Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Dictionar explicativ de logopedie
Dictionar explicativ de logopedie
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2011
Numar de pagini: 464
Autor(i): Roxana Cristina Milici, Marin Burlea, Anamaria Burlea, Mihaela Mereuta, Antoaneta Zanfirache, Georgeta Burlea
Editura: Polirom

Terapia logopedica face parte din protocolul de recuperare in diverse situatii patologice (disfunctii fonatorii sau tulburari de scris-citit etc.) care pot deteriora, in diferite grade, functia esen-tiala a limbajului: comunicarea.

Existenta acestor disfunctii la copii, dar si la adulti cu diverse afectiuni neurologice sau dupa interventii chirurgicale la nivelul aparatului ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Dictionar explicativ de logopedie

Dictionar explicativ de logopedie

Terapia logopedica face parte din protocolul de recuperare in diverse situatii patologice (disfunctii fonatorii sau tulburari de scris-citit etc.) care pot deteriora, in diferite grade, functia esen-tiala a limbajului: comunicarea.

Existenta acestor disfunctii la copii, dar si la adulti cu diverse afectiuni neurologice sau dupa interventii chirurgicale la nivelul aparatului fonator apropie mult logopedia de serviciile medicale, a caror calitate este sporita de multiple specializari in domeniul psihologiei.

In acest context, Dictionarul explicativ de logopedie este necesar atit pentru medicii rezidenti psihiatri, neurologi, stomatologi sau orelisti, cit si pentru logopezi, psihologi, educatori si parintii copilului ce necesita tratament logopedic.
 
?Alcatuit prin consultarea unei ample bibliografii de specialitate autohtone si a unor lucrari de specialitate straine, prezentul dictionar ? un demers realist si oportun ? se impune printr-o selectare si o abordare inspirata a titlurilor citate; acuratetea cu care este alcatuit si multitudinea imaginilor explicative recomanda o data in plus volumul.? (Emil Verza, Universitatea din Bucuresti)


Cuprins:
Acalculie ? Acromatopsie ? Afaziologie ? Afonie ? Apraxie ? Asperger ? Autism ? Behaviorism ? Coeficient de inteligenta ? Comunicare ? Deficienta ? Deficit fonologic ? Dezvoltare a limbajului ? Disfazie ? Disgrafie ? Dislalie ? Dislexie ? Educa-rea auzului fonematic ? Etape de invatare a scris-cititului ? Evaluare logopedica ? Expresie ? Fluenta verbala ? Functii ale limbajului ? Gestaltism ? Inteligenta ? Joc ? Limbaj ? Logofobie ? Logonevroza ? Logopedie ? Meloterapie ? Metafora terapeutica ? Model ? Ortofonie ? Rinolalie ? Scris ? Sindrom ? Surdomutitate ? Tahilalie ? Terapie logopedica

Roxana Cristina Milici este profesor logoped gradul I la Centrul Logopedic Interscolar Iasi; master in logopedie pediatrica la Universitatea de Medicina si Farmacie ?Gr.T. Popa?, Iasi. A absolvit mai multe stagii de pregatire in urmatoarele domenii: educatie integrata, psihologia copilului, management strategic, consiliere psihopedagogica, managementul proiectelor educationale, managementul curriculumului, managementul calitatii, managementul conflictelor, leadership educational.

Ce parere ai despre cartea "Dictionar explicativ de logopedie" ?

Cine a cumparat Dictionar explicativ de logopedie, a mai cumparat si:
Pustia se lumeste, isihasmul destainuit mirenilor
Vasile Andru
Negurile, vol 2
Marion Zimmer Bradley
Operatiunea Narcisa
Horst Jorn Lier
Dulce-amar. Povestea unui refugiat din Cernauti
Sergiu Flondor
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE