Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Energiile subtile benefice care declanseaza vindecarea
Energiile subtile benefice care declanseaza vindecarea
Editura: Ganesha
Data aparitiei: 2019
Autor(i): Viziuni Spirituale
Editura: Ganesha
Colectia: Raspunsuri de Inspiratie Divina

Oracol spiritual: Energiile subtile benefice care declanseaza vindecarea

Set (cutie) cu 36 de lamele pentru vizualizare creatoare + brosura explicativa, 104 pagini

Motto:

„Majoritatea oamenilor renunta la puterea lor, pur si simplu pentru ca sunt convinsi ca nu o au.”

- Alice Walker

Orice instrument divinatoriu (sau de vindecare) pe care il folosim ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Energiile subtile benefice care declanseaza vindecarea

Energiile subtile benefice care declanseaza vindecarea

Oracol spiritual: Energiile subtile benefice care declanseaza vindecarea

Set (cutie) cu 36 de lamele pentru vizualizare creatoare + brosura explicativa, 104 pagini

Motto:

„Majoritatea oamenilor renunta la puterea lor, pur si simplu pentru ca sunt convinsi ca nu o au.”

- Alice Walker

Orice instrument divinatoriu (sau de vindecare) pe care il folosim este o extensie energetica a sufletului nostru.

Lamelele pentru vizualizare creatoare pot fi folosite intr-o forma traditionala, gen oracol sau tarot, simplu sau complex, pentru a raspunde la intrebari specifice sau pentru a oferi o imagine mai generala.

Ilustratiile vibreaza pe mai multe planuri, pentru a influenta energiile blocate la nivel subconstient si pentru a cristaliza o intentie de vindecare precisa, transformandu-ti si reconectandu-ti sufletul la calatoria lui sacra.

Aceste lamele sunt concepute pentru a te reconecta la constiinta ta pura, la forta ta de vindecare, si pentru a te sustine de-a lungul drumului vietii.

Acest joc divinatoriu se compune din 36 de lamele pentru vizualizare creatoare, fiecare continand un mesaj spiritual si vindecator.

Cele 36 de lamele sunt structurate in 5 seturi de cate 7 lamele, respectand principiile celor cinci elemente fundamentale (tattva-e) ale Manifestarii, plus o Lamela Speciala, suprema, cea de a 36-a, reprezentand Sanatatea Arhetipala Dumnezeiasca.

Vei recunoaste usor elementul indicat dupa culoarea de pe chenarul lamelei.

In functie de lamela extrasa in cadrul unei etalari, noi vom sti cu ce tip de energie este necesar sa operam in demersul nostru de vindecare.

Pamant – culoarea galben:

Este vorba despre o afectiune la nivelul trupului sau care isi are cauza intr-o problema de natura materiala.

Este necesar sa folosim remedii concrete, ce vizeaza angrenareatrupului nostru: administrarea plantelor de leac sub forma de pulbere fina (pulberea va fi luata oral, umezita si tinuta sub limba minim 10 minute, dupa care va fi inghitita); aromoterapie; posturi corporale (asana-e); relaxarea yoghina completa, calm profund launtric, odihna fizica, hrana naturala pura; stabilitate, confort material; sa exersam transformarea orgoliului intr-o stare de egalitate fata de toate fiintele.

Apa – in sursele spirituale traditionale, pentru elementul subtil apa corespunde culoarea alb-argintiu, noi insa am folosit culoarea verde-marin pentru lamelele din aceasta categorie:

Afectiunea este de natura emotionala. Se recomanda folosirea remediilor sub forma lichida (macerate, tincturi); de asemenea, terapie psiho-emotionala; fuziuni erotice bazate pe continenta sexuala-amoroasa, transfigurare si iubire. Stapanirea maniei confera o stare de introspectie plina de claritate.

Foc – culoarea rosu:

Afectiunea isi poate avea cauza in unele vicii sau in pasiuni arzatoare inferioare. Se recomanda cultivarea unor atitudini pozitive (incredere in sine, generozitate, umilinta), care vor produce transformari profunde in fiinta si vor aduce vindecarea; tehnici spirituale ce amplifica focul subtil transformator; alchimizarea tendintelor inferioare. Controlul impulsivitatii confera o stare de integrare a fiintei in armonia universala.

Aer – culoarea albastru: Afectiunea isi are cauza in gestionarea gresita a relatiilor cu ceilalti. Se recomanda masajele terapeutice si de relaxare; pranayama (tehnici yoghine de ritmare a suflului); relationarea armonioasa, plina de transfigurare si de iubire cu cei dinjur si cu fiinta iubita; amplificarea iubirii, a compasiunii si in general a sentimentelor pozitive; iubirea benefica de sine; tehnici de revelare a Sinelui Dumnezeiesc.

In loc sa ne lasam prada invidiei si geloziei, este mult mai constructiv sa avem incredere in puterea noastra de actiune total libera si neingradita, gratie careia putem deveni si putem avea tot ceea ce ne dorim benefic.

Eter – culoarea indigo: Cauza afectiunii este de natura spirituala.

Este stringent necesar sa te desprinzi de ceva vechi si sa te orientezi catre o dimensiune noua; se recomanda terapia cu sunete, muzicoterapia; este necesara o puternica angrenare spirituala: meditatii, laya yoga, rugaciune; cultivarea unor aspiratii spirituale elevate; credinta profunda in Dumnezeu. Comuniunea cu lumea ingerilor iti poate fi de un real folos.

Daca extragem lamela speciala cu numarul 36, intitulata Sanatatea Arhetipala Dumnezeiasca – chenar din culorile curcubeului –, aceasta indica faptul ca o vindecare miraculoasa este posibil sa se produca in fiinta noastra sau ca pur si simplu suntem binecuvantati de Gratia Dumnezeiasca.

Aceasta lamela marcheaza o mare sarbatoare in viata noastra, un moment privilegiat ce este in legatura cu o transformare spirituala profunda, capitala.

Vesteste o celebrare deosebita, marcheaza cel mai bun lucru ce ni se poate petrece in aceasta etapa a vietii noastre. Se recomanda o angrenare speciala, in forta, cu entuziasm, pentru vindecarea ta personala.

Este necesar sa valorifici puterea remediilor naturale, a plantelor de leac si a tratamentelor naturiste pentru trup si suflet, ce pot conduce fiinta umana la Sanatatea Arhetipala Perfecta.

Ofera-ti, pe langa metodele traditionale de vindecare, si tratamente holistice.

Fii propriul tau medic inspirat!

Create cu iubire, lamelele acestui oracol spiritual poseda, fiecare, o vibratie energetica unica, ce permite deblocarea oricarei energii vechi, stagnante.

Fiecare lamela este purtatoarea a numeroase semnificatii simbolice, culori, influente astrologice, forme, numere si elemente spirituale ascunse, care ii confera puteri profund transformatoare.

Poti folosi aceste lamele pentru extrageri, pentru a te inspira in meditatiile tale sau ca pe niste afirmatii benefice pentru fiecare zi.

Este indicat sa ti le notezi intotdeauna intr-un carnetel pentru viitoare reflectii, caci aceste mesaje ale sufletului tau te vor ajuta sa iti evaluezi progresul si vindecarea.
Carti scrise de acelasi autor:
Viziuni Spirituale - Curentii cei tainici subtili colorati (apare in curand - solicita acest produs)
Viziuni Spirituale - Tarotul Yoga (apare in curand - solicita acest produs)
Viziuni Spirituale - Oracolul viziunilor spirituale (apare in curand - solicita acest produs)
Viziuni Spirituale - Oracolul zodiac (apare in curand - solicita acest produs)
Viziuni Spirituale - Energiile subtile benefice care declanseaza vindecarea (apare in curand - solicita acest produs)
Viziuni Spirituale - Tarotul iubirii (apare in curand - solicita acest produs)
Viziuni Spirituale - Oracolul celor doisprezece arhangheli (apare in curand - solicita acest produs)
Viziuni Spirituale - Oracolul indian (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Energiile subtile benefice care declanseaza vindecarea" ?

Cine a cumparat Energiile subtile benefice care declanseaza vindecarea, a mai cumparat si:
501 verbe spaniole, manual cu CD
Christopher Kendris, Theodore Kendris
Decembrie 89 in 89 de imagini
Andrei Pandele
Pomicultura de la A la Z
Grigore Mihaescu
In Bucuresti prin micul Paris
Emanuel Badescu
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE