Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Principii. Invata sa obtii cat mai mult
-20
Principii. Invata sa obtii cat mai mult
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 560
Autor(i): Ray Dalio
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Aceasta carte este extraordinara, fiecare pagina contine extrem de multe principii si informatii... (Tony Robbins)

Ray Dalio este unul dintre cei mai de succes antreprenori si investitori din lume, figurand in topul 100 al celor mai bogati oameni de pe planeta.

Dalio este fondatorul companiei de investitii Bridgewater Associates, pe care a ...
Pret: 89,00 lei
Pret: 71,20 lei
buc.
CARTI » Business, economie, finante , Dezvoltare Personala » Principii. Invata sa obtii cat mai mult

Principii. Invata sa obtii cat mai mult

Aceasta carte este extraordinara, fiecare pagina contine extrem de multe principii si informatii... (Tony Robbins)

Ray Dalio este unul dintre cei mai de succes antreprenori si investitori din lume, figurand in topul 100 al celor mai bogati oameni de pe planeta.

Dalio este fondatorul companiei de investitii Bridgewater Associates, pe care a transformat-o in a cincea cea mai importanta companie privata din Statele Unite.

Ce il face diferit pe Ray Dalio de ceilalti antreprenori ai lumii? Principiile sale, sau altfel spus, cultura unica pe care a creat-o - aceea a meritocratiei ideilor bazata pe adevar si transparenta radicala si a luarii deciziilor bazata pe cantarirea credibilitatii –, pe care el crede ca majoritatea oamenilor si organizatiilor o pot folosi pentru a-si atinge mai bine scopurile.

Numit de catre revista CIO „Steve Jobs al investitiilor” datorita faptului ca principiile sale au schimbat radical domeniul investitiilor, Ray Dalio ne propune in cartea de fata sa descoperim care sunt principiile care l-au ghidat in business, dar si in viata.

Motivatia lui pentru scrierea acestei carti, devenite in foarte scurt timp bestseller, a fost aceea ca, dupa parerea lui, succesul sau in afaceri nu s-a datorat faptului ca ar fi avut el niste calitati exceptionale de businessman, ci tocmai acestor principii, pe care le detaliaza pe parcursul cartii.

Gandeste singur pentru a decide: 1) ce vrei, 2) ce este adevarat si 3) ce ar trebui sa faci pentru a obtine ce vrei in lumina a ceea ce este adevarat”

Si pentru a te convinge ca Principii nu este doar o carte de business sau motivationala, trebuie sa stii ca ea cuprinde in egala masura si o parte autobiografica, care spune povestea omului de succes Ray Dalio.

Cartea este structurata in trei parti:

• Partea I: De unde vin

În acest capitol autorul ne împartaseste o parte din experientele lui de viata, si, mai ales, o parte din greselile care l-au condus catre descoperirea principiilor care l-au ghidat ulterior în luarea deciziilor.

• Partea a II-a: Principii de viata

Dalio numeste aceasta parte a Principiilor „miezul cartii” deoarece „arata cum pot fi aplicate acestea în aproape orice, de aproape oricine”. Cu alte cuvinte, el arata cum se aplica principiile în natura, în viata, dar si în relatiile personale, în afaceri si în deciziile politice. Tot aici autorul ne dezvaluie procesul în 5 pasi pe care l-a dezvoltat pentru atingerea scopurilor si pentru a face alegeri eficiente.

• Partea a III-a: Principii de munca

În aceasta parte a cartii autorul dezvaluie modul de functionare a companiei sale, Bridgewater, modul în care au fuzionat aici principiile într-o meritocratie a ideilor „care tinde sa produca o munca semnificativa si relatii semnificative printr-un adevar radical si o transparenta radicala”. Oricât de complicat ar suna, autorul va lamuri în detaliu aici cum poate fi aplicata meritocratia ideilor în orice companie pentru a o face mai eficienta.

Ce parere ai despre cartea "Principii. Invata sa obtii cat mai mult" ?

Cine a cumparat Principii. Invata sa obtii cat mai mult, a mai cumparat si:
Mai întâi rezolvă asta
Mike Michalowicz
The 5AM Revolution
Dan Luca
Ce este educatia financiara de fapt
Robert Kiyosaki
Nudge
Cass Sunstein, Richard Thaler
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE