Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Cardiologia in urgenta. De la prezent la viitor
Cardiologia in urgenta. De la prezent la viitor
Editura: Medicala
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 282
Autor(i): Maria Dorobantu, Sebastian Onciul
Editura: Medicala
Disponibilitate: In stoc

Lucrarea de față este o modalitate diferită de exprimare a rezidenților în specialitatea de cardiologie și pornește de la prezentarea unor cazuri cu care aceștia au fost confruntați în activitatea lor, nu neapărat cazuri rare, dar care i-au pus în dificultate făcându-i să ceară ajutor de la mai mulți medici ...
Pret: 78,00 lei
buc.
CARTI » Medicina si Farmacie » Cardiologia in urgenta. De la prezent la viitor

Cardiologia in urgenta. De la prezent la viitor

Lucrarea de față este o modalitate diferită de exprimare a rezidenților în specialitatea de cardiologie și pornește de la prezentarea unor cazuri cu care aceștia au fost confruntați în activitatea lor, nu neapărat cazuri rare, dar care i-au pus în dificultate făcându-i să ceară ajutor de la mai mulți medici seniori, iar răspunsurile fiind adesea divergente.

Astfel, plecând de la un caz, au urmat o documentare a literaturii la zi și apoi o sumarizare a informațiilor citite, pentru a face cât mai utilă experiența pentru cititori.

Consultarea acestei cărți nu poate decât să îmbogățească bagajul de cunoștințe al studenților, rezidenților, specialiștilor din domeniu.

Cuprins:

Sincope repetitive. Infecția unui stimulator cardiac – o odisee medicală. Un caz de cardiomiopatie dilatativă. Durerea toracică acută – cutia Pandorei sau călcâiul lui Achile? Sindromul coronarian acut postpartum – provocare în cardiologia intervențională. Evenimente arteriale și venoase în trombangeita obliterantă. Hipertensiunea arterială cu multiple cauze secundare? Un caz de malformație congenitală de arteră coronară stângă cu origine anormală din artera pulmonară (sindrom ALCAPA) la adult. O cauză rară de infarct miocardic acut. Miocardită sau pancreatită? Cauză ascunsă de dispnee. Trombofilia – fața întunecată a lunii. Fața mai puțin prietenoasă a unui foramen ovale patent. De la hernie transhiatală la șoc cardiogen. Cum poate fi afectat mușchiul papilar în infarctul miocardic acut? Importanța evaluării cardiologice preanestezice în intervențiile chirurgicale ortopedice. Când lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Revărsat mare lichidian pericardic la pacient neoplazic. Tromboembolism pulmonar recurent? Îndrăzniți să gândiți dincolo de aparențe: managementul integrativ al unui caz de furtună electrică bazat pe imagistică cardiacă într-un caz de disfuncție miocardică de etiologie „neelucidată“. Anomalii de origine a arterelor coronare – implicații în managementul infarctului miocardic acut.

Adresabilitate: Medici specialiști în cardiologie, rezidenți, studenți.

Ce parere ai despre cartea "Cardiologia in urgenta. De la prezent la viitor" ?

Cine a cumparat Cardiologia in urgenta. De la prezent la viitor, a mai cumparat si:
Cele şase sunete vindecătoare
Mantak Chia
Ayurveda Detox
Balvinder Sidhu
Bazele farmacologiei clinice
Ion Fulga
Sfarsitul diabetului. Prevenirea si vindecarea diabetului prin planul Mananca pentru a trai
Dr. Joel Fuhrman
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE