Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Literatura romana. Manual preparator pentru clasa a V-a
Literatura romana. Manual preparator pentru clasa a V-a
Editura: Niculescu
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 120
Autor(i): Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa
Editura: Niculescu

Seria manualelor preparatoare de literatura romana, o initiativa a un cuplu de autori ale caror carti se bucura de o buna primire in randurile elevilor si cadrelor didactice din invatamantul gimnazial - dascalii marinela popa si ion popa sunt autori si coautori ai unui important numar de lucrari de profil ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Literatura romana. Manual preparator pentru clasa a V-a

Literatura romana. Manual preparator pentru clasa a V-a

Seria manualelor preparatoare de literatura romana, o initiativa a un cuplu de autori ale caror carti se bucura de o buna primire in randurile elevilor si cadrelor didactice din invatamantul gimnazial - dascalii marinela popa si ion popa sunt autori si coautori ai unui important numar de lucrari de profil - se deschide cu cel dedicat primului an de studii gimnaziale, conceput pe baza textelor incluse in cele patru manuale alternative in vigoare pentru clasa a v-a si luand in discutie toate textele literare incluse, in stransa legatura cu teoria literara predate.

Expunerile din volum, debutand cu un studiu introductiv aplicativ, referitor la comentariul literar, urmaresc ordinea cronologica a epocilor literare: creatiile populare si apoi cele culte/scriitorii, si constau in planuri corespunzatoare textelor supuse atentiei, urmarind facilitarea intelegerii continutului operelor literare, a unor notiuni de teorie literara aplicata pe text, formarea deprinderilor de caracterizare a personajelor, precum si sesizarea de aspecte specifice textelor literare.

Planurile asigura insusirea logica a aspectelor tratate, o invatare constienta si retinerea datelor esentiale despre autor si opera luata in discutie, constituind un punct de plecare in alcatuirea unei compuneri despre textul literar, stimuland creativitatea elevilor pe parcursul unei variante proprii de dezvoltare a ideilor. In sectiunea finala a lucrarii, etapele alcatuirii unei compuneri sunt sistematizate in cadrul unei schite recapitulative.

Lucrarea pune la dispozitia elevilor un instrument util si eficient, constituind o baza substantiala pentru studiul curent, ca si, ulterior, pentru pregatirea examenului de testare nationala si a celui de admitere in liceu.

 

Carti scrise de acelasi autor:
Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa - Literatura romana. Manual preparator pentru clasele IX-XII (apare in curand - solicita acest produs)
Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa - Literatura romana pentru bacalaureat. Notiuni teoretice, modalitati de rezolvare (apare in curand - solicita acest produs)
Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa - Literatura romana. Manual preparator, clasa a VII-a (apare in curand - solicita acest produs)
Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa - Literatura romana. Manual preparator pentru clasa a V-a (apare in curand - solicita acest produs)
Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa - Limba si literatura romana clasa a VIII-a. Evaluarea Nationala. 30 de teste cu noua structura a subiectelor cu rezolvari complete (apare in curand - solicita acest produs)
Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa - Limba romana. Gramatica, fonetica, vocabular, ortografie si ortoepie. Editie revizuita in conformitate cu noul DOOM (apare in curand - solicita acest produs)
Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa - Literatura romana. Manual preparator, clasa a VI-a (apare in curand - solicita acest produs)
Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa - Literatura romana. Manual preparator pentru clasele IX-XII (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Literatura romana. Manual preparator pentru clasa a V-a" ?

Cine a cumparat Literatura romana. Manual preparator pentru clasa a V-a, a mai cumparat si:
Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a IV-a. Daniela Besliu
Daniela Besliu, Daniela Stoicescu
Perfect roz. Ne jucam si invatam
Autor
Strategie anti-daunatori in gradina
Johann Gis
Duelul si alte povestiri
Anton Pavlovici Cehov
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE