Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut
-10
Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut
Editura: Publica
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 288
Autor(i): Mitch Prinstein
Editura: Publica
Colectia: Stiinte Sociale
Disponibilitate: In stoc

Cartea de fata examineaza motivele pentru care popularitatea joaca un rol atât de important în dezvoltarea noastra, influentându-ne fericirea si succesul pe termen lung.

În multe aspecte ale vietii, aceste vechi dinamici ale copilariei si adolescentei continua sa se manifeste în fiecare întâlnire de afaceri, în reuniunile sociale, în relatiile personale ...
Pret: 45,00 lei
Pret: 40,50 lei
buc.
CARTI » Business, economie, finante , Dezvoltare Personala » Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut

Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut

Cartea de fata examineaza motivele pentru care popularitatea joaca un rol atât de important în dezvoltarea noastra, influentându-ne fericirea si succesul pe termen lung.

În multe aspecte ale vietii, aceste vechi dinamici ale copilariei si adolescentei continua sa se manifeste în fiecare întâlnire de afaceri, în reuniunile sociale, în relatiile personale si chiar în felul în care ne crestem copiii.


Popularitatea ne afecteaza pâna si ADN-ul, sanatatea si mortalitatea în moduri fascinante, la care nu ne-am gândit pâna acum.

Cercetarile sugereaza ca gradul de popularitate de care ne-am bucurat în primii ani de viata prezice, mai mult decât inteligenta din copilarie, cât de fericiti si prosperi vom fi la maturitate.

Însa oamenii populari în modul conventional nu sunt cei care au cel mai mare succes în viata, din simplul motiv ca exista mai mult decât un singur tip de popularitate – si multi dintre noi înca tânjesc dupa cel potrivit.

În copilarie, ne straduim sa fim agreabili, ceea ce ne poate aduce beneficii reale nu doar pe terenul de joaca, ci pe tot parcursul vietii. În schimb, în adolescenta iese la iveala o noua forma de popularitate si, brusc, începem sa ne pese de status, putere, influenta si notorietate – iar cercetarile arata ca acest tip de popularitate ne face mai mult rau decât ne închipuim.

Ati fost populari în copilarie?

Cu siguranta aveti un raspuns la aceasta întrebare, însa Mitch Prinstein ar vrea sa aveti doua: statutul este ceva, iar atractivitatea cu totul altceva. Originile ambelor tipuri de popularitate constituie subiectul acestei carti deosibit de fascinante si extraordinar de bine scrise. Am citit-o din scoarta-n scoarta si am aflat tot atâtea lucruri despre stiinta pe câte am aflat despre mine însami.

Angela Duckworth, autoarea bestsellerului Grit: Puterea pasiunii si a perseverentei

Se pare ca popularitatea înseamna mai mult decât statut.

Aceasta carte nu numai ca mi-a captat atentia, ci m-a ajutat si sa înteleg de ce nu am fost cool când eram pusti, de ce nu sunt nici acum si de ce nu ar trebui sa-mi pese.

Adam Grant, autor al bestsellerurilor Originalii si A da si a lua

Acordam prea multa importanta popularitatii? Poate ca nu, mai ales daca suntem în cautarea tipului potrivit de popularitate. În fascinanta carte a lui Mitch Prinstein, veti afla despre beneficiile si capcanele de a fi populari si despre cum sa puneti popularitatea la treaba în favoarea voastra, în afaceri si în viata personala.

Daniel H. Pink, autorul bestsellerurilor A vinde e omeneste si Drive

Ce parere ai despre cartea "Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut" ?

Cine a cumparat Popular. Puterea atractivitatii intr-o lume obsedata de statut, a mai cumparat si:
Big Data
Kenneth Cukier
Intre plata si rasplata. Datoriile si latura intunecata a bogatiei
Margaret Atwood
Comportament inadecvat. Nasterea economiei comportamentale
Richard Thaler
Mindshift
Barbara Oakley
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE