Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Draga Edward
-15
Draga Edward
Editura: Litera
Data aparitiei: 2011
Numar de pagini: 418
Autor(i): Ann Napolitano
Editura: Litera

Într-o dimineață de vară, Edward Adler, un puști în vârstă de doisprezece ani, se îmbarcă la bordul unui avion care pleacă de pe Aeroportul din Newark cu destinația Los Angeles, împreună cu fratele său mai mare, cu părinții lor și alți 183 de pasageri.

Printre aceștia se numără un afacerist de ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Draga Edward

Draga Edward

Într-o dimineață de vară, Edward Adler, un puști în vârstă de doisprezece ani, se îmbarcă la bordul unui avion care pleacă de pe Aeroportul din Newark cu destinația Los Angeles, împreună cu fratele său mai mare, cu părinții lor și alți 183 de pasageri.

Printre aceștia se numără un afacerist de succes de pe Wall Street, o tânără care se confruntă cu o sarcină neașteptată, un soldat rănit în Afghanistan, un magnat, o femeie care fuge de soțul ei posesiv.

Dar avionul se prăbușește, iar Edward este singurul supraviețuitor.

Povestea lui captează atenția întregii țări, dar băiatul se luptă să-și găsească locul în lume după pierderea tragică a familiei sale. I se pare că a rămas pentru totdeauna legat de avionul acela și de pasagerii din el.

Apoi face o descoperire neașteptată, care-l va ajuta să obțină răspunsurile la câteva întrebări esențiale: Cum înveți să o iei de la capăt, după ce ai pierdut totul?

Cum înveți să-ți recapeți încrederea? Cum găsești sensul vieții?

Dragă Edward este, în același timp, o poveste despre maturizare, un portret multidimensional al unor personaje de neuitat și o ilustrare a căilor prin care o inimă frântă poate învăța din nou să iubească.

ANN NAPOLITANO este autoarea romanelor A Good Hard Look și Within Arm’s Reach. Este, de asemenea, editor asociat al revistei literare One Story.

Are o diplomă de masterat în arte de la Universitatea din New York; a predat cursuri de scriere creativă la Colegiul Brooklyn, la Școala de Studii Profesionale din cadrul Universității din New York, precum și la Atelierul de Creație Literară Gotham. Locuiește în Brooklyn, împreună cu soţul și cei doi copii.

„Noul roman al lui Ann Napolitano este cea mai bună poveste care are ca personaj principal un adolescent, de la Camera de Emma Donoghue încoace, și dacă va avea parte de aprecierea pe care o merită, va ajunge un fenomen literar: o narațiune remarcabilă, o scriitură impecabilă, o carte adevărată.“

John Boyne, autorul bestsellerului Băiatul cu pijamale în dungi

„Dragă Edward este acel gen rar de carte care îți frânge inima și ți-o reface, pe măsură ce înaintezi într-o lectură care te va lăsa profund schimbat în bine. Este un roman despre diferența infimă dintre a fi victimă și a fi supraviețuitor, dintre a fi în viață și a trăi.“

Jodi Picoult, autoarea bestsellerului O scânteie de viață

„Un roman uluitor, despre curaj și despre legăturile umane care se creează după o pierdere inimaginabilă. Frumos scris, cu personaje atât de intense încât te lasă cu respirația tăiată și cu inima frântă – o lectură extraordinară.“

Helen Simonson, autoarea bestsellerului Dragostea târzie a doamnei Ali
Carti scrise de acelasi autor:
Ann Napolitano - Draga Edward (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Draga Edward" ?

Cine a cumparat Draga Edward, a mai cumparat si:
O mie de cocori
Yasunari Kawabata
Teoria generala a dreptului. Editia 6
Nicolae Popa
Arestarea preventiva. Reglementare, doctrina, jurisprudenta
Zarafiu Andrei
Stiu foarte bine la Limba Romana pentru clasa a III-a
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE