Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla
Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla
Editura: Vidia
Data aparitiei: 2011
Numar de pagini: 272
Autor(i): Nikola Tesla, David Hatcher Childress
Editura: Vidia
Colectia: Stiinte de frontiera

O incursiune fascinanta într-un subiect uitat sau ascuns…

Un geniu care a depasit nu doar epoca în care a trait, ci si epoca noastra. O minte atât de mareata încât personalitati socotite genii, precum Einstein, Edison, Marconi, s-au inspirat din inventiile si munca teoretica a lui Nikola Tesla. Mai presus ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla

Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla

O incursiune fascinanta într-un subiect uitat sau ascuns…

Un geniu care a depasit nu doar epoca în care a trait, ci si epoca noastra. O minte atât de mareata încât personalitati socotite genii, precum Einstein, Edison, Marconi, s-au inspirat din inventiile si munca teoretica a lui Nikola Tesla. Mai presus de toate însa inima acestui savant stralucit a batut pentru omenire.

Tot ce si-a dorit a fost sa îmbunatateasca viata oamenilor pe Pamânt.

Nikola Tesla, geniul dat uitarii a avut o viata fascinanta…

De trei ori diagnosticat de catre medici bolnav fara scapare, Nikola Tesla arata la 40 de ani ca la 20, iar la 60 era înca plin de vitalitate si energie, iar ochii îi sclipeau ca cei ai unui copil. Pentru prieteni si cunostinte, înfatisarea lui vesnic tânara a reprezentat un mister.

Se spune ca de la 18 ani pâna la moarte greutatea lui Nikola Tesla nu s-a modificat nici macar cu un kilogram în plus sau în minus. Care era secretul acestui vrajitor uitat al sfârsitului de secol 19 si începutul secolului 20? Dar mai important… cine a fost Nikola Tesla?

Nascut pe tarmul Marii Adriatice, în anul 1856, într-o localitate populata de istro-romani din actuala Croatie, Nikola Tesla a fost unul dintre cei mai geniali inventatori din istorie si totodata un mister...

A fost numit în unele cercuri savantul nebun, poate pentru ca facea lucruri pe care mintile oamenilor obisnuiti nu le puteau concepe. Câti dintre cei care îl cunosteau pe Nikola Tesla vorbeau cu persoane decedate, de exemplu? Pentru Tesla acest lucru era ceva natural...  si de ce evita acest om de stiinta misterios sa atinga orice alta mâna atunci când saluta?

Vedea aerul umplut cu limbi de flacari vii

Înca de la o vârsta frageda, Tesla s-a remarcat prin inteligenta sa sclipitoare, reusind la scoala sa faca în minte calcule întregi de integrale si inducând în eroare profesorii care credeau ca triseaza cumva. Însa tânarul Tesla era pasionat de matematica, în ciuda insistentelor tatalui sau de a intra la teologie.

Abilitatea de a efectua în minte calcule complexe nu era singura capacitate iesita din comun a lui Tesla...  Ceea ce initial a fost considerata o afectiune, s-a dovedit mai târziu a fi o înzestrare minunata de a vedea aerul din jurul sau umplut cu „limbi de flacari vii” (manifestari subtile ale energiei eterice) si imagini însotite adesea de strafulgerari puternice de lumina.

Acestea erau atât de pline de viata încât Tesla întâmpina dificultati în a distinge care dintre ele erau reale si care nu. Încercând sa controleze aparitia acestor imagini (care la început îi creau disconfort si anxietate), genialul savant a început sa îsi dezvolte alte capacitati exceptionale: experimentarea calatoriilor astrale si abilitatea de a-si proiecta mental, în stare de veghe sau de somn, inventiile si descoperirile. Se stie astazi faptul ca Tesla îsi vizualiza mental inventiile înainte ca ele sa fi capatat contururi fizice.

Toate au fost testate si perfectionate în timpul unor proiectii mentale, de aceea punerea lor în practica era însotita întotdeauna de un succes uimitor. De altfel, Tesla avea alte preocupari în laborator, nefiind atent la desfasurarea experimentelor, tocmai pentru ca stia deja cum vor evolua.

De ce s-a demolat turnul lui Tesla care genera free-energy... ?

Viata marelui savant nu a fost lipsita de controverse, împotriviri, critici sau defaimari din partea celor care vedeau în acest geniu un concurent... Cu toate astea, la vremea aceea, Tesla devenise o legenda. A emigrat în America unde a devenit faimos datorita inventiilor si ideilor sale inovatoare.

Acolo a creat primul sistem hidroelectric la cascada Niagara. Nimeni nu stia daca o sa functioneze, cu exceptia lui Nikola Tesla care era convins de reusita sa. În New York a creat faimosul turn Wardenclyffe menit sa genereze free-energy (energie gratuita) oriunde în lume si care a fost demolat ulterior.

Munca teoretica, viziunile si inventiile sale au fost catalogate de catre marile grupuri de interes ca fiind periculoase pentru omenire. Dar oare dispozitivele de energie gratuita (free-energy) nu aveau sa destabilizeze planurile acelor grupuri aflate la control... ?

Numele lui Nikola Tesla este legat de cea de-a Doua Revolutie Industriala, datorita inventiilor sale miraculoase care au pus bazele cunostintelor moderne despre curentul alternativ, sisteme de curent alternativ (incluzând sistemele polifazate, puterea electrica, motorul pe curent alternativ, dispozitive pentru controlul curentilor electrici de foarte înalta frecventa, unele dispozitive în domeniul radiotehnicii, sisteme de iluminare artificiala, sisteme de transmitere a energiei electrice, diferite turbine etc.

Descoperiri fascinante a facut nu doar în domeniile electromagnetism si inginerie, dar si în robotica, balistica, stiinta calculatorului, fizica nucleara si fizica teoretica.

Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla

Despre inventiile spectaculoase realizate de acest vrajitor al electricitatii, Nikola Tesla, si despre contributiile pe care le-a adus la construirea lumii moderne, asa cum o stim astazi, vorbeste cartea Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla, scrisa de Nikola Tesla si David H. Childress Mai precis, de aici poti afla despre:

 - cele mai uimitoare inventii ale lui Nikola Tesla descrise chiar de el;
 - descrierea proprie a lui Tesla despre planul de a electrifica lumea utilizând free energy (energie gratuita);
 - transmisia energiei electrice fara fir, direct prin atmosfera Pamântului;
 - teoriile revolutionare ale lui Tesla si Marconi despre antigravitatie, farfurii zburatoare si calatorii în timp;
 - modul în care programul de aparare SUA „Star Wars” (Razboiul Stelelor), început în 1983,  foloseste tehnologia descoperita cu mult înainte de Tesla, botezata Raza Mortii;
 - viziunea lui Tesla despre aparatele de zbor antigravitationale electrice care preluau energia prin aer de la niste turnuri de emisie;
 - cum energia electrica ar putea fi distribuita gratuit si utilizata oriunde pe Pamânt;
 - cele mai neobisnuite inventii ale lui Tesla: masina de citit gânduri, ozonizatoare, submarine electrice si multe altele;
 - documentele de la Curtea Suprema de Justitie despre demolarea faimosului Turn Wardenclyffe, construit de Tesla pentru a genera energie electrica gratuita (free energy).

O incursiune fascinanta într-un subiect uitat sau ascuns… Un geniu care a depasit nu doar epoca în care a trait, ci si epoca noastra. O minte atât de mareata încât personalitati socotite genii, precum Einstein, Edison, Marconi, s-au inspirat din inventiile si munca teoretica a lui Nikola Tesla.

Mai presus de toate însa inima acestui savant stralucit a batut pentru omenire. Tot ce si-a dorit a fost sa îmbunatateasca viata oamenilor pe Pamânt. Oare o asemenea carte ne-ar schimba viziunea asupra lumii în care traim, asupra imenselor posibilitati de a trai într-un mediu ecologic?

Da, cu certitudine, Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla ar putea transforma pozitiv o lume întreaga, nu doar viziunea noastra... De ce istoria tine în obscuritate acest OM genial care s-a gândit în mod constant cum sa creeze un viitor mai bun pentru umanitate? A venit timpul sa aducem la lumina adevarul despre Nikola Tesla si miraculoasele sale inventii!

  

Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla - Nikola Tesla, David Childress

Carti scrise de acelasi autor:
Nikola Tesla, David Hatcher Childress - Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla (apare in curand - solicita acest produs)

Comentarii primite de la cititori:

Fantasticele inventii ale lui Nikola TeslaCare este parerea ta despre carte?
26-8-2012
EU ROMANUL a scris despre cartea Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla:
o impresie foarte buna
adevaratii oameni,titanii care au creat lucruri mari pt. omenire sint intentionat lasati in uitare, ori discreditati sau ponegriti, am vzt recent un film p axnsci fi in care Tesla era pers. negativ,iar p disc.ch.un evreu spunea cum sa fie energie gratuita?sintem in socialism?
Cine a cumparat Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla, a mai cumparat si:
Marea trecere
Cormac McCarthy
Culoarea norocului
Anca Fusariu
Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a X-a
Eugen Simion, Florina Rogalski
Cazul Rudolf Hess
Lynn Picknet, Clive Prince
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE