Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Personalitate Puzzle
Personalitate Puzzle
Editura: Business Tech
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 200
Autor(i): Florance Littauer
Editura: Business Tech
Colectia: Personalitate Plus

Personalitate puzzle - Editia a II-a

Personalitate Puzzle. Studiaza personalitatea fiecaruia si vei avea un loc de munca productiv, bine organizat, captivant si reconfortant!

In lucrarea Personalitate Puzzle este imaginat un puzzle al personalitatilor. Fiecare piesa din puzzle este de fapt o personalitate anume;un indivi unic prin combinatia temeperamentala care il caracterizeaza ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Personalitate Puzzle

Personalitate Puzzle

Personalitate puzzle - Editia a II-a

Personalitate Puzzle. Studiaza personalitatea fiecaruia si vei avea un loc de munca productiv, bine organizat, captivant si reconfortant!

In lucrarea Personalitate Puzzle este imaginat un puzzle al personalitatilor. Fiecare piesa din puzzle este de fapt o personalitate anume;un indivi unic prin combinatia temeperamentala care il caracterizeaza si care il face sa functioneze mai eficient intr-un anume loc sau mai putin eficient intr-un altul.

Toate piesele din puzzle combinate pot alcatui in final o imagine armonioasa daca studiem si depunem efortul necesar intelegerii caracteristicilor temperamentale ale indivizilor din imediata noastra vecinatate.

Vom descoperi compatibilitatile intre indivizi si posturile pe care le detin sau responsabilitatile pe care le au, vom gasi locul ideal al fiecaruia pentru ca echipa sa functioneze cu o eficienta sporita.

Este normal sa te adresezi unui om in limba tarii in care s-a nascut daca vrei sa te faci inteles. De ce nu ne-am stradui sa intelegem, sa invatam si sa folosim un limbaj potrivit personalitatii celui cu care vrem sa comunicam?

Personalitate Puzzle creaza puntea de legatura intre noi si cei din jur, printr-un limbaj potrivit celui cu care vrem sa comunicam!

Daca sunteti un sangvinic popular: Fiti recunoscatori ca aveti simtul umorului si ca puteti spune povesti care sa distrze intregul birou, dar dezvoltati-va un simt al momentului potrivit pentru distractie.

Daca lucrati cu un sangvinic popular, amintiti-va: Sangvinicii populari dau rezultate bune in situatiile in care este important contactul cu oamenii. Nu sunt buni la detalii, cifre si precizie, dar ii vor face fericiti pe oameni.

Daca sunteti un melancolic perfect: Inveseliti-va si intelegeti ca fiecare grup are nevoie de o persoana sensibila, profunda si corecta, dar nu va asteptati ca ceilalti sa devina perfectionisti si apoi sa se deprime cind lucrurile nu sunt desavirsite.

Daca lucrati cu un melancolic perfect, amintiti-va: Melancolicii perfecti lucreaza cel mai bine daca nu sunt deranjati de oameni. Sunt buni la toate detaliile, la planificari pe termen lung si va vor fi loiali pe viata daca ii tratati cu respect.

Daca sunteti un coleric puternic: Stiti deja ca sunteti un conducator innascut si ca puteti controla orice situatie, dar asigurati-va ca nu deveniti atat de despotic incat nimeni sa nu va mai asculte ordinele.

Daca lucrati cu un coleric puternic, amintiti-va: Colericii puternici sunt orientati catre scop. Daca puteti sa creati situatii care sa-i provoace si sa le aduca recompense ii veti mentine in actiune si vor progresa.

Daca sunteti un flegmatic linistit: Intelegeti ca noi toti va iubim spiritul linistit, inofensiv si bland, dar nu deveniti atat de pasiv incat sa nu puteti lua deciziile necesare sau sa va spuneti parerile.

Daca lucrati cu un flegmatic linistit, amintiti-va: Flegmaticii linistiti pot fi muncitori foarte buni daca ii puteti motiva cum se cuvine. Lucreaza bine intr-un mediu organizat, in care fisa postului pe care il ocupa este foarte clara, iar ei pot intelege si duce la bun sfarsit ce au de facut.

Personalitate puzzle de Florence Littauer si Marita Littauer
Carti scrise de acelasi autor:
Florance Littauer - Personalitate Plus. Cum sa-i intelegi pe ceilalti intelegandu-te pe tine insuti (apare in curand - solicita acest produs)
Florance Littauer - Personalitate Plus pentru cupluri (apare in curand - solicita acest produs)
Florance Littauer - Personalitate Plus. Ghid pentru parinti (apare in curand - solicita acest produs)
Florance Littauer - Personalitate Puzzle (apare in curand - solicita acest produs)
Florance Littauer - Personalitate Plus. Succes profesional (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Personalitate Puzzle" ?

Cine a cumparat Personalitate Puzzle, a mai cumparat si:
Confreria Sfintului Giulgiu
Julia Navarro
Peak 3. Ascensiunea
Roland Smith
Concubina din Shanghai
Hong Ying
Prep
Curtis Sittenfeld
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE