Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Metoda Glucose Goddess

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Înțelepciunea unui Bullfrog. Leadership simplificat
-20
Înțelepciunea unui Bullfrog. Leadership simplificat
Editura: Lifestyle
Data aparitiei: 2022
Numar de pagini: 208
Autor(i): William H. McRaven
Editura: Grupul Editorial Trei
Disponibilitate: In stoc

În 2011, când a preluat conducerea Comandamentului pentru Operațiuni Speciale al Statelor Unite, amiralul McRaven a fost onorat să primească distincția de „Bullfrog", acordată militarului SEAL cu cea mai mare vechime în serviciul activ.

Când s-a pensionat în 2014, Mc Raven avea la activ 37 de ani ca Navy SEAL, ...
Pret: 49,00 lei
Pret: 39,20 lei
buc.
CARTI » Religie » Înțelepciunea unui Bullfrog. Leadership simplificat

Înțelepciunea unui Bullfrog. Leadership simplificat

În 2011, când a preluat conducerea Comandamentului pentru Operațiuni Speciale al Statelor Unite, amiralul McRaven a fost onorat să primească distincția de „Bullfrog", acordată militarului SEAL cu cea mai mare vechime în serviciul activ.

Când s-a pensionat în 2014, Mc Raven avea la activ 37 de ani ca Navy SEAL, conducând bărbați și femei la toate nivelurile comunității de operațiuni speciale.

În următorii patru ani, el a ocupat funcția de rector al întregului Sistem de universități din Texas, cu cei 230 000 de studenți și 100 000 de cadre didactice și lucrători din domeniul sănătății.

Pe parcursul acestor patru decenii, amiralul McRaven s-a confruntat cu toate provocările imaginabile în materie de conducere, de la comandarea operațiunilor de luptă - inclusiv capturarea lui Saddam Hussein, salvarea căpitanului Phillips și raidul pentru Osama bin Laden.

Înțelepciunea unui bullfrog se bazează pe aceste experiențe și pe nenumărate altele din viața incredibilă a amiralului McRaven, inclusiv situații de criză, controverse de management, tranziții organizaționale și dileme etice, pentru a oferi cititorilor cele mai importante lecții de leadership pe care autorul le-a învățat de-a lungul deceniilor de serviciu militar.

Fiecare capitol oferă câte o parabolă asemănătoare cu cele din bestsellerul Fă-ți patul, bogată în informații precum cele prezentate în cartea sa de memorii Povești de pe mare, despre trăsăturile specifice de leadership necesare pentru a fi la înălțimea așteptărilor.

Înțelepciunea unui bullfrog este tratatul lucid al amiralului McRaven privind calitățile care îi separă pe conducătorii buni de cei cu adevărat extraordinari.

„Mă îndoiesc că veți putea găsi o carte cu mai multe sugestii și sfaturi excelente despre leadership decât în Înțelepciunea unui bullfrog. Bazându-se pe experiența unei vieți în care a ocupat cu succes posturi de conducere la toate nivelurile militare și, ulterior, în alte instituții, cartea succintă, spirituală și antrenantă a lui McRaven oferă liderilor actuali și celor care aspiră la posturi de lider o multitudine de lecții învățate și abordări de bun simț pentru a naviga prin numeroasele provocări legate de conducerea oamenilor și organizațiilor."

– Robert Gates, fost secretar al apărării al Statelor Unite ale Americii

„Amiralul McRaven oferă un context inspirat maximelor militare populare care transformă vorbele și zicerile simple în înțelepciune și în îndrumări puternice de leadership.

Această carte este o referință esențială pentru oricine se află într-un post de conducere."

– Jocko Willink, ofițer în retragere al US Navy și autor al cărții Extreme Ownership

„Liderul militar desăvârșit al epocii noastre propune o discuție amuzantă și directă despre calitățile necesare unui bun lider.

Înțelepciunea unui bullfrog este un ghid bine gândit și ușor de asimilat, care ne transformă pe fiecare dintre noi în lideri – și oameni – mai buni."

– Stanley McChrystal, fost general al US Army

Ce parere ai despre cartea "Înțelepciunea unui Bullfrog. Leadership simplificat" ?

Cine a cumparat Înțelepciunea unui Bullfrog. Leadership simplificat, a mai cumparat si:
Cartea intelepciunii lui Solomon
Evanghelii si Manuscrise Crestine
Biblia dupa textul ebraic. Numerii. Deuteronomul
Ediţie îngrijită de Francisca Băltăceanu şi Monica Broşteanu
Spovedanie. Cautand sensul vietii
Lev Tolstoi
Calea vorbirii alese
Ali Bin Abi Talib
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE