Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Ipoteci mobiliare. Volumul I. Preferinta fiscului. Jurisprudenta adnotata cu trimiteri la Noul Cod civil
Ipoteci mobiliare. Volumul I. Preferinta fiscului. Jurisprudenta adnotata cu trimiteri la Noul Cod civil
Editura: Universul Juridic
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 258
Autor(i): Radu Rizoiu
Editura: Universul Juridic

Acest prim volum al seriei de culegeri de jurisprudenta dedicate garantiilor reale (ipotecilor) mobiliare este focalizat pe tematica preferintei fiscului in concurs cu creditorii garantati. Cele 35 de decizii (din totalul de peste 230 de decizii al intregii serii) sunt insotite de un comentariu pragmatic asupra materiei, care porneste de ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Ipoteci mobiliare. Volumul I. Preferinta fiscului. Jurisprudenta adnotata cu trimiteri la Noul Cod civil

Ipoteci mobiliare. Volumul I. Preferinta fiscului. Jurisprudenta adnotata cu trimiteri la Noul Cod civil

Acest prim volum al seriei de culegeri de jurisprudenta dedicate garantiilor reale (ipotecilor) mobiliare este focalizat pe tematica preferintei fiscului in concurs cu creditorii garantati. Cele 35 de decizii (din totalul de peste 230 de decizii al intregii serii) sunt insotite de un comentariu pragmatic asupra materiei, care porneste de la identificarea problemelor practice.

Am incercat astfel sa oferim practicienilor dreptului un ghid practic de folosire a legislatiei ipotecilor (garantiilor reale) mobiliare. Volumul ofera nu doar textul integral al considerentelor hotararilor selectate, ci si o "pastila" pentru identificarea rapida a tematicii spetei, urmata de scurte comentarii ale deciziilor prezentate.

Desi deciziile prezentate au fost pronuntate pe baza reglementarii in vigoare, inainte de intrarea in vigoare a noului Cod civil, am ales sa folosim faptele prezentate in spete si sa le oferim interpretarea conferita de dispozitiile noului Cod civil.

Jurisprudenta este prefatata de un comentariu general introductiv al temei in discutie, iar in final sunt prezentate unele observatii conclusive.

Ce parere ai despre cartea "Ipoteci mobiliare. Volumul I. Preferinta fiscului. Jurisprudenta adnotata cu trimiteri la Noul Cod civil" ?

Cine a cumparat Ipoteci mobiliare. Volumul I. Preferinta fiscului. Jurisprudenta adnotata cu trimiteri la Noul Cod civil, a mai cumparat si:
Muntele dintre noi
Charles Martin
Intre Capsa si Corso
Vlaicu Barna
Cele mai frumoase basme de pe Tigru si Eufrat
Cele mai frumoase basme
Povestile Fratilor Grimm
Fratii Grimm
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE