Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Mafia araba in Romania. De la Ceausescu la Iliescu
-10
Mafia araba in Romania. De la Ceausescu la Iliescu
Editura: Corint
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: 104
Autor(i): Marius Oprea
Editura: Corint
Disponibilitate: In stoc

Un nou titlu semnat de unul dintre cei mai importanti autori români contemporani: Mafia araba în România. De la Ceausescu la Iliescu de Marius Oprea.

„Marius Oprea, doctor în istorie, arheolog, poet, activist civic si demnitar, care în timpul studentiei a fost urmarit si anchetat de Securitate, a devenit cunoscut dupa ...
Pret: 35,00 lei
Pret: 31,50 lei
buc.
CARTI » Istorie » Mafia araba in Romania. De la Ceausescu la Iliescu

Mafia araba in Romania. De la Ceausescu la Iliescu

Un nou titlu semnat de unul dintre cei mai importanti autori români contemporani: Mafia araba în România. De la Ceausescu la Iliescu de Marius Oprea.

„Marius Oprea, doctor în istorie, arheolog, poet, activist civic si demnitar, care în timpul studentiei a fost urmarit si anchetat de Securitate, a devenit cunoscut dupa Revolutie prin cartile despre crimele Securitatii comuniste.

Când l-am chemat în rândurile echipei prezidentiale si l-am însarcinat cu redactarea unui raport asupra Programului anticoruptie initiat în ianuarie 1997, dupa sapte ani în care o parte din fosta Securitate «privatizase comunismul», am mizat pe faptul ca «vânatorul de securisti» va deveni un bun «vânator de corupti». Nu m-am înselat si acum avem dovada.

Dedicatia cartii de fata, Mafia araba în România. De la Ceausescu la Iliescu, adresata unui sirian apreciat si iubit de români, face o distinctie clara între interlopi si arabii integrati onest în societate, punându-i sub oprobriu pe cei care au vazut tara «ca o prada». Francezii i-au dedicat un film lui Marius Oprea, iar Guido Barella a publicat în Italia volumul La tortura del silenzio (În cautarea victimelor comunismului.

Povestea lui Marius Oprea, Editura Corint, 2015). Sper ca tot mai multe constiinte sa se elibereze de sub «teroarea tacerii», pentru a ne ajuta sa cunoastem istoria adevarata a tranzitiei postcomuniste românesti.” EMIL CONSTANTINESCU, Presedintele României (1996–2000)

„Istoricul Marius Oprea este si un curajos reprezentant al mass-media din România.

În aceasta lucrare remarcabila, autorul dezvaluie presiunile politice exercitate în România anilor 1990 pentru a musamaliza cazuri de trafic ilegal de arme, de contrabanda cu tigari, de încalcari ale diferitelor embargouri impuse la nivel international, toate acestea fiind simptomatice pentru o disfunctionalitate a sistemului care ameninta sa submineze structura democratica a statului.

Pentru a avea marca autoritatii, orice analiza critica a luptei duse de România pentru a scapa de mentalitatea si apasarea trecutului comunist trebuie sa aprecieze si sa utilizeze contributia lui Marius Oprea.” DENNIS DELETANT, Profesor de studii românesti la universitatile din Londra, Georgetown si Amsterdam

Ce parere ai despre cartea "Mafia araba in Romania. De la Ceausescu la Iliescu" ?

Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE