Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Drept procesual penal, editia 2
Drept procesual penal, editia 2
Editura: C.H. Beck
Data aparitiei: 2007
Numar de pagini: 712
Autor(i): Jidovu Nicu
Editura: C.H. Beck

Cursul de drept procesual penal reprezinta o ampla abordare a conceptelor, categoriilor si institutiilor juridice cu care se opereaza nu numai in procesul penal-care reprezinta substanta demersului stiintific de fata-dar si ulterior si conex acestuia, cu ocazia punerii in executare a hotararilor judecatoresti definitive, a reabilitarii judecatoresti, a repararii pagubelor ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Drept procesual penal, editia 2

Drept procesual penal, editia 2

Cursul de drept procesual penal reprezinta o ampla abordare a conceptelor, categoriilor si institutiilor juridice cu care se opereaza nu numai in procesul penal-care reprezinta substanta demersului stiintific de fata-dar si ulterior si conex acestuia, cu ocazia punerii in executare a hotararilor judecatoresti definitive, a reabilitarii judecatoresti, a repararii pagubelor materiale si a daunelor morale in cazul condamnarii pe nedrept sau al privarii ori restangerii de libertate in mod nelegal. Nu in ultimul rand, sunt abordate problemele referitoare la asistenta judiciara penala internationala-in perspectiva integrarii europene din anul 2007-cum ar fi extradarea, transferul international de proceduri penale, tansferarea persoanelor condamnate din si in strainatate, infatisarea martorilor, expertilor si a persoanelor urmarite dintr-un stat in altul, comisiile rogatorii internationale etc.

Notabil este faptul ca lucrarea dispune de o bogata jurisprudenta a instantelor juridice penale de grad jurisdictional diferit-de la judecatorie pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie-fiind abordate si viitoarele modificari ale codului de procedura penala, aflate in prezent in stadiu de proiect.

Iata cateva argumente pentru care lucrarea se adreseaza deopotriva studentilor, specialistilor si practicienilor dreptului, dar si tuturor celor care doresc sa cunoasca si sa inteleaga modul de desfasurare a procedurii judiciare penale din Romania.

Modificari importante aduse Codului de procedura penala prin Legea nr. 356/2006 si Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 60/2006 au impus actualizarea prezentei lucrari, astfel ?nc?t aceasta sa raspunda noilor orientari legislative si jurisprudentiale.
Carti scrise de acelasi autor:
Jidovu Nicu - Drept procesual penal, editia 2 (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Drept procesual penal, editia 2" ?

Cine a cumparat Drept procesual penal, editia 2, a mai cumparat si:
Insula canibalilor. 1933. O deportare in Siberia
Nicolas Werth
Fete
Nic Kelman
Fratia runelor
Michael Peinkofer
Gramatica de baza a limbii romane, editia a II-a
Academia Romana, Institutul de Lingvistica Iorgu Iordan
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE