Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Fara mine
-15
Fara mine
Editura: RAO
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 316
Autor(i): Gayle Forman
Editura: RAO

Ce se intampla cand o femeie in toata firea fuge de acasa?

Personaje induiosatoare, o femeie gata sa lase totul in urma pentru a se redescoperi. O lume in care iertarea, maturizarea, intelegerea trecutului si descoperirea de sine contureaza povestea personajului principal, Maribeth Klein.

Gayle Forman este un fin observator al naturii ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Fara mine

Fara mine

Ce se intampla cand o femeie in toata firea fuge de acasa?

Personaje induiosatoare, o femeie gata sa lase totul in urma pentru a se redescoperi. O lume in care iertarea, maturizarea, intelegerea trecutului si descoperirea de sine contureaza povestea personajului principal, Maribeth Klein.

Gayle Forman este un fin observator al naturii umane, iar romanul sau irezistibil aduce in discutie ambivalenta faptului de a fi mama in ziua de azi, si pune intrebarea: ce se intampla cand o femeie in toata firea fuge de acasa?

Aceasta poveste surprinzatoare, plina de compasiune, trezeste la viata fanteziile secrete si vinovate ale multor femei. - People Magazine

In primul sau roman pentru adulti, Gayle Forman nu se sfieste sa puna intrebari dificile. Cartea este amuzanta, dar te va face sa iti pui multe probleme; cititorii o vor insoti pe Marybeth in calatoria sa, chiar si atunci cand aceasta face un lucru de neconceput: isi abandoneaza copiii. - Family Circle

Romanul lui Gayle Forman este un basm pentru adulti si, ca orice basm, aduce in prim-plan temerile si visurile oamenilor, impartasind, in acelasi timp, si o serie de lectii de viata. - Minneapolis Star-Tribune
Carti scrise de acelasi autor:
Gayle Forman - Fara mine (apare in curand - solicita acest produs)
Gayle Forman - Daca te-as gasi (apare in curand - solicita acest produs)
Gayle Forman - Daca as ramane (apare in curand - solicita acest produs)

Comentarii primite de la cititori:

Fara mineCare este parerea ta despre carte?
25-5-2009
sonia2009 a scris despre cartea Fara mine:
tagore
imi puteti spune va rog cate pagini are cartea?
30-4-2009
Marina Const. a scris despre cartea Fara mine:
Spui Tagore si ai spus totul...
O poveste de dragoste pentru femeie si religie, cu personaje care vor sa atinga perfectiunea si nu pot... dar scrisul lui Tagore nu se poate povesti sau aproxima... asa ca mai bine nici nu incercam s-o facem... Nu stiu ce urmeaza, dar editura vad c-a anuntat multe carti noi de Tagore. Eu de-abia astept!
12-4-2009
Viorica a scris despre cartea Fara mine:
Tagore ironic, rar si surprinzator
M-a izbit ironia fina din Chaturanga, asta si actualitatea subiectului, lumea "importanta" a barbatilor, in care femeile se prefac ca le impartasesc opiniile, merg pe blat, nu fac valuri. Iar ideea sa intorci sensul credintei, sa ii arati cu degetul pe cei care o folosesc pentru marsavii si sa faci un personaj memorabil dintr-un ateu, sa vezi bunatatea si deschiderea inimii mai importante decat religia si Dumnezeu e incredibil de fresh, chiar cuceritor. Cand te gandesti la cum il folosesc pe Dumnezeu politicienii si oamenii meschini astazi, te gandesti ca merita sa te mai si indoiesti, si ai "acoperirea" ca uite, si spirite mai mari au facut-o... Recomfortant... Si arata frumos cartea, ca o imitatie de panza de sac, peste care vine imaginea specifica a credinciosilor indieni, doi tipi in haine portocalii, de asceti... super idee!
Cine a cumparat Fara mine, a mai cumparat si:
Sedinta de judecata in procesul civil
Popescu Corneliu
Poarta
Frederik Pohl
Un fiu al soarelui
Jack London
Tornadele timpului
Jeanette Winterson
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE