Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Roger Federer. Biografia
-10
Roger Federer. Biografia
Editura: Publica
Data aparitiei: 2020
Numar de pagini: 432
Autor(i): Rene Stauffer
Editura: Publica
Colectia: Victoria Books

Australian Open 2017 – Roger Federer ridica mâinile în aer victorios, dupa ce a transformat uluitor cea de-a doua minge de meci împotriva lui Rafael Nadal, adaugându-si astfel în palmares al 18-lea titlu de Mare Slem.

Poate parea un triumf între multe altele, dar pentru geniul tenisului reprezinta apogeul unei reveniri ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Roger Federer. Biografia

Roger Federer. Biografia

Australian Open 2017 – Roger Federer ridica mâinile în aer victorios, dupa ce a transformat uluitor cea de-a doua minge de meci împotriva lui Rafael Nadal, adaugându-si astfel în palmares al 18-lea titlu de Mare Slem.

Poate parea un triumf între multe altele, dar pentru geniul tenisului reprezinta apogeul unei reveniri legendare.

La 35 de ani, recordmenul de la Wimbledon se întoarce spectaculos dupa o pauza de sase luni si îi contrazice ferm pe expertii care deja îi anuntau retragerea.

Este unul dintre acele momente speciale marca Federer cu care sportivul continua sa-si uimeasca placut fanii.

Pentru a întelege fenomenul Federer trebuie sa privim în spatele acestor momente, la povestea de succes a unui tânar elvetian care se transforma dintr-un talent extraordinar, dar cu toane, într-unul din cei mai de succes tenismeni ai tuturor timpurilor si într-un model de stil recunoscut la nivel mondial.

René Stauffer l-a însotit îndeaproape pe Federer înca de la vârsta de 15 ani si contureaza cu multa sensibilitate cele mai importante momente din cariera sportivului.

De la modelele care i-au marcat adolescenta la ascensiunea razanta în topurile tenisului mondial si pâna la implicarea sociala a familistului Federer – o carte unica, pe masura unei biografii unice.

Cartea de fata este cea de-a doua biografie pe care o scriu despre Federer.

În cautarea perfectiunii a fost publicata initial în 2006, dupa care i-au fost aduse multiple adaugiri, a fost tradusa si redactata în multe limbi.

Aceasta se sfârseste dupa cel de-al 17-lea titlu de Mare Slem (Wimbledon, 2012) – cu cât trecea timpul, cu atât era mai clar ca urmatorul capitol important urma sa fie retragerea.

Dar probabil ca si zeii tenisului au fost impresionati de tenacitatea lui Federer.

Asa ca, la vârsta la care altii se retrasesera de mult, i-au daruit o revenire cum nici el nu si-ar fi imaginat-o. I-au permis sa se bucure înca o data de succese de basm si sa rescrie, din nou, istoria tenisului.

Astfel mi-au dat si mie pretextul si motivatia de a rescrie de la zero biografia lui Federer.

Mi-a fost clar ca nu îmi vor ajunge unul sau doua capitole suplimentare daca vreau sa-i surprind cariera, viata si importanta în tenis asa cum merita.

Mult prea multe se întâmplasera în mai bine de zece ani. Le vedeam mult mai clar acum. Mult prea frumoasa si magica fusese povestea revenirii sale.

RENÉ STAUFFER

Roger Federer, „gentlemanul din tenis” (NZZ) nu este doar unul dintre cei mai de succes tenismeni ai tuturor timpurilor, ci si o persoana implicata social si un om extrem de atent cu viata privata.

René Stauffer este unul dintre putinii jurnalisti care a avut acces direct la „planeta Federer”. I-a fost alaturi si în 2016, când sportivul si-a întrerupt abrupt sezonul, dar si când a depasit criza si a câstigat Australian Open, o jumatate de an mai târziu.

Stauffer descrie cu precizie ce oameni, antrenori si mentori au fost esentiali pentru aceasta cariera de exceptie si cum va dainui influenta lui Federer pe teren, dar si în afara acestuia, dupa ce sportivul îsi va încheia cariera.

Roger Federer este cel mai bun jucator pe care l-am cunoscut în peste 40 de ani de tenis.

JOHN McENROE
Carti scrise de acelasi autor:
Rene Stauffer - Roger Federer. Biografia (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Roger Federer. Biografia" ?

Cine a cumparat Roger Federer. Biografia, a mai cumparat si:
Cum sa ne educam copii
Aldo Naouri
Zahera
Romain Puertolas
Moartea lui Ahile
Boris Akunin
Gata cu insomniile
Anne Tardy
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE