Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Gandeste maret, actioneaza prudent
-15
Gandeste maret, actioneaza prudent
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 304
Autor(i): Jason Jennings
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Cum isi pastreaza cele mai performante compani americane spiritul de la inceputuri!

"Gândeste MARET, actioneaza prudent" este o carte care se adreseaza antreprenorilor si mediului de business în general, oferind mai mult decât strategii, tactici si tehnici eficiente de business.

Jason Jennings ofera în primul rând povestile unor business-uri de succes din ...
Pret: 48,00 lei
Pret: 40,80 lei
buc.
CARTI » Business, economie, finante , Dezvoltare Personala » Gandeste maret, actioneaza prudent

Gandeste maret, actioneaza prudent

Cum isi pastreaza cele mai performante compani americane spiritul de la inceputuri!

"Gândeste MARET, actioneaza prudent" este o carte care se adreseaza antreprenorilor si mediului de business în general, oferind mai mult decât strategii, tactici si tehnici eficiente de business.

Jason Jennings ofera în primul rând povestile unor business-uri de succes din care extrage punctual modele de actiune care pot fi urmate de toti managerii, directorii executivi si antreprenorii care doresc sa obtina cu consecventa cresteri considerabile de venituri.

Autorul este foarte carismatic, iar stilul nu este atât de sobru pe cât te-ai astepta de la o carte de business, ceea ce face lectura cu atât mai placuta.

Gândeste MARET, actioneaza prudent poate trece drept un Sfânt Graal al dezvoltarii de catre toti jucatorii din mediul de business. Asta pentru ca autorul a „scanat” în timpul procesului de documentare peste 100.000 de companii americane, identificând în final toate companiile care au înregistrat cresteri organice de peste 10%, atât ale veniturilor, cât si ale profitului, în fiecare an, timp de zece ani, fara exceptie.

În sectiunea 4 a cartii, Cercetarea – Cum sa manânci un elefant – autorul detaliaza cum a ajuns sa se limiteze la analiza a doar 9 companii din cele 100 de milioane de afaceri estimate la nivel mondial, detaliind cum a decurs întreg procesul de documentare.

Mai mult decât atât, în sectiunea 5 – Tabele – vei descoperi tabelele folosite initial pentru identificarea companiilor alese pentru a fi schitate în editia originala a cartii publicate în 2005. Jennings le-a inclus în acest volum ca dovada a transparentei, astfel încât cititorii sa se convinga singuri de ce au fost alese tocmai acestea din multitudinea de optiuni.

Autorul considera ca modul de lucru, prudent si sanatos, al acestor companii ar trebui sa fie cunoscut de oricine are, sau este implicat, într-o afacere, el garantând o crestere sigura a veniturilor.

Jennings ofera mai mult decât modele si strategii de business eficiente, el pune la dispozitie în sectiunea 3 a cartii: Careul - Autoevaluare si ierarhizare – o schema de autoevaluare a propriei companii, cu ajutorul careia îti vei putea da seama pe ce drum se afla compania ta în momentul de fata si unde ar trebui sa mai lucrezi.

Asadar, Gândeste MARET, actioneaza prudent este o lectura pe care o recomand din trei motive: autoritatea scriitorului în domeniu, valoarea stricta a informatiei prezentate ca rod a unei documentari asidue si stilul „cu lipici” de prezentare a ideilor.

„Multe studii extrem de citate conchid ca patru din cinci noi afaceri esueaza în primii cinci ani de existenta. Un studiu recent al Universitatii din Texas sustine ca 98% din companiile mici dau faliment în decursul a 11 ani.”

Jason Jennings este unul dintre cei mai prolifici si de succes autori de business, fiind considerat de publicatia USA Today una dintre cele mai importante trei voci de business din lume. Jennings este fondatorul companiei Jennings-McGlothlin & Company, cea mai mare firma de consultanta media din lume si autorul mai multor carti de succes, dintre care amintim: Hit the Ground Running (Începe cu dreptul); Less Is More (Mai putin înseamna mai mult) si It’s Not the Big That Eat the Small... It’s the Fast That Eat the Slow (Nu cel mare îl înghite pe cel mic... cel rapid îl înghite pe cel lent).

Ce parere ai despre cartea "Gandeste maret, actioneaza prudent" ?

Cine a cumparat Gandeste maret, actioneaza prudent, a mai cumparat si:
25 de moduri de a-i cuceri pe cei din jur
John C. Maxwell
Copacul cu bani
Chris Guillebeau
Profetiile tatalui bogat
Robert Kiyosaki
Profit First
Mike Michalowicz
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE