului
Kathleen Huggins
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE