Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Manifest pentru motivatie. 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala
-15
Manifest pentru motivatie. 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 256
Autor(i): Brendon Burchard
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Manifest pentru motivatie sau 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala

Multi oameni au pierdut controlul asupra propriilor vieti. Printre permanentele distrageri, disciplina pentru urmarirea unor ambitii înalte a disparut. O viata cu mai multa bucurie, putere si satisfactie îi asteapta pe cei care si-o proiecteaza constient. Oamenii nu se maturizeaza ...
Pret: 49,00 lei
Pret: 41,65 lei
buc.
CARTI » Business, economie, finante , Dezvoltare Personala » Manifest pentru motivatie. 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala

Manifest pentru motivatie. 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala

Manifest pentru motivatie sau 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala

Multi oameni au pierdut controlul asupra propriilor vieti. Printre permanentele distrageri, disciplina pentru urmarirea unor ambitii înalte a disparut. O viata cu mai multa bucurie, putere si satisfactie îi asteapta pe cei care si-o proiecteaza constient. Oamenii nu se maturizeaza în ritmul în care ar putea sa o faca. Ei asteapta din partea societatii acel impuls care sa le dea curaj sa descopere cine sunt ei cu adevarat, ce visuri au si cum pot lupta pentru ceea ce-si doresc.

Energia emotionala a lumii este în moarte clinica. Bunastarea a fost data de-o parte, în favoarea bogatiei. Succesul este favorizat în detrimentul bunului-simt." Astfel, oamenii devin din ce în ce mai indiferenti fata de viata si fata de alti oameni.

Generatie dupa generatie esueaza sa mentina standardul idealurilor si al virtutilor umanitatii. Talentele si concentrarea colectiva nu sunt pe deplin investite în maiestria personala si în contributiile sociale, ci sunt irosite pe voyeurism si pe un senzational mediocru.

Oamenii înca nu înteleg ca o viata vibranta, autentica si cu scop, este dreptul tuturor. Chemarea oamenilor este aceea de a avea o viziune mareata asupra vietii si de a revendica vastitatea acestei viziuni.

Principala motivatie a umanitatii este reprezentata de cautarea si trairea Libertatii Personale.

Libertatea Personala înseamna libertatea fata de restrictiile oprimarii sociale si fata de tragica auto-oprimare care este frica.

Fiecare individ ar trebui sa aiba dreptul sa mearga înainte prin viata fericit si împacat, fara sa-i fie frica, sa fie ranit, închis sau constrâns de arbitrariul social.

Manifest pentru motivatie reprezinta o chemare poetica, si putemic, de a ne revendica viata si de a ne gasi libertatea personala.

Este o lucrare glorioasa ce depaseste orizontul titlului pe care il poarta, calauzindu-,si cititorul de la simpla motivatie catre o viata plina de insemnatate si cu un scop inaltator. Iubesc aceasta carte.

(Paulo Coelho, autorul volumului Alchimistul)

Fragment din cartea "Manifest pentru motivatie" de Brendon Burchard

"Cand cineva spune: „Mi-e teama sa vorbesc in public", nu vrea sa spuna ca este ingrijorat ca cineva din public are de gand sa-l atace fizic.

Vrea sa spuna, mai curand, ca-i este teama de esec. Problema sa nu este o provocare pentru siguranta reala, ci pentru confortul emotional.

Daca ar vorbi mai exact, ar spune: „Eu ma tem de modul in care ma voi simti din punct de vedere emotional, si daca ma voi ridica la inaltimea asteptarilor pe care le am eu fata de mine si la inaltimea asteptarilor celor care m-au pus pe scena. Eu ma tem de cum voi arata. Eu ma tem ca e posibil sa nu ma descurc.

Eu ma tem ca o sa-mi pierd sirul si o sa dau gres; Eu ma tem ca nu voi fi respectat." Observa ordinea acestor comentarii. Nu este „Frica ma domina"; este „EU ma tem". „Eu-ul" este cel care conduce drumul - ego-ul este la conducere.

Fireste, toti ne luptam cu auto-exprimarea libera si toti vrem sa facem lucrurile cat mai bine. Ne-ar placea sa avem puterea sa fim noi insine pe scenele lumii, in orice moment.

Cea mai mare provocare a noastra este faptul ca intr-o minte neantrenata frica este mai rasunatoare si mai intensa si mai imediata decat dorinta noastra de a ne sta-pani pe noi insine si de a colabora cu altii.

Frica rapeste puterea impulsului mai nobil de a urca pana la cel mai inalt sine al nostru si de a face cea mai mare diferenta de care suntem in stare.

Suntem mai atenti la sunetul facut de cainii care latra decat de ingerii care canta. Ce se poate face?"

Ce parere ai despre cartea "Manifest pentru motivatie. 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala" ?

Cine a cumparat Manifest pentru motivatie. 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala, a mai cumparat si:
Nudge. Ediția finală
Cass Sunstein, Richard Thaler
Viteza încrederii. Singurul lucru care schimbă totul
Stephen Covey
Procrastinarea intentionata. 5 permisiuni ca sa iti multiplici timpul
Rory Vaden
Inteligența financiară
Karen Berman, Joe Knight, John Case
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE