Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Trei cuvinte magice. Cheia catre putere, pace si plenitudine
Trei cuvinte magice. Cheia catre putere, pace si plenitudine
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 400
Autor(i): Uell Stanley Andersen
Editura: Act si Politon

Trei cuvinte magice stau la baza LEGII ATRACTIEI - credinta conform careia gândurile pozitive sau negative atrag dupa ele experiente pozitive sau negative în viata cuiva!

Andersen îti reaminteste de puterea gândului, acest mister care face ca lumea sa se transforme mereu în functie de cum dicteaza el si te ghideaza ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Trei cuvinte magice. Cheia catre putere, pace si plenitudine

Trei cuvinte magice. Cheia catre putere, pace si plenitudine

Trei cuvinte magice stau la baza LEGII ATRACTIEI - credinta conform careia gândurile pozitive sau negative atrag dupa ele experiente pozitive sau negative în viata cuiva!

Andersen îti reaminteste de puterea gândului, acest mister care face ca lumea sa se transforme mereu în functie de cum dicteaza el si te ghideaza sa îti modelezi gândurile astfel încât lumea sa ia forma pe care ti-o doresti.

Trei cuvinte magice reprezinta totodata pentru spiritele curioase o buna ocazie de a se initia în meditatie, hipnotism, transfer de gândire si clarviziune…

„Daca hotarasti ca nu poti avea succes, sanatate, fericire si liniste, atunci esecul, boala, nefericirea si confuzia sunt ale tale. Caci legea functioneaza si nu o poti opri!

Singura întrebare la care trebuie sa raspunzi este daca doresti bine sau rau, pentru ca legea trebuie sa-ti aduca ori una, ori alta, dupa dorinta ta.”

Chiar te poti vindeca de cancer cu termometrul?

Aceasta este doar una dintre numeroasele imagini de domeniul irealului pe care ti le furnizeaza autorul pe parcursul cartii, însa obiectivul este ca, la sfârsitul lecturii, irealul sa nu mai fie un termen care sa aiba corespondent în lumea ta.

Depinde numai de tine sa poti îndeparta bariera care îti blocheaza mintea sa vada ca ireal exista numai pentru cei care se tem sa accepte ca au puteri nelimitate…

„Esti ceea ce gândesti: atât, nimic mai mult.”

UUnele voci sustin ca acesta este volumul care sta la baza conceptului cunoscut la nivel mondial sub denumirea de Legea Atractiei.

Legea atractiei este credinta conform careia gândurile pozitive sau negative atrag dupa ele experiente pozitive sau negative în viata cuiva.

Aceasta credinta se bazeaza pe ideea ca oamenii si gândurile lor sunt facuti din energie pura si ca oamenii atrag ceea ce gândesc.

Uell Stanley Andersen te ghideaza astfel sa te folosesti de puterea gândului pentru a atrage în viata ta doar lucruri benefice.

„Noi atragem în viata noastra manifestarile fizice ale gândurilor pe care le gândim, si ca sa atragem binele, nu raul, trebuie sa învatam sa ne controlam gândirea, sa gândim pozitiv, nu negativ.

Trebuie sa putem alege gânduri bune.”

Volumul Trei cuvinte magice este împartit în 12 capitole, care sunt de fapt 12 eseuri ce abordeaza mari teme metafizice precum: autolimitarea, iluziile, mintea constienta si mintea universala constienta, gândurile, intuitia, credinta, atractia, iubirea, succesul, sanatatea, nemurirea, si în final cheia sau ceea ce crede autorul ca reprezinta secretul suprem al vietii.

La finalul fiecarui capitol primesti câte o recomandare de carte, pentru a aprofunda subiectul tratat, fiind îndrumat totodata sa faci o meditatie care are scopul de a te ajuta sa gândesti sanatos.

Potrivit autorului, toate meditatiile din aceasta carte sunt tratamente spirituale, menite sa-ti puna viata în armonie cu binele, în armonie cu puterea mintii subconstientului universal.

Ce parere ai despre cartea "Trei cuvinte magice. Cheia catre putere, pace si plenitudine" ?

Cine a cumparat Trei cuvinte magice. Cheia catre putere, pace si plenitudine, a mai cumparat si:
Invataturile Lui Shamu
Amy Sutherland
Cartea secreta a Fridei Kahlo
F.G. Haghenbeck
Marea Trezire
Bodhidharma
Romania si Europa. Acumularea decalajelor economice 1500-2010
Bogdan Murgescu
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE