Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Regulile reale ale vietii
-10
Regulile reale ale vietii
Editura: For You
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 336
Autor(i): Dr. Ken Druck
Editura: For You

Regulile Reale ale vietii. Echilibrarea conditiilor vietii cu cele proprii

Viata ne aduce tuturor provocari si piedici. Indiferent ce spunem ori facem sau indiferent în ce credem, ea îsi are propriile conditii, care nu sunt ceea ce am gândit noi. Trudim ca sa avem o anumita viata, dar pâna atunci traim ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Regulile reale ale vietii

Regulile reale ale vietii

Regulile Reale ale vietii. Echilibrarea conditiilor vietii cu cele proprii

Viata ne aduce tuturor provocari si piedici. Indiferent ce spunem ori facem sau indiferent în ce credem, ea îsi are propriile conditii, care nu sunt ceea ce am gândit noi. Trudim ca sa avem o anumita viata, dar pâna atunci traim altceva.

Si atunci? Cum sa ne adunam curajul si taria de a merge mai departe? Cum sa cream Planul B si sa devenim mai întelepti de pe urma experientei?

Calatoria lui Ken Druck prin tragedia de dupa moartea fiicei sale, Jenna, l-a condus la descoperirea secretelor despre cum sa supravietuim în urma celor mai mari pierderi si cum sa aflam darurile tainice ale unei asemenea situatii: oportunitati imperceptibile de dezvoltare spirituala, de reînnoire, descoperire, sens si chiar bucurie.

Prin experienta sa de instructor si confident pentru oameni din lumea întreaga, Ken cunoaste diferenta dintre utopie si adevarul absolut. Abordarea lui sincera si revigoranta transforma adversitatea în oportunitate.

Cartea Regulile Reale ale vietii nu prezinta o solutie rapida si nici nu banalizeaza luptele din viata. Ea îti arata cum sa te vindeci. Cum sa te dezvolti sufleteste. Cum sa fii deopotriva distrus si întreg, devenind si ramânând realist. Odata ce cunosti Regulile Reale, echilibrezi conditiile vietii cu cele proprii si traiesti cu bucurie si curaj.

„Recomand cu caldura aceasta excelenta carte a lui Ken Druck. Citeste-o si pune-i întelepciunea dobândita cu greu sa lucreze spre binele tau.“

Dr. Gay Hendricks (Cinci dorinte si Prima regula a lui Ten, Editura For You)

Dr. Ken Druck

Este unul dintre pionierii transformarii personale în SUA, cu inovatii în domeniile psihologia barbatilor, coaching executiv, consultanta organizationala, parenting, vindecare de pe urma doliului si, mai recent, arta de a transforma adversitatea în oportunitate.

Firma lui de coaching, consultanta si team building (Druck Enterprises Inc.) are o baza vasta de clienti, printre care Microsoft, Pfizer, IBM, U-T San Diego si YMCA.

De la fondarea Centrului Jenna Druck, în 1996, „Dr. Ken“ a devenit colac de salvare pentru mii de familii care au suferit o pierdere. El este solicitat adesea sa ajute în procesul de vindecare dupa evenimente tragice, precum atacurile teroriste din 11 septembrie, masacrul de la liceul Columbine si uraganul Katrina.
Carti scrise de acelasi autor:
Dr. Ken Druck - Regulile reale ale vietii (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Regulile reale ale vietii" ?

Cine a cumparat Regulile reale ale vietii, a mai cumparat si:
Sobe si seminee
Gerhard Wild
Cei trei magi
Loek Koopmans
Bocanila
Alice Clayton
Intelepciunea nesigurantei
Alan Watts
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE