Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor
-20
Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 200
Autor(i): Linda Lantieri
Editura: Curtea Veche
Disponibilitate: In stoc

Tehnici de a cultiva puterea launtrica a copiilor

Linda Lantieri si Daniel Goleman le ofera parintilor si pedagogilor strategii eficiente de dezvoltare a inteligentei emotionale a copiilor.

Valorificând cele mai recente descoperiri din domeniul cercetarilor asupra functionarii creierului si din psihopedagogie, Linda Lantieri a creat un program educational vizând învatarea socio-emotionala, care, ...
Pret: 40,00 lei
Pret: 32,00 lei
buc.
CARTI » Cresterea Copilului » Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor

Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor

Tehnici de a cultiva puterea launtrica a copiilor

Linda Lantieri si Daniel Goleman le ofera parintilor si pedagogilor strategii eficiente de dezvoltare a inteligentei emotionale a copiilor.

Valorificând cele mai recente descoperiri din domeniul cercetarilor asupra functionarii creierului si din psihopedagogie, Linda Lantieri a creat un program educational vizând învatarea socio-emotionala, care, aplicat în numeroase scoli, s-a dovedit extrem de eficient în a-i ajuta pe copii sa se relaxeze, sa îsi exprime adecvat emotiile, sa îsi descopere interesele si sa depaseasca anumite dificultati, în unele cazuri, chiar traume.

Autoarea demonstreaza ca pe lista disciplinelor scolare esentiale trebuie adaugata una care sa aiba ca scop dezvoltarea rezilientei interioare a copiilor – învatarea socio-emotionala.

Aceasta carte poate structura o asemenea disciplina, deoarece prezinta strategii care tin cont de specificul dezvoltarii neurologice, fizice si psihologice a copiilor.

Alte benefiicii ale aplicarii exercitiilor din acest ghid sunt: cresterea stimei de sine, îmbunatatirea constiintei de sine si a abilitatilor de comunicare interpersonala si cresterea performantei scolare.

Linda Lantieri desfasoara o munca de pionierat pentru integrarea învatarii sociale si emotionale în scolile din lume.

Ca pedagog expert în rezolvarea conflictelor si în interventia în situatii de criza, ea promoveaza programe educationale care îi ajuta pe copii sa devina mai rezilienti, pentru a depasi cu succes socurile sau traumele prin care trec.

În acest scop, ea a conceput mai multe proiecte pentru elevi care vizeaza, pe lânga îmbunatatirea atentiei si a memoriei, reducerea stresului si învatarea tehnicilor de relaxare, formarea abilitatilor inteligentei emotionale precum empatia, constientizarea de sine, controlul impulsurilor si îmbunatatirea competentelor interrelationale.

Aceasta carte este rezultatul experientei ei dobândite în timpul aplicarii acestor programe educationale în scoli.

„În anii în care am lucrat împreuna cu Linda, învatarea sociala si emotionala s-a raspândit în zeci de mii de scoli din întreaga lume si continua sa se raspândeasca.

În parte, la dezvoltarea sa a contribuit cartea mea din 1995, Inteligenta emotionala, care sustinea ca scolile i-ar putea pregati mai bine pe copii pentru viata, daca programa scolara ar cuprinde nu numai competentele academice de baza, ci si competentele sociale si emotionale fundamentale.

O mai buna constientizare de sine, o mai buna abilitate de a gestiona emotiile perturbatoare, o sensibilitate crescuta la ceea ce simt ceilalti si capacitatea de a gestiona adecvat relatiile sunt vitale pe tot parcursul vietii.

Dar fundatia acestor competente se cladeste în copilarie.“

Daniel Goleman

Ce parere ai despre cartea "Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor" ?

Cine a cumparat Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor, a mai cumparat si:
O Istorie a Copilariei
Colin Heywood
Dincolo de pedepse si rasfat
Shefali Tsabary
Parinte in era digitala. Invata-ti copilul cum sa foloseasca adecvat retelele sociale si aparatele digitale
Jodi Gold
Copilul in familie. Metoda Montessori
Maria Montessori
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE