Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Prizonierul
-20
Prizonierul
Editura: Trei
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 128
Autor(i): Anand D?lvar
Editura: Trei Life Style

O poveste despre iertare, eliberare si iubire!

"Nu exista soarta. Ne cream viitorul în fiecare moment al zilei." - Anand Dílvar

De la Alchimistul, nu a mai existat o lucrare spirituala care sa captiveze cu mesajul ei puternic oameni din toate culturile si care sa fi ajuns un fenomen editorial mondial, incluzând ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Prizonierul

Prizonierul

O poveste despre iertare, eliberare si iubire!

"Nu exista soarta. Ne cream viitorul în fiecare moment al zilei." - Anand Dílvar

De la Alchimistul, nu a mai existat o lucrare spirituala care sa captiveze cu mesajul ei puternic oameni din toate culturile si care sa fi ajuns un fenomen editorial mondial, incluzând 28 de tari si 24 de limbi.

Aflat într-o stare vegetativa în urma unui accident groaznic care i-a paralizat întreg corpul, naratorul, desi constient, nu poate sa comunice cu cei din jurul lui, asistând neputincios la ceea ce i se întâmpla. Izolat de familie si prieteni, el începe o conversatie interioara cu ghidul sau spiritual, conversatie care îl poarta într-o calatorie a descoperirii de sine, trecându-l printr-o experienta în pragul mortii si ajungând în cele din urma la o noua stare a constiintei si la o întelegere a sinelui sau profund.

Prin intermediul protagonistului acestei povesti, învatatorul spiritual Anand Dílvar dezvaluie modul în care putem depasi sentimentul de vina, ranile din trecut si cum putem ierta, pentru a întelege adevaratul sens al iubirii si pentru a descoperi scopul real al vietii noastre pe Pamânt.

O carte profunda, care are puterea de a schimba vieti, menita sa ne cutremure si sa ne trezeasca, Prizonierul se adreseaza celor curajosi, capabili sa-si puna la îndoiala propriile convingeri fara teama de consecinte.

Fascinatia de o viata a lui Anand Dílvar pentru filosofiile si tehnicile vechi si noi ale dezvoltarii umane l-a purtat în peste optsprezece tari, unde s-a întâlnit cu învatatori spirituali în comunitatile lor.

Adept al învataturilor lui Osho, a înfiintat Vision Quest Centre în Valle Bravo din Mexic, un loc vizitat de oameni din toata lumea si unde, de peste cincisprezece ani, autorul desfasoara conferinte, seminare si tabere de meditatie.

În Mexic, unde Prizonierul a fost adoptat ca text de studiu în universitati, autorul este invitat cu regularitate la radio si TV, pentru a vorbi despre abordarea sa privind ceea ce numeste o Revolutie în Constiinta.

"O carte care merita citita si recitita de multe ori. Este o oda închinata vietii." - Dr. Hector Salama Penhos, director, Universitatea Gestalt din America

"Prizonierul este un manifest tulburator pentru libertate psihologica si spirituala, o poveste impresionanta care ajunge fara oprelisti la inima cititorului." - Roger Housden, autorul bestsellerului Ten Poems to Change Your Life

"Cei mai multi oameni cad în capcana asta stupida de a acumula din ce în ce mai mult. Unii acumuleaza averi si proprietati, altii, cunostinte si titluri. Sunt paralizati de teama de a nu fi saraci, de ce spun ceilalti despre ei, de a nu fi o persoana de valoare. Nu înteleg ca nu ceea ce au îi face valorosi, ci ceea ce sunt." - Anand Dílvar
Carti scrise de acelasi autor:
Anand D?lvar - Prizonierul (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Prizonierul" ?

Cine a cumparat Prizonierul, a mai cumparat si:
Doi ochi albastri
Thomas Hardy
Arata cu 10 ani mai tanara
Nicky Hambleton-Jones
Ortodoxia pentru postmodernisti
Savatie Bastovoi
Primul principiu, discursuri despre Zen
Osho
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE